АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 773
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
 Благодаря ви за отговорите за кремчето.Утре ще го взема.
Много готини снимки от срещаите.Кви сте мацки всички  Peace
Ох, девойки, само мен ли ме мързи да излизаме и следобяд?  Embarassed Embarassed Embarassed
И мен ме домързява яко,ама се напъвам.И най-гадното е ,че за  следобяд си нямам дружки  Crossing Arms  Пък и като излезнем,това значи ,че трябва да готвя след 22ч,което ми е ужас.Или пък не спя с Марти следобяд,за да насмогна на домакинството и съответно вечерта съм съвсем  Tired
Много ми беше гот,няколко дни без Марти  Embarassed ,но сега сме скарани с дисциплината и сме като бебе,което трябва нонстоп да разнасям на ръце.Хем я предупредих баба и -никакво гушкане за щяло и нещяло  Naughty

А за мен кво да ви кажа-имам чувството ,че съм в критическата ......или в пубертета  hahaha настроенията ми се менят нонстоп от супернервак,през рев ,та до супер ми е весело и готино  Crazy

# 181
Елфче, ето така е отпред http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100231&photo=24 - както й да я решех това перчемче си се завиваше така  Laughing И сега според него поставям и фибичките. А отзад на вратлето е лизната на лявата страна - и на мен ми е така. Каквото и да правя едно перчемче отзад на врата си ми седи завито на едната страна под другата коса. Дано да съм успяла да го обясня  newsm78 Laughing

# 182
Добър вечер!

siren, изобщо не се притеснявай за говоренето, всичко ще си дойде с времето, наистина събирай го с децата и да слушка повече приказки и ще се отпусне помалко

elwing, суперско сте си изкарали. Две врътки - голяяяям инат, няма лошо, ще отстоява мнението си

Mimssss, Dany777 браво за бибата! Дечицата вече си порастват

Blueeeye на клипчето много сладко се гонят и как все едно нарочно сяда долу на земята, да и се обърне внимание.Сладури! Чудесно е, че Ния се отпуска на пясъка

Pepper, тъкмо мислих да питам къде отиде Hug

Marulka, много оригинална торта и да си хапне братчето виртуално от разстояние. Да е много здрав и щастлив

Blanc-много миличко, дашно си е детето, иска хората да са чистички

Karim, честито бебоче на твоята приятелка. да е здравичко и сега ти си насреща за консултации. Не се знае дали ще можем да съчетаем няколко дни да отидем при нашия тати на Бургас. Жалко. С тия работни дни в събота, направо...
Гледах клипчето и плаках

Бубче, дано скоро като я оставиш да не те търси. Дано е временно. Така е, и почивните дни и Гергьовден бяхме заедно с Даниел и така свикна с мен, че по нощите в 3 часа ме търси до пътната врата и вика мамо и плаче. Питаш ли ме как ми е мъчно. Баща му вика, че какво толкова, нали е нахранен, облечен, много им разбира главата. Така ми се реве...
поне на вас да се оплача. Говорим си по скайпа и му се обаждам да го чуе, не било удобно, вечерял. (нали е командировка в Бургас). Скоро поне да взема да му спретна едно скандалче, защо да не може да излезе от заведението да чуе детето си, което му вика в този момент татеее, ало, татееее

adrianska, колко сладко пият бира, а как се целуват само

bebon, успех с работата!

Vst 80, по късо ръкавче ли спинка Лори

Когато беше бебе му бутах бибата, за да не си смуче пръста, защото и баща му е бил така. и след наколко месеца, за да го отуча му давах да лапа една жабка, която имаше отстрани крачета от тези, които се пълнят с гелчета или вода за да си чешат зъбките.
Сега заспива като си захапе долната устна и си хваща ръкавчетата на пижамката.
Marulka, оздравявайте за лятото и браво за пишкането
За пазаруване - обущета от КК и други от продавалника
лека вечер, че стана много дълго

Последна редакция: чт, 15 май 2008, 23:05 от pepejeans

# 183
mmilena, с това гушкане и аз нон стоп се карам, бабите така лигавят детето.
Направо последния път застава пред мен и гледа нагоре и мрънка да го взема.
Хем знаят какво е отношението ми от бебе и досега съм успявала да го преодолея, за няма месец, година и седем месеца заминаха по дяволите, и вместо сам да го сложат да седне, като голямо дете, те го взимат в тях и става...
но пък ако сега не ги гушкаме и не им се радваме, като станат тинейджъри, те пък няма да ни дават, а ние само ще ги питаме Hug

# 184
pepejeans при нас е много топло - 25-26 С  Laughing Цяла зима си откарахме по къси ръкави. Така спинка Лори, само като ми се стори по-хладничко обличам пижамка с дълго ръкавче, но пак е тъничка. На обед явно е много топло и много се поти, ама нощно време й е добре  Peace

# 185
  • София
И аз мислех да питам за късото ръкавче на Лори  Laughing
pepejeans , пост като едно време, браво  Hug  Heart Eyes А за таткото - такива са мъжете  newsm78 Или поне някои.
Вст, разбрах сега за какво става дума  Hug Grinning Много е чаровно  Heart Eyes За Ивчо друго имах предвид - там, където "започва" да расте косата уж, от върха на главата, където тръгва спираловидно, на Ивчо са му две тези "врътки"  Crazy Ох, голям въпрос го направих  Joy Joy Joy Подсети ме като се видим да го покажа. Или освен и аз да го снимам  Mr. Green
Ммилена, и аз съм така с настроенията.  Rolling Eyes А за разходките и дружките - аз май съм като "хваната от гората" hahaha Blush - хич не обичам да седя и да се запознавам с разни майки  Rolling Eyes Ама ще се наложи все някога.

# 186
  • гр.Добрич
Голямо писане сте писали днес.

Радвам се за Ели78. Дано бързичко се прибере у дома.

Елен и на теб  Hug То почти не останало.

ВСТ, Ефчето питаше за върха на главата. Нали там при някои момчета има 1, а при други 2 върха. Така или иначе всичките са големи кривотии.

Аз излизам само следобед и то без желание. От тези хранения по опр. часове не остава време за разходка, а ако помъкна и храна навън незнам. Аз вкъщи едва го храня. Излизаме от 16.30 до 18.30 и той обикновено го проспива в количката.

Много ми се цапа количката и сега съм я накиснала да я пера.

Днес купих най-накрая 2 чифта обувки за Ивчо и утре ще ги фотна.
Лека нощ на всички.

# 187
Спинки, аз както винаги не съм разбрала нещо  Embarassed и съм се изложила  ooooh!  И нашата количка се цапа доста, ама аз съм от мързеливите - пускам я в пералнята на бързата програма, после в сушилнята и за 2ч. е готова  Mr. Green Честити ви придобивки - да си ги носите с кеф и здраве , ще чакам снимки да им се порадваме  Hug

# 188
  • Някъде там...
Ей какво сте направили днес  Shocked, немога да ви изчета и сега забравих какво щях да пиша  newsm78

Елфче за тея твои врътки и аз се чудих кво е тва  newsm78, първо се сетих и аз като ВСТ за лизнато- и ние сме с две точно като на Лоринка , за момиче по бива, ами за момче е ужас, то се вижда от снимката вподписа ми, че му е вдигнат все бретона иначе седи като незнам и аз какво  ooooh!  А за тея прословути врътки май имаме само една, но утре ще го разгледам пак Simple Smile Иначе за Дюкан засега ми е добре, добре че се яде много Simple Smile
А Dreams ти направо ме разби с това "може да забравиш бирата"  Shocked . А за триците ми до преди седмица ги имаше и аз се заредих за година напред  Mr. Green Ама ми е много чудно как ще ги ям толкова време  Thinking Браво за постигнатите килограмчета  Peace

Количката и ние си цапаме доволно, ама така ме мързи да е чиста, защото не може в пералня.
Нали ви разказах за бибата на Вики, че пак му е дадох. Преди няколко часа той си е хвърли на котката на двора и аз го излъгах, че котето е изяло ,и той много добре го видя , че яде  Mr. Green И легна  с обяснения за котето, заспа без биба. преди малко се събуди и рев голям за нея ама не тоя път  Naughty Ще видим докъде ще ми издържат  нервите Simple Smile
А за излизането на разходка-излизаме сутрин и следобед, т.е. -от 11-12 до към 13.30-14, после с еприбираме да ядем и да спим и излизаме пак към 17-18 до към 20-21.30, даже и до по-късно някой път. И нямам никакво време за нищо и ми писва и на мен  ooooh!
Миленка и аз съм така с настроенията-ту ми се плаче, ту ми се смее, ту светът ми е крив  Sick
pepejeans я се скарай на вашия тати амахааа, неможел да говори а , аз ако бях незнам  Sick
 На всичките ни бременни майчета много прегръдки и леко раждане! То не остана Simple Smile Peace
Всички болнички да се оправят също!

Май се улях, сигурно съм забравила нещо да пиша ама  Tired
Айде лека нощ и целувки!
  bouquet

# 189
Добро утро от мен.

Днес времето пак се очертава слънчево.  Nature Sunny Крайно време е да намеря време и да прередя в гардероба  зимните и летните дрехи. Ние излизаме на разходка сутрин след 10 и към 12,30 се прибираме за обяд и после следобеден сън.А към 18 ч. излизаме пак до към 20 ч. като стане време за вечеря.
Ставам да се приготвяме за разходка.
Лек ден на всички. Hug

# 190
Майчета,да ви пита,че вие сте ранобудни ще ми пишете бързо...днес мога ли да изляза с отворени чехли и дънки?За чехлите питам newsm78 дали е все още рано?

# 191
Майчета,да ви пита,че вие сте ранобудни ще ми пишете бързо...днес мога ли да изляза с отворени чехли и дънки?За чехлите питам newsm78 дали е все още рано?
Не е рано стига да не ти е студено на краката. Аз отдаван виждам хора с отворени обувки, но на мен още ми е студено.

# 192
Аз днес, смятам да излезна точно така, защото към обяд вече не се диша  sweating
И ние излизаме по два пъти. Сутрин от 11ч до 13ч. и след обед от17,30-18ч до 20-21ч.

Честит рожден ден на мама Дидка на бебе Влади   bouquet! Да е жива и здрава!

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 10:23 от adrianska

# 193
  • София
Маргало абсолютно можеш Wink

Хайде добро утро и от мен. Аз взех да се поуправям, макар че още пия АБ. За сметка на това Кало цяла нощ проплаква на сън и едвам станах на сутринта. Почти не съм спала. Сигурно кътниците го мъчат, защото така не е плакал от доста време.  Sad

Иначе за разходките Калоян излиза с татко си или дядо си сутрин от 10 до 12, а следобяд много зависи от времето, но ако е хубаво обикновено от 17 докъм 19 са навън пак.

# 194
  • София
Ahoj!  Hug
Честит рожден ден на мама Дидка на бебе Влади и от мен!    bouquet
Нана, дано е от зъби!
Маргало , и на мен ми се иска понякога да сложа чехлите вече, ама се чудя  Rolling Eyes
Мимс, Дриймс, гадни ли са триците? И как ги ядете? Варят ли се?  Embarassed
А за врътките - Вст, то аз не го обясних добре, не че ти си се изложила Laughing  Hug
И нашата количка е  Sick
Спинки, какво трябва да яде Ивчо?

Общи условия

Активация на акаунт