АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 768
  • 323
  •   1
Отговори
# 210
Ехооооо, ние сме пак тук! Laughing

Още не съм чела, само мернах, че сме пропуснали много хубава срещичка Sad...Валкааа, я пак направи един тегел до София, че много ме е яд, че сме ви изпуснали. Sad

Ние изкарахме много добре, което ни се отрази предимно на бузките - растат и червенеят, а Гого всяка вечер започна да крещи : Мамо, икам биля (бира), така че Пепърче вече сме готови за другата част от детския клуб. Wink Въпреки почивката, 20 дни извън София ми се сториха доста.

Сега ви гушкам всичките и отивам да разопаковам!(Вст, сега ти си наред да помагаш! Hug)

# 211
Честит рожден ден на съфорумката ни!   bouquet
Иххх тези зъби ще ни разкажат играта.  Спорихме тук с една мама, която твърди че повече нямало да растат...всичките за тази възраст трябвало да са избили. А дани реве вечер...мрънка...крива работа. Мисля обаче че зъбите са му 16 и недоумявам какво става в устенцето му.  newsm78 А на мен ми никнат мъдреци, от вчера съм като луда и на лекарства. Горкото дете, сега го разбирам напълно.
AndyB, и ние с тази бира сме така...
И да не забравя, тук някои мами се хвалят че са заредили страхотни дрешки в магазините на Маriquita. Нямам търпение да му купя някои яки дрешки на принца. Ето го и него с последните снимки от играта м махалата:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242386&photo=12

# 212
Анди, добре дошла, мила  Hug
Нямаш проблем, тъкмо съм набрала сила, цял следобяд съм яхнала прахосмукачката и парцала, сега даже мисля да се заема и с прозорците  Laughing Така че давай докато съм под пара  Mr. Green
Аз изпуснах къде сте скитосвали, но пък ще се надявам на снимчици  Hug

# 213
  • София
Анди, добре дошли!  Hug Валката ще е тук и утре май Peace
Нори, аз пък все да ти кажа че много ми харесва подписа ти - за Mr.Right Mr. Green (за аватара вече съм го писала Heart EyesGrinning
Карим, много сте хубави!  Heart Eyes За зъбите - до 2-3г възраст трябва да станат 20  Peace
Вст, браво на теб!  Peace

# 214

А за мен кво да ви кажа-имам чувството ,че съм в критическата ......или в пубертета  hahaha настроенията ми се менят нонстоп от супернервак,през рев ,та до супер ми е весело и готино  Crazy

А провери ли дали не си бременна  Heart Eyes?

Хахаха,още докато си пишех симптомите предположих,че някой ще ме попита това.Не съм,не съм.

Честити обувчици на малкият герой на Спинки.Ние тази година се уредихме с 6-7 чифта подаръци,та за сега няма да купувам.
Анди,добре дошла.
Ние сме с 12 зъба и един белеещ кучешки.
Велмар,ние още сме с количка,защото я возя насам-натам бая,пък пеша не става.Кажи на коя фирма поръчахте кухня.Готова ли е вече??Аз тия дни обикалям и съм шокирана от офертите,които ми дават.Ама скоро трябва да се примиря явно  и да поръчам.

ЧРД,Дидика.

# 215
ЧРД на Мама Дидка! Бъди здрава и щастлива   bouquet
Спинки,  много са сладурски новите обувчици на Ивчо  Heart Eyes Hug Наистина не ви е лесно с този режим  Hug
Велмарче, и Лори си се вози в количката и колелото - мисля да си я возя докато седи, че е по-удобно  Peace Иначе издържа доста да ходи, ама не си е работа като й омръзне, направо оставам без кръст  ooooh!
Ей, да не забравите да пуснете снимчици на нови кухни, спални и тн - обичам да се радвам на красивите неща  Laughing

# 216
  • София
Добро утро на всички

Слагам кафето, защото лично аз имам супер голяма нужда.

Вече втора нощ не спим. Калоян много плака, протече му носа и въобще  Sad Сега с 300 зора успяхме да му сложим капки за нос и свещичка Нурофен. Силно се надявам да не съм го заразила, а да е от зъби.

Миленка за кухня ще ти пусна на ЛС сайта на една фирма, от която доста познати са много доволни.  Wink

# 217
  • София
Вчера сме пропуснали  smile3555

Честит рожден ден на Явор на punita! да расте весело и здраво дете и много да радва всички вкъщи!

# 218
  • варненка от София
Наистина един чудесен повод сме пропуснали. newsm59 nbirthday newsm67  Gift

Да е честит празника на мама Пунита, да се радва на едно щастливо, здраво и надарено момченце! На Яворчо, желая безгрижно детство с много усмивки и игри.

Дидка, на теб също желая много здраве, много късмет и любов!

# 219
на Яворчо! Желаем му много здраве, щастие и весели игри!

# 220
  • София
Привет!
  наистина! Честит втори рожден ден на Яворчо! Да расте здрав, щастлив и усмихнат за радост на мама и татко! Честит празник на Пунита!

# 221
  • София
честит рожден ден на Яворчо   bouquet и честит празник на мама Пунита.

ееее, ето, че и рождените дни се почнаха  Laughing

# 222
  • софия
Честит рожден ден на малкия юнак!Да е жив и здрав и мноооого щастлив!

# 223
Добро утро от мен.

Наистина пропуснахме първото ни бебче.
Честит 2 рожден ден на Явор! Да е много здрав и щастлив!   bigdance2

Ето че започват рождените дни и при нас.  Hug Нали имаше бързащи бебчета, а и такива които не бързаха.

Пожелавам ви лек ден с много весело настроение и приятни разходки. Hug

# 224
  • София
Добро утро!

Честит втори рожден ден на Явор! Да е жив и здрав!   bouquet

Вчера направихме една импровизирана разходка с Велмар и още две мами в Южния парк, която завърши малко неприятно. Едно дете с колело блъсна Калоян и му поразби главата, но слава богу се оказа, че само кожата е обелена. Разминахме се с малкия дявол.
Велмар  Hug Heart Eyes за скоростното бягане  bouquet

Днес аз съм дежурна, а Митко ще извежда Кало навън, че времето е страхотно. На всички ви пожелавам приятни разходки.

Общи условия

Активация на акаунт