Отговори
# 120
 Joy

Айде, съвсем я оплескахме!
Имам си и легална дефиниция вече!

Joy

# 121
Ммм, няма да ме биеш за легалната си дефиниця, като се видим, нали?

# 122
Аз пак нещо не съм разбрала  Whistling

# 123
Чакаме да видим дали ще качи Т и ако няма - прибира се Mr. Green

Ями кажете, дайте съвет. Ако всичко ми е ок с корема, а реша да напусна работа и да подпиша фиктивен договор - на колко мога да се осигурявам и колко парички ще се бъркам за удоволствието после да съм 9 месеца с хубав болничен? Нали някъде толкова плащат в/у осигуровката и после се минава на общия? Пнеже знам, че ако искам 2000 лв заплата Joy ще ми е нужно да внасям 700 лв близо, затова питам. Някоя от вас може ли да даде съвет?

# 124
Благодаря за отговорите,точно за Стеримара питах,то и друг път май съм питала за името му и после пак го забравям,но този път ще си го запиша вече. ooooh! Ами то вече старост-нерадост.
 Ренка,ами така де, няма само малчо да има мръсно тук и там.
Аги,ще трябва някой счетоводител да ти изчисли за каква заплата колко осигуровки се плащат,а иначе за база се взема шест месеца назад от първия болничен,така че ще трябва да побързаш.

# 125
Добър ден, мили ССФ Laughing Hug

Аги, не мога да ти помогна, не съм наясно. Айде вече днес да си вземете Тонката Heart Eyes Да разкажеш как е минал прегледът?

Благодаря за поздравите вчера - големият, Марти,той имаше рожден ден Grinning

Ренка,  hahaha Валката добре те е наредил.  Сещам се един ден писанка како направи - навън сме, сред много народ и тя започва да повтаря: тати пие, мама бие Joy хората доста странно ни гледаха  Laughing

Татянка, Яна е добре - както кашляше, хриптеше и се дереше, така изведнъж всичко спря. По препоръка на един лекар УНГ купих един противоалергичен сироп и кашлицата спря. Не смея още да се радвам, само се моля пак да не повтаря, че изживяхме голям ужас  Praynig

Искам да се похваля - имам си билет за Кайли и в неделя съм на концертааааа  Party

А най-хубавото е, че е петък  Crazy

# 126
Здравейте.
Аги,искрено ти пожелавам Тони да се прибере днес при теб и да оздравее бързо.
Мами, имам въпросче и дано ме разберете, че нещо не мога да го формулирам правилно: нали всеки месец ми даваха майчинство 220 лв, Мади е на 12.04 та сега ше изплащат ли тези останалите дни(от 01- 12).

# 127
Мами, имам въпросче и дано ме разберете, че нещо не мога да го формулирам правилно: нали всеки месец ми даваха майчинство 220 лв, Мади е на 12.04 та сега ше изплащат ли тези останалите дни(от 01- 12).
Да, трябва да ти платят за тези 12 дена.

# 128
Нуни, а дано всичко вече е ОК е Яна.

Аги, много се радвам за Тони  Hug.

Не мога много да пиша, защото ме чакат куп задачи, но искам да се похваля , че Ема вече е без памперс  Laughing. Обучението трая три дни, като чак на четвъртия се отпусна и в парка да пишка. Малко ми е неудобно , че трябва да я изпишквам до някое дърво, но няма тоалетна , а в това време сме доста там и няма как да стиска. А е много объркващо вкъщи да я карам на тоалетната , а вън в памперса.

Почивните дни отиваме до Берковица и от понеделник сме на линия.

# 129
  • София
Браво на Ема! Peace

И на мен ми се слува няколко пъти да сме навън и Соня да ми каже, че й се пишка. И аз й казвам "пишкай в памперса". Осъзнавам, че е крайно глупаво, но тя го прави когато си пожелае. Иначе хич не ме е срам да я изпишквам по дърветата, но още не съм го пробвала. Mr. Green

# 130
Браво на Ема  Hug

Аги, какво става, Тони иzписаха ли го?

Нуни, много се радвам 4е Яна е по добре, дано вси4ко е zад гърба ви  Praynig  Hug

Ренка  Laughing  А преди 2 дена Милена ми каzа 4е дупето ми било голямо  ooooh! Добре 4е бяхме на саме, мъжът ми ЩеШе да умира от смях и да каже 4е истината боли  Twisted Evil  Laughing

Хайде и аz да се похваля, успеШно у4ихме Милена да zаспива сама и то zа 3 дена само  Grinning Днес на обяд дори нямаШе и мрънкане  Grinning

Сега след обяд отивам да я zапиШа на ДГ, където по принцип нямаме право по местожителство, стискайте палци да ги убедя да я zапиШат  Praynig

# 131
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, здравейте.

Много ме развеселихте, посмях се от сърце на всички бисери на малките сладури.

Моя милост вчера си пролежа деня вкъщи с ужасни бъбречни болки, но днес пак съм на пангара - боли, не боли, това е положението - имам един куп задачи и няма кой друг да ги свърши, за съжаление. Tired

Аги, как мина прегледа при частната?

Нуни, на Янчето това кашляне на алергична основа ли се оказа? newsm78 Радвам се, че вече е добре. Hug Малко ти завидях за Кайлито Whistling Да разказваш после.

Поздравления на порасналите вече безпамперсни и самозаспиващи деца. Това с памперса и ние го мъчим, но самозаспиването е страшна трагедия. Как го постигнахте, я споделете опит и хватки? newsm78 Praynig

Маги откакто съм се върнала на работа такива истерични кризи ми спретва вечер като дойде време да се ляга, че направо вече откачам, снощи като капак на болките ми и тя ми го направи пак номера с крещенето, реването и бясното тръшкане в леглото. Но нямах сили въобще да се занимавам с нея и само си мълчах, правейки се , че не й обръщам внимание. Баща й нещо я успокои, но тя така хлипаше, че сърцето ми се късаше.  Вече не знам какво да я правя, честно казано. Аз ли нещо не съм оправна в това отношение, тя ли е усвоила нови похвати, в чудо съм се видяла. Отдавам го на факта, че ни вижда за много кратко време и я е страх да не остане сама, но даже това, че сложихме сгъваемото креватче в спалнята не помогна. Давайте идеи, моля ви се Praynig Praynig Praynig

Татянка, дано приемат Миленка в ДГ Praynig

Вени, ще чакам с нетърпение снимки от вашето пътешествие Peace

Аз пък чакам с нетърпение да дойде неделя, че утре вечерта към 23,30 брат ми каца на летището и се надявам в неделя да можем да се видим.

А днес хич не ми е петъчно, че нали и утре е работен ден. Дано поне да е като миналата седмица - до към 14 часа и да си ходим.

Я да сложа по кафенце, че напоследък не ми се е случвало

# 132
  • София
Бабълче, четох в книгата на Спок за ревовете преди заспиване. Обясняваше точно, че децата, на които майката е започнала работа плачат преди сън и искат тя да стои до тях или да им държи ръката. Обяснява го точно със страха да не бъдат оставени пак.
Сигурно още изживява връщането ти на работа.
Соня също беше така - поне 2 месеца седях всяка вечер до леглото й докато заспи. После изведнъж започна да заспива сама. Но е доста изморена и от яслата. напоследък даже иска да махам куклата от леглото й и да й загася лампата.
Така че, въоръжи се с търпение и този период ще отмине. Peace

# 133
Аги, мъжо спря да работи, защото се прибираме в БГ Crazy Mr. Green. Той започна бизнес и трябва да сме си там иначе няма да стане работата. Гласим се за Септември месец, защото искаме да попътуваме малко тук преди да си идем. Не се знае кога ще ни се отдаде шанс пак. Аз още не мога да се реша и ще кютам до последно. Искам да си оставя накрая малко време без работа, че да се отдам на пазарлък Mr. Green, дано ме огрее.

Юлче, Мам, благодарско Hug

Татянка, как научихте Милена да спи сама? Аз сигурно вече съм се оплакала, но Лекса до преди 2 месеца беше самостоятелна от как се е родила и сега  на "стари" години почна да продава фасони и да ми реве като луда ако някой не легне с нея. По-лошото е, че трябва да си с нея цяла вечер иначе като усети че е сама и настава "луд купон". Незнам как ги докарахме до тук нещата. Абе аз знам защо така стана, ама незнам как да го поправя.

# 134
Как нау4ихме Милена да zаспива сама

Ще стане малко дълго, но наистина не може да се опиШе с 2 иzре4ения, но който го интересува, да zаповядва  Grinning
Като малка zаспиваШе в ръцете ми, преди годинката я нау4ихме да си zаспива в леглото. Ве4е една година ритуалът ни беШе да 4етем една книга, да каzваме лека ноЩ на плюШковците, на слънцето (=лампата й е като слънце), сложихме я в леглото и седнахме на стола на 2м от леглото й. И просто 4акахме тя да си zаспива  Crazy  Тя пък си прикаzваШе, пееШе, какво ли не оЩе, просто на нея zаспиването й отнема много време, понякога пове4е от 4ас. И ние стоим и 4акаме, но ниЩо не каzахме, ниЩо не правихме, просто бяхме там и толкова. Преди няколко месеца се слу4и да се буди преz ноЩта, но не ни търсеШе, не пла4еШе, само си говореШе и след иzвестно време пак настана тиШина, беШе zаспала. Тогава реШихме 4е е готова да zаспива сама но го отложихме до след пътуването до БГ.
Във вторник ве4ер мъжът ми беШе на ред да я приспива и той тогава реШи 4е е доШъл момента  Wink Ритуала беШе съЩия, но вместо да седне в стола й обясни, 4е много му се спи и отива да ляга и той. Иzеле от стаята, тя се раzплака малко. Върна се веднага при нея, увери я 4е е там, 4е ако има неЩо да го вика и й предложи да остави вратата й малко отворена. И това беШе  Shocked Иzлеzе пак от стаята, тя беШе малко сконфуzена, но по4на да си говори с плюШковците и по някое време zаспа  Grinning
В сряда беШе мой ред, и си zнаех 4е Ще е по трудно, zаЩото ве4е zнаеШе какво я о4аква и zаЩото аz съм по мека, което тя усеЩа (Бабъл, ако Маги усеЩа 4е ти се скъса сърцето, Ще бъде по трудно. Трябва да си уверена...zнам, лесно е да се каже  Tired ). Та не обяд й обясних 4е съм уморена и отивамда лягам, при което тя посо4и стола и ми каzа да спя там  Crazy Но бях упорита, zнаех 4е връЩане наzад няма, обясних, успокоявах, иzляzох, пак вляzох zаЩото тя се раzплака, и така 5 минути, докато накрая ме пусна. И zаспа сама по късно.
Ве4ерта беШе кофти, тя се раzсърди и дори не ми даваШе да я успокоявам. Иzбута ме от стаята  Sad Тогава ми беШе адски тъжно, но.... В4ера на обяд беШе ок, а сноЩи нямаШе никакви сълzи, никакви преговори, ниЩо. Каzах й 4е иzлиzам от стаята (дори не я лъжа ве4е 4е отивам да спя), тя ме помоли да оставя вратата малко отворена и ми пожела лека ноЩ  Heart Eyes И днес на обяд пак така  Grinning  Смятам битката zа спе4елена  Wink Много съм доволна, zаЩото това ми осигурява към 2 4аса пове4е свободно време всеки ден  Sunglasses

Но имайте предвид, 4е аz съм си вкъЩи. Маги сигурно в момента преживява раzдялата с мама, а при Лекса съЩо има промени в живота й, все пак. При нас няма такива екстри, и сигурно и zа това е минало толкова бърzо и лесно.

Общи условия

Активация на акаунт