АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 771
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Добрич
ЧРД на Мама Дидка на бебе Влади!!!  bouquet

Елфче, Ивчо може почти всичко да яде, но винаги мерим количествата. Обикновено се храним в 8, 10, 13, 16, 19 и 22ч., така че нямам много време за врътки. Преди и ние не се прибирахме по цяла вечер, но сега в 18.30ч. в къщи. Проблемът е че той не иска да яде и започва голяма война. Ако се хранеше без проблем взимам 1 филия хляб и малко сирене и духвам, ама не. Все се надявам скоро да се промени, ама на моменти става много зле. И аз не спя нощем много. Лягам си след 01ч. защото тогава му меря захарта, след това в 3ч. след това в 5 и в 07.30 ставаме. Все едно си имам беше и го храня през 3 часа. Laughing

Да ви покажа и новите чепици на Ивчо.

Плата на нашата количка не може в пералня и снощи търках като хавама във ваната. Водата беше черна Embarassed Сега нали стъпват с обувките и по-бързо се цапат. Сега чакам да изсъхне и татито като се върне да я намести. Ония ден ми се счупи и лостчето, с което намествам позициите и сега много трудно пада за спане. Няма за кога да купуваме нова количка, ще караме така.

Лек ден на всички.

# 196
  • София
Здравейте и от мен!
Аз вече съвсем си говоря сама покрай утрешния изпит, а и с новата позиция и ученето на новите задължения направо изнемогвам. Добре поне,че да чукна на дърво на Ина сополите и вече почти изчезнаха, само прокашля от време на време. Аз вече си мисля,че този рев за мене е свързан допълнително и със зъбите, защото май Ина е единствената без нито един кучешки и кътен зъб, а така я тормозят,че не е истина просто. И нощем проплаква и си търка нослето,защото явно не може да си почеше зъбките,абе картинка просто...
Спинки,много са ви сладки обувките. Аз обаче имам съществен проблем с всякакъв тип обувки и сандали - ако са с лепки категорично не се задържат на краката на Ина повече от 30 секунди, затова търся с връзки или с игличка, а такива почти няма. Миналата година й бях купила сандалки с игличка и направо бях на седмето небе, но сега никъде не мога да намеря, ако някой е виждал,моля помагайте Confused
Елфче, мерси за аватара Heart Eyes
Сега,макар и на работа продължавам да уча, а като ми изпуши главата сигурно пак ще се включа Embarassed

# 197
  • гр.Добрич
И аз не харесвам лепките по същата причина, но нямаше нито един модел със закопчалки. Всичко е лепки и Иво наистина им хвана цаката.

# 198
Аз купих миналата седмица съвсем случайно сандалки с игличка за Дари. Бяха първите, които видях- ама те ми трябваха по спешност и не избирах много Crazy.Ние пък имаме друг проблем по темата.Дари държи постоянно да се обува и събува самичка... Rolling Eyes.А с тези сандали   не се получава и много се нерви.Така опъва каишката че иам чувството че ще я скъса ooooh!.Та- не знам длаи лепките с апо-големия проблем или  тези newsm78
Вие за какви колички говорите Thinking.Дари не е слагана в количка от есента ooooh!.Просто съм забравила за отзи уред. та- моята си я возя от тогава  в багажника сред гуми, масла и т.н... Joy.Предполагам че също  не е  много чиста Grinning

Ади, да знаеш че си ми кака Mr. Green.Аз съм родена  следобед Peace

# 199
защото май Ина е единствената без нито един кучешки и кътен зъб, а така я тормозят,че не е истина просто.

Не е само Ина. Тони е само с 10 зъба.  Mr. Green

# 200
pepejeans, мерси за милите думи- много се надявам да проговори скоро и даже да не си спомням за тези притеснения.
spinki, много са хубави сандалите/обувките, но аз са съжаление без проба нищо не мога да взема, нашето краче е пухкаво и не всеки модел става. Иначе предпочитам с лепенки., Цветан като чуе-вън и няма търпение за връзки   и т.н....velmar, Дари направо ме смайва с обуването, ние за сега сме усвоили събуването на някой чорапи и аз го имах за успех newsm78. Разходките са ни два пъти на ден, но за съжаление без мен Cry понякога се чувствам виновна с тази работа, знам че баба му го гледа добре, но все пак-почивните дни са ми малко. Ей, така докато се обърнем и станали големи децата, всеки момент не е за изпускане.

# 201
[....velmar, Дари направо ме смайва с обуването.....
Спокойно, и мен ме смайва Grinning.Аз нямам заслуги Naughty.от яслата е  Mr. Green

# 202
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на Мама Дидка! Бъди здрава и щастлива   bouquet!
(леле, колко си млада  Kissing Heart )

Siren, и аз мисля, че няма защо да се притесняваш - някои деца говорят дълго време по бебешки, а други изведнъж започват да говорят и то правилно  Peace

pepejeans и ти се губиш често  Naughty! Представям си колко ви е мъчно на всички, които не живеят заедно с дечицата в момента, но ви пожелавам да е съвсем за кратко и скоро да сте цялото семейство заедно!!! (пожеланията се отнасят и за семействата с татковци в чужбина!!!)

А за мен кво да ви кажа-имам чувството ,че съм в критическата ......или в пубертета  hahaha настроенията ми се менят нонстоп от супернервак,през рев ,та до супер ми е весело и готино  Crazy
А провери ли дали не си бременна  Heart Eyes?

Спинки, много хубави обувки - и аз взимам на Лора само такива с лепки, защото най-добре и се регулират по крачето! Много ти е трудно в момента... До кога ще е този режим? Иначе Ивчо като порасне - ще се примири, че ще яде и ще те слуша - ще видиш!

Най-накрая се оправи времето, но Лората вече и кашля, и не искам да ходим при децата в пясъчника, а тя си знае пътя до там и се сърди, че не отиваме... В момента и расте 17-ти зъб и явно той я срути така...

# 203
  • София
Сирен,ще видиш как от веднъж ще се отприщи да приказва,сега само събира информация HugИ аз се чувставм така понякога, а предполагам и повечето работещи майки, но пък много гледам да си наваксвам през почивните дни и след работа Naughty
Велмар, от къде купи сандалките?

# 204
Велмар, от къде купи сандалките?[/color]
от магазин  в Овча Купел.Просто се сетих че спешно ми трябват сандали(на Дари й забират палците на крачетата от  бебе Sad, и ми трябваха по-отворени обувки, защото  отказваше да обуе дори чорап Shocked от болка).Обувките са на примиджи, ама май от старата колекция Joy като гледам цената.За 30 лв ги взех Peace .Много съм доволна и Дари ги харесва!

# 205
Здравейте  Hug
Ама много пишете брей,едвам ви изчетох  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МАМА  ДИДКА -БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩЕСТЛИВА      bouquet

Дани,браво за бибата,аз вчера се пробвах да приспя Даяна без бибата и такъв рев настана,че не издържах и пак и я дадох  Simple Smile
Валка,ама ти много често пътуваш до София  Rolling Eyes,би ли ми казала с какво точно ти е свързана работата,че ако си казвала аз съм го пропуснала този момент  newsm78
Спинки,много хубави сандалки си купила  Peace,аз купих едни сандалки затворени,едни отворени отпред и сега мисля да купя едни отворени и отзад и отпред,но педито ми каза,че до 2 годинки не били за препоръчване  newsm78,вие ще купувате ли отворени сандалки отпред и отзад?
Като чета за зъбките майче Даяна  е с най-много зъби,имаме цели 18 броя  Mr. Green,остава да и пробият двата кътника горе и комплекта е пълен  Laughing
Аз излизам обикновенно към 12-13 и се прибирам към 18-19 часа,нещо ме мързи по два пъти да се приготвяме и да излизаме  Wink,но днес ще излезем като стане Даяна,че имах работа и не успях към обяд да изляза  Laughing
Маргото нещо се загуби,сигурно вече оправя багажа  Laughing
Хайде ставам да хапнем и да изчезваме  Joy Joy
Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 206
  • София
Здравейте, мами!

Нося ви много здраве от мама Галя тя ще се включи във форума чак на есен

Аз вече съм купила на Яна сандали и са отворени отпред и отзад Party

Сирен и аз ще ти кажа същото , сега само събира информация Peace ще видиш после какво те чака Laughing

Да е жива и здрава рожденничката ни  bouquet  bouquet  bouquet

# 207
  • София
Мисс, аз още миналата година й бях купила сандали,отворени и отпред и отзад. Знам,че по принцип казват,че трябва да държат глезена, но Ина категорично отказваше да ходи с такива и ги събуваше и потегляше боса. В къщи също винаги е ходила боса, така че реших да купя такива. Да чукна на дърво няма проблем с изкривяване на крачетата към момента, но аз се консултирах и с лекар тогав, защото беше малка. Сега си мисля,че няма да има проблем Peace
Велмар, ако съвсем го закъсам ще моля за обяснение за този магазин Embarassed

# 208
  • София
Спинки, не ти е лесно.  Rolling Eyes Но добре поне, че може да хапва всичко. Ама пък много на често, ясно е, че няма да огладнее.  Rolling Eyes Много са ви хубави обувките!  Peace  Ивчо е много труден на обувки - все не му стават, трябва да са много отворени отпред и отгоре  Rolling Eyes
Пепър, да се оправя бързо Лора! Как се опулих ако знаеш, като видях двойната ти лентичка - реших, че втората отброява ново бебе Joy

# 209
  • София
Elwinng, Bubche много са ви свежи аватарите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт