АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 765
  • 323
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет!
Личи си, че е хубаво времето, а темата ще я пишем сигурно докато минат всички рд   Laughing
Нана, много неприятно наистина. Добре, че се е разминало по-леко. И мен много ме е страх като някои деца карат колело около Ивчо Rolling Eyes защото и те не са много стабилни, а и той не знае накъде да ходи. Снимки от срещата има ли?  Simple Smile
А Бубчето, Валката и Анди дали са се видели?  Simple Smile
Аз да си се оплача, нищо, че може и да няма кой да чете днес Laughing  - напоследък Ивчо ми скъсква нервите вечер като го приспивам. По 2ч се мъчим. Личи си, че му се спи, затваря очи, след секунди пак се ококорва. Не знам пак ли е от Луната Rolling Eyes , гледам че се е позакръглила.  newsm78 , може и от гадните кучешки да е.  Thinking Направо лудвам.  Close Close Close
А, и друго до мъжките майки - купувате ли играчки пистолети, пушки и т.н. Joy? Аз хич не ги одобрявам, но свеки му донесе един пистолет онзи ден - не можело момченце без пистолет.  newsm78 То не че от мен зависи и ще го опазя да не играе на война и разни други глупости за в бъдеще, но не съм много фен на такива играчки...
Айде, улях се. Поне да има какво да се чете.  Mr. Green
Хубав ден ви желая!   Hug

# 226
  • София
Елфче аз не носих фотоапарат, но едната мама май снима. Ще я питам и ако има ще кача. Колкото до другото - детето беше голямо около 6 годишно, но то не е виновно толкова, колкото бабата, майката или с който там беше. Колела се карат по алеите, а не на детската площадка. Имаха късмет, че първо трябваше да обърна внимание на детето си  Twisted Evil

# 227
Честит рожден ден на Яворчо и от мен! Да е жив и здрав!   bouquet
Нана, неприятно се е случило, добре че е бил малкият дявол.  Hug 
Елфче, ние имаме само пистолет и той е воден, но тои май не се брои  Grinning Иначе сме пълни с колички. За спането и Сашко последните два дни спи много неспокойно, а определено наближава пълнолуние.

# 228
Да е жив и здрав малкият юнак на мама Пунита!

За съжаление не можахме да се видим с Валката, защото се наложи направо да тръгва към Русе и не остана време. Cry Надявам се да се отвори някаква възможност да отидем до Русе, защото много ми се иска да се запознаем и "на живо". Wink Heart Eyes

Elwing, и аз засега се въздържам да купувам пистолети, но за това пък стреля с пръчки по колите...просто незнам откъде го измисли това. newsm78 А на тема коли и камиони (кама) е просто болестно вманиачен...понякога се буди през нощта, крещейки "коллллаааа". Crossing Arms

Под влияние на Дани реших и аз да пробвам да махам бибата и вчера обясних, че Мечо (едно бъхлясало куче на вилата, което Гого по цял ден прегръщаше и целуваше #Crazy) я е взел и той заспа спокойно и цяла нощ не я потърси. Бях много обнадеждена, докато сутринта не започна да крещи: Маммооо, дай биби!, така че се наложи да му я дам пак. Сега ще се опитам поне през деня да не му е в устата.

Аз сега имам голяма дилема: през нощта дали да му давам кисели мляко или АМ? Ясно, че АМ е най-близко до кърмата, но пък все пак е толкова преработено, че може би е по-добре кисело мляко като по натурален продукт?! Чакам мнения по въпроса... Mr. Green

# 229
Здраейте, момичета.Тия дн име мързи да пиша Crazy-признавам си Peace.В хубавото време не се спираме.Вчера имахме  мноооого пълна програма с Дари.сутринта , както вече сте разбракли, ходихме до Южния парк.минахме и през  любимата ни баба Люси( бившата ни бавачка).Дари не я е забравила и така сладко й викаше"Бабииииии, ела- ела", че жената   се разплака от вълнение HugСлед като се прибрахме, диването, разбира се отново не иска д аспи Crazy, та-  отидохме да си купим кофички и лопатки и  поехме към купчината пясък пред блока Joy( ето това е плюса да живееш на строителна площадка hahaha).Ритахме топка с батковци-мангали строители  до нас, и за финал- пихме бира с татитео в едно много приятно и подходящо кафененце с  разни люлки и т.н. съоръжения PeaceТа- с две думи-  много съм доволна от в4ерашния ден.Днес дойдохда с мен на работа, т апихме кафенце на открито на една  полянка до НДК и Дари бесня порядъчно.
Това е от нас- рапорт- даден Mr. Green
Анди, според мен не давай нищо през нощта Thinking.От опит не мога д ати говоря, тъй като Дари никога не е яла или пила каквото и да било нощно време, но ми се вижда излишно и натоварващо.Ако все пак искаш да  даваш нещо- АМ според мен  е по-добър избор( то и в киселото мляко не знаеш какво има Crazy, та- все тая май)
Хайде- аз излизам на припек .После пак ю есе включа Wink
И за да не забравя-искам да чесзтитя  РД на най-големия батко в отбора Явор  bouquet
Да е жив и здрав, да радва много своите  родители  bouquet
Пунита, драскай по някой ред  при нас Hug

# 230
  • софия
мацка,как така през нощта?
ние сме с ам,защото кисело мляко много не обича,а и според мен ам е по-добрия вариант  Peace.
а,за бибата и найа не пропуска ден да си я търси,но изхвърлих всички ,за да не взема да предам фронта.вече 5 дни сме без биба  Grinning!

# 231
dani777k, браво за упоритостта. Аз не издържам като го чуя да пищи и и реве. Embarassed

А Гого вечер почти не яде и затова към 3 -4 се буди и пие около 210 мл мляко. Напоследък обаче доста намали количестото и може би трябва да пробвам и с вода само. newsm78 А вие кога давате АМ-а?

# 232
  • софия
Аз вечер към 20.30-21 давам супата от кухнята с два сухара ,а после към 22ч. давам ам-240 за приспиване  Peace!
някой път,като сме нявън и давам ам и в 17ч.,ако сме в крачка  Wink...

# 233
Нана наистина е бил малкия дявол че Кало се е оттървал самос това. И мен много ме е страх от такива инциденти защото Тони понякога завива внезапно.  Hug за юнака.
Елфече и аз не купувам такива играчки и за сега няма подарени от други. Играе с колички и други подобни.
АНди през нощта не давам друго освен вода,а и това е вече рядко. Вечеря към 20 ч. супичка и  малко кисело мляко и после обикаля около нас докато вечеряме и  си хапва още няколко залъка. Не винаги изяжда всичко което му предложа. Но селдващото хранене е закуската. Личното ми мнение е да избегнеш даването на мляко през нощта ако можеш или си продължи с АМ.
Велмар незнам как издържаш като не спи Дари следобед. Аз съм капнала когато това се случи на Тони. Предпочитам да имам възможност за почивка. Hug

# 234
Велмар незнам как издържаш като не спи Дари следобед. Аз съм капнала когато това се случи на Тони. Предпочитам да имам възможност за почивка. Hug

Кайли, ами - като не знма как е да ти спи детето, не знма какво изпускам Joy.Свиква се.А и аз  съм явно странна птица и не мога д а почивма активно.Все гледам да свърша нещо.
Аз на ДАри давам АМ само сутрин(вечер отдаааааавна не пие), и то защото тя и без друго късно пропи мляко и държа да си има   такова хранене.Е- това не й пречи да пие АМ в  8сутринта , а в 8.30 да се нареди за филиите в яслата Mr. Green

# 235
Привет и от нас.
Честит Рожден ден на Явор на Пунита.Да расте,здрав,умен и силенbouquet
Ние вчера също бяхме в Южния,но не сме се засякли с Нана и Велмар,за съжаление.
Марти беше  Shocked ей така от хората и забавленията и много бързичко ми изхарчи парите.  Mr. Green Искаше всичко,но вниманието и се задържаше за 2 минути или и аз трябваше да ходя с нея да скачам на надуваем дворец,примерно.

Нана-гадна случка сте имали,добре че не е била по-сериозна.
Анди,аз също давам АМ на Марти и за заспиване и през нощта ,ако си поиска.Сутрин също,ако ме изюрка с "някооо",даже се е случвало и на обяд след като  е изяла яденето от кухнята да иска мляко за приспиване.Аз не и отказвам. Кисело мляко,тя изобщо не иска и нали е по-злоядичка и се успокоявам ,че в АМ има калций,пребиотици и други полезни неща. Thinking
Ние пък сме много скарани с плодовете и зеленчуците. Crossing Arms Има ли и друго такова дете ,дето хич не яде полезни неща?

И за финал да ви се оплача,че и мен ме нападна някакво настинка и направо ми се реве от безпомощност.Всичко ме боли  Sick Ама ще се стягам и ще се оправям,дори правих гаргара  Crazy , а на Марти и беше страшно забавно и сега пак ме подканя с гагагага да отивам да правя.
Лека н авсички.

# 236
Миленка, не се притеснявай за плодовете и зеленчуците.ДАри не искаше да ги опита  дори Shocked допреди 1-2 месеца.Сега се излъгва на някое парченце  ябълка да речем или киви.Банани отказва категорично.Но нялита яко на краставици- вечер ако види салата преди да е яла,  си ляга само на краставици Crazy.Дурго не признава.Изведнъж се отприщи.така че- спокойно Wink
Жалко че не сме се засекли вчера в парка.

# 237
  • София
Анди, Иво също е на АМ два пъти в денонощие - преди сън и нощем към 3-4ч - пие по 180мл. Пробвах с вода - буди се пак след 1ч.  Rolling Eyes А ако му дам АМ - спи до сутринта. Не знам кога ще се отказваме. За сега - нямам нерви.  Blush Кисело мляко яде сутрин или следобяд. Харесва му, но не мисля засега да сменям АМ с него.
Ммилена, Иво доскоро от "полезните неща" ядеше само ябълки, банани, портокали и домати. Напоследък стана фен на краставицата. Кашкавал също не искаше, но от онзи ден - хапва. Права е Велмар - "отприщват" се по някое време  Wink И да се оправяш бързо!  Peace
И аз се чудя на издръжливостта и на Велмар, и на Дари  Laughing

# 238
Добра вечер!
Имало е хубави разходки и веселушковски срещички!

siren, на 19 август ли сте родени?

pepper, много си мила, както винаги

AndyB, като види шише с бира, направо полудява.иска да прави наздраве и да си опитва

karim - имаше игра в mariqita за Париж
Дани са много сладки с дядо си на плажа.

Честит рожден ден на Явор! Много дестки безгрижни мигове и искренни усмивки.

Nana, добре че малък дявол, че с тия гравички, така си ги удрят

elwing, има автомат, пушка, но предпочита да си играе с пръчките и да вика па-па, запомнил е от нова година с пиратките и баща му гърмя с пистолет, аз му затисках ушетата, че много силно гърми

За АМ, никога не е папкал, бил е на кърма и направо кисело или прясно мляко, прясно с кремчета

Сандалки с прежделце има и на слатинския базар, български мисля че бяха на Chippo

Днес бяхме с племенничките и систъра при едната им баба и прабаба им, такива радости и весело си изкарахме, но ако имаше още време, щяхме да поседим. мислехме, че няма да искат да заспят там, но така сладко си поспинкаха три часа. Видяхме се и с други брадчедки и техните пораснали дечица, някои не могат да ходят още сами и си припомнихме тези мигове, когато трябва да имаш здрав кръст.Домъчня ми за моя Дани много, но ще си го видя след 4 дни.сега при племенничките се чувстваме добре

лека нощ и утре весели разходки

# 239
  • В ЛЮтеницата
ЧРД на Яворчо на мама Punita! Да е много здрав и винаги усмихнат!

Наистина започват рожденните дни - на Лора вече съм й купила рокля за рожденния ден  Laughing

Анди, не мисля, че имаш дилема  Laughing, защото не ми е ясно как посред нощ ще даваш киселото мляко. Имам предвид, че то се съхранява в хладилник и е студено. При евентуално експресно затопляне - мисля, че ще се ускори ефекта на вкисването и дори и да е било хубаво качество - вече няма да е полезно. А що се отнася до нощното хранене - Лора ми го беше отказала още преди годинката, но от 2-3 месеца пие АМ през нощта, често даже и по два пъти. И всякакви опити да я залъжа с вода бяха безуспешни. Започваше едно крещене "Не-не-не-не! Папоооуу, папоооуу". И ако не удовлетворя желанието - на следващия ден от блока ще ми съберат пари, за да й купят храна. Примирих се и й давам да яде, но не в указаната доза, а на половината - на 180 мл вода и слагам 3 мерителни лъжици. Сега ме буди с "Мамо, стани! Дай папо Лора". Мама дава шишето и заспива. Лора го изпива, събужда ме да ми даде шишето и заспива и тя веднага.

mmilena, казват, че е проблем неяденето на плодове и зеленчуци  Wink, но за един Лъв яденето на неща различни от месото е само губене на време. Никога не съм яла с удоволствие такива неща (изключвам краставицата, но май няма човек да не яде краставици, а те са си почти боклуци - почти не са полезни, а най-вероятно нитратни и вредни). Освен това съм враг и на млечните произведения, пуша - а да чукам на дърво - съм здрава и не знаех какво е болница допреди да вляза да раждам. И все още не познавам личния си лекар! И на 38 г. имам 32 зъба в устата. Та - не се ядосвай - ти не си виновна - щом й предлагаш плодовете и зеленчуците, а тя ги отказва  Peace
Elwing - пушки и пищови нямаме, но има куфарче с инструменти и бормашина  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт