Октомврийската пролетна

• 16 300
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Е , все пак покрай Кърц доста се раздвижи темичката , спор няма . Ама какво си го слагате толкова на сърце - това си е форум , всеки си пише каквото си иска и се прави на какъвто си реши  , така че и дума не може да става да се прави преценка за човека само от написаното тук . Не съм се включвала от началото във форума , не знам как е било по време на бременността , но сега смятам , който иска , получава достатъчно подкрепа .
И аз малко да раздвижа -  EFP Така че живот и здраве януари ще ставаме четирима . Докато остане време да отида на лекар , и то вече има 4 изписани теми на очакващите през януари . Ама сигурно няма да се включа , най-малкото от чисто суеверие . Може и да е от работата , като знам какви работи стават , докато не видя бебето вкъщи здраво , нищо сигурно няма .
Са стискаме палци и чакаме добри новини  Hug
Фрики много успех в работата! Дано да е много по-хубаво от очакванията ти!
Мише дано да се оправи Яни . И едно Кранево наистина ще се отрази добре . Като идваш насам , пуснете едно съобщение с Кали , ще гледам да дойдем .
Евелинка има такива периоди . При нас нещата определено се подобриха , когато тръгнах на работа . А това с Маги , разбира се , се отлага за момента . Моят мъж е безкрайно търпелив и аз много си го обичам , но като знам понякога как съм му се ядосвала . Но и той е човек , цял ден на работа , а на теб ти се иска да ги тръшнеш тези зверове и го мяташ още от вратата . А той иска да седне , да пийне една биричка и да се опъне на дивана  пред телевизора . И двамата имаме и колоквиуми да взимаме , успявам да чета само на ношни дежурства . Но не си го слагам много на сърце - животът е кратък , децата растат толкова бързо и не ми се иска да пропусна нищо само защото нещо ми се е струвало по-важно от детето . Говорете , обяснявайте се , гледайте общи снимки . И идете на почивка някъде , даже с двете деца . От това човек винаги има нужда .
Ангелинка аз съм си тука на 25-ти , много бих сикала да дойда , сигурно вече няма да има билети . А и моят мъж мисля е нощна тогава , така че и компания си нямам.
Ма4о успех с изпита .
Сма4каното цвете ако те полеем с биричка дали няма да разцъфнеш по-бързо  newsm78
Теди какви 14 кг ? Ние още 12 нямаме , Митко яде с невероятен зор , отнема поне 45 мин едно хранене и това е момента , в който си мисля , че това децата не са за мен.

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 21:02 от Любопитка

# 151
  • софия
Здравйте, мами!
Аз съм сестрата на AIR. Видях по- назад в темичката Ви, че питате за нея. Те са добре, от 10 дена са на о. Родос и ще остават там до края на месеца. Освен това в Пловдив правят ремонт на апартамента, обзаведждат...
Михаела Ив. , малко да се намеся в темата за отитите. Моето детенце тръгна есента на 2, 6 г. на ясла. От тогава разбира се все сополи, сополи, едни температури до 40 гр. ooooh!, педката ме посъветва да го заведа на УНГ за проф. преглед. И какво се оказва...мери му суха( тимпанометрия) и резултат намален слух! Без да сме подозирали, детето си говори отлично за възрастта. Специалистът ми обясни, че сега това не е проблем,т.е.изписа лечение и се повлияхме, оправи се слуха. Но идвали дечица на по 9-10 год. вече слабо чуващи. Родителите не са и предполагали за намален слух, но с времето това е разултата. Така, че за мен няма безобидни сополи. И водете децата на специалист!

evelinar, нали на Вашето момченце правиха операция за сваляне на тестиса?

Желая Ви приятна вечер и весело лято!  bouquet

# 152
Любопитка, честито!!!  bouquet Пожелавам ти през януари да гушнеш едно здраво и красиво бебче!!! Hug Виж за билети, според мен ще има още. Много ще се радвам да дойдеш!!!

Мише, радвам се, че Яни е добре!
Мачо, успех!!! Hug

Илиянка, във вторник ще пробваме поливане с биричка, пък каквото стане!! Mr. Green

# 153
Здравейте Simple Smile
Хайде и аз набързо да се включа, че не съм писала от много време.
Ние сме добре. Бяхме на море  Grinning Емка вече е голямо момиче 87 с. и 15550 гр. (може и да е по-лека след морето). Махнах й памперса и й слагам такъв само за нощния сън.
Са, скоро си мислех за теб. То не остана вече, а за плановете не се притеснявай. Нещата ще си дойдат на мястото.
Евелинка, "случва се и в най-добрите семейства". Ще се справите!!!
Любопитка   bouquet
Ангелина, успешни представления, а на русенки весело изкарване Simple Smile
Мачо newsm10 за изпита, аз утре съм на два Simple Smile

Отивам да лягам. Приятна и спокойна нощ на всички. Hug

# 154
Любопика, честотоооооооо!  bouquet  bouquet  bouquet Много хубава новина. Лека бременност.
Мачо, стискаме всичките палци за изпита.
Ангелина, търсих в YOU TUBE нещо на балета, но не намерих нищо newsm78 newsm78 newsm78 Далечко сте ми за да ви видя на живо.
Момичета, може ли някой да ми каже каква е причината да не се препоръчва отбиването през летния сезон? Знам, че Евелинар го коментираше миналата година, но не знам защо. Ние нали още се кърмим, но ми се иска да се ориентираме към прекъсване вече. От друга страна не змам как ще стане, защото човека не дава признаци за отказ...

Последна редакция: сб, 21 юни 2008, 23:15 от friki

# 155
Любопитка-честито и без лоши мисли  bouquet
Ангелинка-сега гледах по ббт как репетирате ама теб нещо не те видях Crazy
смачканото цвете иска по специални грижи,като напр. уискенци и след това дискотечка Mr. Green
Красимир бързо му мина вируса.За няма и 2 дни и е пушка вече.Обожава като перат килимите бабите и да шляпа във водата,че заради него днес прах 2 килима да се радва детето. Laughing
На море ще ходим на Златните на 18.07 и силно се надявам да хареса морето,че 7 дни ще се чудя какво да го правя. ooooh!

# 156
Здравейте момичета Hug
Или по скоро мамчета на пораснали деца
Ние както повечето също се изгубихме
мен ме завъртя работата, децата на градина, нямам време за нищо
Попрочетох последните няколко страници и на мен ми стана мило от думите на Евелинар.
Не знам какво е станало с Кръц и не искам да чета но ми е мъчно че има обидени и огорчени
Радвам се че имаме нови бебоци
Щастливка честито!!! Лека бременност.
Моята кака тази есен ще е ученичка
Много се вълнувам с нея
Голям човек
Алекс проговаря и е дивак от класа Има невероятния пример на сестра си, която от непрестанната си ревност прави всякакви глупости, за да ми привлече вниманието и той непрестанно я имитира и така ме подлудяват но така са децата
Днес се тя се изака в неговото гърне а той и размазал акото с ръка и ми го носи
направо полудях вкарах ги директно в банята
Докато измия ти направили наводнение Любимият им номер е да пръскат с душа към вратата за да намокрят коридора
Общо взето не ми е скучно
Момичета замисляли ли сте се да се видим
Не знам дали е имало скоро среща но аз лично бих се радвала да ви видя
Някоя събота или неделя например в зоологическата
Малките много ще се радват
Поздрави и лека вечер

# 157
Любопитка, честито !!! и през януари една сестричка за Митко
Ангелинка, съжалявам, но ще пропусна балета.. Започна жътва и моя мъж почти не се прибира, та сега съм и за майка, и за баща.
Всеки момент, който е вкъщи Михаил му е качен отгорета. Вчера дори след 19:30 ходихме в морската на малка разходка по семейно

Има ли някое детенце с променен режим, откак почнаха горещините синковеца заспива в 12 и става в 15-15:30. Дори в момента спи.
Охх щях да пиша още, но забравих

# 158
Еййй, Любопитка, много се зарадвах на новината! Ще стискаме палци да се роди здравичко през януари, пък братче или сестричка, не е толкова важно.  Laughing Ураааа! Значи пак ще чакаме бебче!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да ви се похваля, Али много напредна със свалянето на памперса. Вече си казва самичка и сяда на гърнето. Вчера за целия ден само веднъж се напишка в гащите и то защото аз не обърнах внимание, че си каза. Казва "Акууу" и като я сложим на гърнето веднага пиша.  Mr. Green
Ние следобед ще отидем до София в МВР болницата, за да видим майка ми. Казват, че добре се възстановява след операцията. Надяваме се, че в сряда ще я изпишат. Сега готвя разни неща за нея и за Али - кремче, пюренце и т.н.
Хубав ден от нас!  Hug

# 159
Здравейте, момичета!
Любопитка, честито! Стискам палци да изкараш много лека и безпроблемна бременност! Не си мисли лоши неща и се радвай на всички хубави моменти, които ти предстоят!   bouquet Hug
Фрики, аз го бях коментирала. Казват, че през летния сезон не се отбива заради риск от разстройство или повръщане. Затова отбих Блажката през май, а Маги мисля да я отбивам септември - октомври newsm78. За катастрофата - много кофти преживяване, ама добре, че всико е наред. Митко преди време го беше ударил един полицай (егати късмета). Като видял Блажката в колата и се шашнал. А Блажко се опитал да му се скра с неговото "А-а-ааа!". Бил недоволен, че колата е спряла  hahaha Joy.
Радвам се, че и Яни и dbs се появиха.
За срещата - аз нямам нищо против, само кажете кога ви е удобно.
Вчера бяхме на вилата с родителите ми, свекърите и ние с децата. Има още много работа по нея, докато може да се ходи за по-дълго. За съжаление не може да се ремонтира и много добре, така е строена, че трябва да се срути и построи наново, а татко не е съгласен. Но дворът е великолепен - дървета и тревичка (1100кв.м), Блажката търча, скача, голям кеф беше. Дадох му един голям леген и му изсипах 2 торби пясък - глас не му се чу 2 часа! Бях го съблякла и голичък и босичък - толкова беше щастлив. Маги също кротуваше. Иначе тази нощ и двете деца спаха като заклани. Трябва по-често да ги водя там, пък и е на 40 км. от София, не е толкова далече.
За нашите отношения - вървят към подобряване. Любопитка много точно го е описала. Не съм от хората, които са свикнали да си стоят в къщи и дългото майчинство вече ме тормози. Съответно аз тормозя Митрий. Друг е въпроса, че с Блажко той ми помагаше в пъти повече отколкото сега като са 2 децата. Ще се оправим, поне и двамата имаме желание за това.
Ма4о, много мъчно ми стана като прочетох и за твоя брак.  Hug
Явно е такъв кофти период след раждането на децата. Февруарките също се оплакват, че отношенията им с половинките са се влошили.  Странно е, че след раждането на Блажката не си спомням да е имало такъв период. Thinking
iniici , още не сме оперирали Блажката. Време е вече, но ще стане през късната есен. Не искам да го оперирам през лятото, а и не знам как би могло да стане, защото няма как да оставя Маги все още.
Стискам палци на Ма4о и dbs за изпитите! После да почерпят! Hug
Миринда, радвам се, че Ема вече е добре! Hug
Коте, и на Блажко му се промени така режима!
На русенките и Ангелинка - весело изкарване! Ангелинка да пише кога ще може да я гледаме в София!
Са, лек път и дано майка ти бързо да се оправи! Hug

# 160
Здравейте, момичета!
Изпитът го взех с подобаваща петица  Laughing Не много четене, ама то умното си е умно  Mr. Green Много ви благодаря за палците!
Любопитка, честитооооо! Много се радвам и ти желая лека бременност и здраво бебче януари месец! Целувки!
Евелина, стъпка напред, две назад, после пак напред и пак назад - така е в живота. И аз се надявам този период най-после да свърши и да дойде стъпката напред, защото вече е много затормозяващо и се изнервям безкрайно, а не искам.
Смачкано цвете, моля те погрижи се за себе си и се пооглади малко, щото тези сълзи много подтискащо действат! И между другото отиде ли най-накрая на лекар за това отслабване или още само се каниш! Успех ти желая и скоро да си смениш ника на Разцъфнало цвете, а аватарчето ти е да на някоя мацка, дето си клати краката под някоя палма с питие в ръка.
Ние днес бяхме на плаж с каката и сега отивам да лягам, че направо съм като пребита с мокър парцал. Одъртехме вече, брей!
Ангелина, утре ще помоля една приятелка да ми купи илети за мен и каката и на 25 сме на линия. Само дано още има!
Айде лека и мека от мен!

# 161
Здравейте и от нас!Радвам се на раздвижването на темичката и каквато и да е причината се надявам да е за добро и да няма обидени!Всички тyк си станахме много близки и се радвам,че ви има момичета! Hug
Ние този yикенд бяхме плажни.Малките много хyбаво си играят на пясъка,но за влизане в морето Вяра не ще и да чyе.Голям страх от това море,но с времето се надявам да го превъзмогне.Кашлицата беше спряла и днес пак нещо се разкашля.Почнахме сиропа и дано този път бързо отшyми(че предният път три седмици я държа).От месец насам вече не се кърмим,причината е че ми спря кърмата,но пък и беше време да спираме,вече е голяма и яде всичко.Сега в горещините най после пропи вода в по големи количества,че преди това изпиваше по максимyм 40мл.и доста ме притесняваше този факт.Режима ни е все същия,с разликата че обедния сън е от час и половина,а не два.Хем в стаята в която спи е прохладна и не пече.
Любопитка,честито!Радвам се,за теб!Желая ти лека и безпроблемна бременност и никакви лоши мисли!
Ма4о,честито за изпита!
Евелинка,хyбаво е че нещата при вас са се развили към по добро.Такива периоди има във всяко семейство и нещата се оправят само с диалог междy двамата и взаимно yважение.
Ангелинка,yспешно представяне на сцената!Сигyрна съм,че ще е така!
Браво на Яни и Ема за подобренията!Дано лятото ни донесе само приятни емоции и никакви болести!
Са,и в този ред да не пропyсна да ти пожелая леко раждане и здраво бебче!
Мишка,пиши като идваш на Кранево,може и да yспеем да се видим!
Оставям ви,че да свърша и още нещо докато мъниците спят!Лека и ползотворна седмица на всички! Hug

# 162
Любопитка прекрасна новина ,лека и безпроблемна бременност!!! Hug
Ma4o браво за изпита!Ще разцъфна аз ,лесно не се давам.
Вчера бяхме на село цял ден голямо къпане ,голямо цапане и игри паднаха.Като се прибрахме спа 1ч.  и като се събуди рев,рев пак навън да излизаме.Направо каталясах .
В събота имаше карнавал в Русе беше много интересно -красив център ,шадравани, музика , много маскирани малки и големи, усмихнати хора .

# 163
Здравейте Hug
ЛЮБОПИТКА честита бременост!Пожелавам да е добра и безпроблемна! preggo
МАЧО честито за изпита! Peace
ЕВЕЛИНКА случват се такива неща в брака,важното че нещата са се оправили горе главата без бури не  е интересно.
На САШЕТО температурата ,която ми вдигаше беше от ръстящите му кътници  и на крак е изкарал ангина момчето ми.
Аз обаче съм  се заразила от него сега съм с гнойна ангина от петък,ужас почивните дни не можех да преглъщам нищо,от вчера съм на антибиотик,свекър ми гледа САШЕТО.
Елена   добре, че  е здрава много харесва на морето така ми каза вчера.Имало детски рожден на едно момиченце от нейната група и си направили детска дискотека беше много развълнувана. newsm03
АНГЕЛИНА СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО! Peace
Ние на море ще ходим тая година пак на ПОМОРИЕ от 10.08 мислим 10 ден аи посел с децата на планина още 5 дена ,но не сме решеили точно къде.
За срещатата само къже кога и къде на линия сме,до тогава ще съм тип топ здрава.

# 164
Писна ми! Това не е истина. Всеки понеделник - нашата с разстройство.... Бонус - слуз... Давам хидрасек, ама явно нещо не й влияе. Ще дам и ентерол, щото предния път той оправи нещата... Рехидрина не ще да го чуе... Мдамм. От сутринта е акала цифром и словом 5 пъти, а е само 6 часа... До довечера одма е напълнила десет памперса... Дадох "проба" за изследвания и лекарката каза - диета и чакаме изследвания. Ама те пусти, чак в петък излизат... Ами до тогава newsm78
А, да, горното не означава, че утре няма да дойда на балета...

Любопитка - честити две чертички. Дано е здраво бебче. newsm51
Таси - вече сме със шест зъба - само информативно... Един кътник избил и един горе (втори в дясно)...  smile3534
за памперса - Йоанна е в девета глуха... Съобщава ми само резултата "Мамо, нааака"  Tired

Общи условия

Активация на акаунт