Октомврийската пролетна

• 16 302
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Здравейте  Hug

Любопитка, честито! bouquet Лека и безпроблемна бременност! Гледай по-положително на нещата и всичко ще е наред. Hug

Верче, честити ви зъби. Mr. Green Да не би от тях да е разстройството? newsm78 Много е гадно че се чакат толкова изследванията, ама няма как. Тя дотогава ще се е оправила, но поне ще знаете от какво е било. Hug

Тетка, бързо оздравяване. Браво на Елена, че добре си изкарва на морето. Hug

Мачо, браво за изпита! Изобщо не съм се съмнявала в теб. Mr. Green Heart Eyes

Момичета, как се справяте с комарите? Аз купих едно устройство на Чико електронно за контакт, дето уж ги гони, но снощи така ме изпохапаха. Close Имам от миналата година на Райд изпарител, но и тогава ме хапеха. Confused Днес му купих и на него пълнителче и съм ги наредила и двете устройства едновременно, дано подействат. Винаги много са ме обичали комарите имного ми се подува и сърби като ме хапят. Sad А странното е, че мъжа ми и Ема не са нахапани от снощи (и по-добре, че не са де). Crazy

Да си кажа и другата мъка - от кога моля мъжа ми да ни заведе на плаж, а той не обича да ходи и все се измъква. Twisted Evil И тъкмо оня ден ми беше обещал и се прибира - ударил колата. Rolling Eyes Нищо му няма, колата пред него спряла рязко, заради някакъв неправилно пресичащ пешеходец, а той не успял и са се чукнали. Колата има каско, не е такъв проблем, но от сервиза са казали, че поне месец ще чака да я оправят. А без кола си е зор да се ходи на плаж, така че скоро май няма да ни огрее. Rolling Eyes Абе, здраве да е, то морето няма да избяга. Mr. Green

Хайде, лека и прохладна нощ. (голяма жега е тук, дойде си лятото вече) Heart Eyes

# 166
  • София
Здравейте момичета  Hug

Любопитка, честито!   bouquet Стискам палци за една лека и безпроблемна бременност и януари месец да си гушкаш здраво и сладко бебче!  Hug  Heart Eyes
Са, дано майка ти бързо се оправи!  Praynig
Tetka_74, оздравявай бързо!
Верче, честито зъби! Това разстройство да не е от зъбите.  newsm78
Ма4о, честито за изпита!   bouquet Аз на есен ще пиша дипломна работа, след 2 годишно прекъсване, сега ще си завърша магистратурата в УНСС.
Миринда, и мен много ме хапят комарите. Ачко и той целия е изпохапан. Имаме някакъв изпарител, но нещо не действа както трябва. А за катастрофата - важното е, че мъжът ти е добре.

Ние сме добре. Малко се поизгубихме. В неделя бяхме в Банкя на разходка, Ачко дивя на воля. Тези дни ще ходим при педито да му слагат последната ваксина, и после чак в първи клас. С отказването на памперса сме до никъде. Са, браво на Али, бързо го отказахте.
Аз се боря с килограмите, бавно, но славно ще сваля излишните.  Peace

Русенски мами, приятно изкарване! Ангелинка, ще може ли да ви гледаме и в София?
За срещата сме на линия  Peace
Лека и спокойна нощ  Hug

# 167
Кажете кога ще има срещичка, за да дойдем и ние. Simple Smile

# 168
Привет на всички  Hug newsm51- само се обаждам да знаете, че съм тук, но имам много работа и по-късно вечерта ще ви отделя повече внимание!

Са, много благодаря за прекрасната задача, с която ме удостояваш да ти бъда щъркелче Hug! Обещавам няма да се изложа.

Хайде, лек ден засега на всички и очаквайте включване Wink

# 169
Здравейте момичета  bouquet!
Минавам да кажа, че сме добре, но тук в нашия град доста деца ги изпотръшка тоя гаден вирус, че сега си ходим двамата с малкия.Гледам да го опазя, че както му е отслабнала имунната система.Давам му витамини, пресни плодове и много сокчета.Иначе се радвам, че въпреки жегата ми се храни добре.Ох, дано сме добре и след две седмици на морееее Praynig!

# 170
  • -
Здравейте момичета и от нас с Мария!Ние сме добре,само дето много отдавна не ми е оставало време да ви напиша няколко реда..... BlushБяхме онзи ден на консултация-Мария е 13кг/не е качила за 3 месеца изобщо,доколкото може да се вярва на този кантар newsm78/но пък е порастнала със 6см-вече е 88см.Имаме да слагаме още една последна ваксина другия месец и това е.Аз ходя на работа-детето го гледат бабите и ние с мъжа ми се въртим когато можем-сложна ситуация,на ясла засега няма да я пускаме/то не че има и къде всъщност/.С гърнето сме много зле-изобщо не иска да седи там-сяда когато е с дрехи за да си играе,но като я съблека бяга и пищи.Купих и дъска за голямото гърне-там положението е още по-зле...не знам как ще се справим.
Любопитка,честита бременност-нека да е лека и безпроблемна и живо и здраво бебче да си имате!!! Hug
Са,стискам палци и за тебе-всичко да е наред и чакаме радостната новина! Hug
Верче как е Йо?Оправи ли се разстройството?
Аз сега съм полудяла да карам шофьорски курс и ходим почти всеки ден с моя мъж по едни полянки и драки да карам колата,искам да мога да карам добре преди да започна курса,за да имам по-малко проблеми с някой истерясал инструктор Mr. Green
Миринда за комарите ползвам -Райд с ламинирани таблетки и мажа Мария с детски Аутан лосион,иначе и аз съм като тебе-1 комар да има аз съм негова Simple Smile
айде стига от мене,че много дълго стана....пак ще се включа когато мога.Целувки на всички и да се пазите от вируси и болести,само хубави емоции!!! Heart Eyes
p.s.Русенкииииии,какво стана с балета и срещата?!?Давайте снимки моляяяяяя bowuu

# 171
Валка, благодаря че попита...
Как е положението - нашата беше с разстройство в понеделник, във вторник и сряда не е акала. Днес я чакам... Направо съм в чудо с това дете... По-късно през деня трябва да отида да взема изследванията... Довечера ще пиша...

# 172
ВерчИтУ дано изследванията да са добри!
Снимки нямаме, много сме смотани хем имахме апарати.Ангелина беше великолепна ,но темите на спектаклите бяха тежички.Следващия път се надявам да я гледаме в нещо по -разтоварващо. Laughing
Таси и Кръц не успяха да дойдат .Таси замина за Испания ,а Цеци е болничък.

Привет на всички  Hug newsm51- само се обаждам да знаете, че съм тук, но имам много работа и по-късно вечерта ще ви отделя повече внимание!

Е, обещала си -отчитай се! Laughing

Саши по цял ден се къпи в надуваемото басейнче у свеки заспива чак към 16ч. Водата и колите са най-голямата му страст.На морето сигурно ще откачи от кеф .
Аз ще взема да си сменя пак ника ,че никак не ми харесва да се обръщат към мен със "смачкано цвете".

# 173
 Simple SmileЗдравеите и от нас нямам много време да пиша защото малката става от ден на ден по щура.
Да се похваля вече 20 дни сме без памперс през деня слагаме го само през ноща
За комарите мажем се с аутан джуниьр но мисля че не е много ефикасно.
режима сме го обаркали тотално заспива много кьсно буди се през ноща абе изобщо страшно бодуване

# 174
Здравейте Hug
Ох в тия жеги едвам се живее,САШЕТО заспа чак към 13.30,аз пък сготвих за домашните млечна зеленчукова супа.
Днес нашата кака ЕЛЕНА се прибира от морето,довечера всички ще ходим да я посрещаме.
Бързо оздравяване на ЦЕЦИ желаем! Hug
Днес рано сутринта със САШИ отворихме градината в 8 ч и 12ч. вече си бяхме у дома.

# 175
Здравейте, момичета!
Снощи бях на спектакъла на Ангелина във Варна с една приятелка! Много ми хареса, а Ангелина наистина се открояваше от всички! Аз все си мислех, че няма да успея да разбича, но само като стъпи на сцената с иконата в ръка и вече бях сигурна, че това е тя. Поздравления! Само ми се струва илил тази сцена ви е малка! Впечатлена съм от солистката на Герман, изключително тяло, гъвкавост, а за падиома й изобщо няма да говоря!
Илиана, здравей - така определено е по-добре. Как така сама ще се наричаш смачкано цвете  Mr. Green
Аз планувам от 07.07 да отида с децата и една приятелка и нейната дъщеричка на вилата, а после за август да отидем във вилата на едни приятели в Родопите Heart Eyes Обожавам я тази планина. Дано да стане!
Тази събота и неделя имам умопомрачителна програма в университета-три изпита, лекции, участие в семинар по жрналистика, както и практика по правоговор и записи в радио и телевизия. Евала на този, който ни прави програмата, пич, кефи ме - даже можеше и още да ни набутат нещо, като за последно  Twisted Evil
След това имам да взема някои иозостанали изпита и дасе залавям с дипломната работа  Sick
Не искама да се оплаквам, но тези дни никак не се чувствам добре- все ми се вие свят, нямам сили за нищо, все ми се лежи и само се мъкна като стара баба из къщи. Дано скоро се почувствам по-добре, защото и на тренировки не смея да отида - имам чувството, че ще припадна  Thinking
Мише, радвам се, че Яни е добре-дано го задържиш по-дълго време здравичък.
Са, скорошно подобрение на майка ти! Нацелувай коремчето  Heart Eyes
Флорес, успех с диетата!
Лек и прохладен ден на всички!

# 176
Обещах - изпълнявам, щото Илиянка ще ме цитира  Wink
Изследванията - ами няма салмонела, няма коли, няма дезинтерия - всичките изследвания отрицателни. Питах лекарката - каза че е било вирус, щом не се е влошила от понеделник. Питах дали не може да е от зъбите - каза - категорично не.

Като Мачо спомена представлението - ами тя Ангелина няма как да я объркаш - тя най-високата и най-хубавата (за нашето гардже приказката я знаете). Представлението беше прекрасно, но и след представлението беше много хубаво, защото Ангелина ни обясни точно за какво е ставало въпрос  Laughing cheers

# 177
  • -
За Ангелина знаем че си е най-хубавата-наше лошо няма!!! Simple Smile Hug Simple Smile Аз миналата седмица случайно хванах посред нощите техен спектакъл ЕНЬА мисля че се казваше,но той е от период преди принцеса Ная да се роди/според мен поне де-тя ако се включи ще каже най-точно/
Ако знаете в момента какво съм направила....напълних коритото с вода,Мария вътре с 3 кофички и на терасата на слънце-тя доволна и щастлива,аз още повече,че ще е мирна известно време Mr. Green
Общо взето отказваме храната тия дни-от жегата очевидно-преживява от мляко,плодове и домати.Верче,добре че няма страшни работи от изследванията,но според мен е напълно възможно да е от зъбите-ако е вирус,то що за модел е от понеделник на понеделник да се явява? newsm78

# 178
Здравейте!Първо:поздравления за чyдесното представяне на Ангелинка на сцената!Аз за съжаление съм нямала yдоволствието да гледам нейно представяне,но съм yбедена в чyдесното и представяне на сцената.
Мише,браво на Яни,че е обърнал гръб на болестите!Все така !:peace:
Теди,добре дошла на кака Елена!Сигyрно е много развълнyвана от първия самостоятелен лагер!
Верче,и аз си мисля че сигyрно е от зъби.На нашата кака така разбирах,че и избива зъбче.Важното е,че изследванията са добри!
Валка,и Вяра днес ми отказа обяда,слетобяд хапна и вечерта пак не искаше да яде.За сметка на това пък по цял ден пие течности.То в тия жеги на кой ли мy е до ядене. newsm78Да се похваля,че днес вече втори ден Вяра е по разходки без памперс.Пропyск сме нямали,въпреки моите опасения.Аз обаче съм заредена с два комплекта дрешки за евентyална смяна при авария.Каката ни,подготвят на модерния балет някакъв танц за концерта който ще изнасят и сега е много развълнyвана.Аз пък чакам с нетърпение почивните дни,за да разпyснем някъде на моренцето.
Хайде,лека вечер и приятен yикенд! Hug

# 179
Добро утро Hug
Вчера посрещнахме моето момиченце ЕЛЕНА,тя много се  е променила и почерняла,голяма сладурана е станала. Hug
Беше изморена от пътя защото  бяха тръгнали на обяд точно.
Донесла ми е един голям рапан и на САШКО една светеща гумена играчка newsm03.
Има някакви снимки,ама още не са ни ги дали,тя госпожата и директорката е снимала.
Каза че и харесало и последните дни са ги пускали на водна пързалка,тя се била пускалкала самичка,абе доволно е детенце,сега днес няма да я пускам на градина пък живи здрави ще видя дали изобщо ще я пускам от другата седмица то сега нали групите са сборни,може да си оставя при мен и САШКО.
МИШЕ браво на ЯНИ ,че вече са зад вас болестите Peace
ВЕРЧЕ сигурно ще се окажат зъбките споко. Peace
ВАЛКА и нашият САШИ сега в жеги почти не ми  яде,но все хапва по нещо,ако не е ядене нагъва плодове и течности.
ФЛОРЕС успех с диетата Peace
ЖЕЛАЕМ НА ВСИЧКИ ДНЕС ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН!  Nature Sunny newsm51

Общи условия

Активация на акаунт