И аз малко да раздвижа -
Така че живот и здраве януари ще ставаме четирима . Докато остане време да отида на лекар , и то вече има 4 изписани теми на очакващите през януари . Ама сигурно няма да се включа , най-малкото от чисто суеверие . Може и да е от работата , като знам какви работи стават , докато не видя бебето вкъщи здраво , нищо сигурно няма . Са стискаме палци и чакаме добри новини

Фрики много успех в работата! Дано да е много по-хубаво от очакванията ти!
Мише дано да се оправи Яни . И едно Кранево наистина ще се отрази добре . Като идваш насам , пуснете едно съобщение с Кали , ще гледам да дойдем .
Евелинка има такива периоди . При нас нещата определено се подобриха , когато тръгнах на работа . А това с Маги , разбира се , се отлага за момента . Моят мъж е безкрайно търпелив и аз много си го обичам , но като знам понякога как съм му се ядосвала . Но и той е човек , цял ден на работа , а на теб ти се иска да ги тръшнеш тези зверове и го мяташ още от вратата . А той иска да седне , да пийне една биричка и да се опъне на дивана пред телевизора . И двамата имаме и колоквиуми да взимаме , успявам да чета само на ношни дежурства . Но не си го слагам много на сърце - животът е кратък , децата растат толкова бързо и не ми се иска да пропусна нищо само защото нещо ми се е струвало по-важно от детето . Говорете , обяснявайте се , гледайте общи снимки . И идете на почивка някъде , даже с двете деца . От това човек винаги има нужда .
Ангелинка аз съм си тука на 25-ти , много бих сикала да дойда , сигурно вече няма да има билети . А и моят мъж мисля е нощна тогава , така че и компания си нямам.
Ма4о успех с изпита .
Сма4каното цвете ако те полеем с биричка дали няма да разцъфнеш по-бързо

Теди какви 14 кг ? Ние още 12 нямаме , Митко яде с невероятен зор , отнема поне 45 мин едно хранене и това е момента , в който си мисля , че това децата не са за мен.
, педката ме посъветва да го заведа на УНГ за проф. преглед. И какво се оказва...мери му суха( тимпанометрия) и резултат намален слух! Без да сме подозирали, детето си говори отлично за възрастта. Специалистът ми обясни, че сега това не е проблем,т.е.изписа лечение и се повлияхме, оправи се слуха. Но идвали дечица на по 9-10 год. вече слабо чуващи. Родителите не са и предполагали за намален слух, но с времето това е разултата. Така, че за мен няма безобидни сополи. И водете децата на специалист!

Емка вече е голямо момиче 87 с. и 15550 гр. (може и да е по-лека след морето). Махнах й памперса и й слагам такъв само за нощния сън.
за изпита, аз утре съм на два 
.