Айде, съвсем я оплескахме!
Имам си и легална дефиниция вече!
ще ми е нужно да внасям 700 лв близо, затова питам. Някоя от вас може ли да даде съвет?
Ами то вече старост-нерадост.
Да разкажеш как е минал прегледът? 
Валката добре те е наредил. Сещам се един ден писанка како направи - навън сме, сред много народ и тя започва да повтаря: тати пие, мама бие
хората доста странно ни гледаха 

.

Добре 4е бяхме на саме, мъжът ми ЩеШе да умира от смях и да каже 4е истината боли
Днес на обяд дори нямаШе и мрънкане

Радвам се, че вече е добре.
Малко ти завидях за Кайлито
Да разказваш после.

Тя пък си прикаzваШе, пееШе, какво ли не оЩе, просто на нея zаспиването й отнема много време, понякога пове4е от 4ас. И ние стоим и 4акаме, но ниЩо не каzахме, ниЩо не правихме, просто бяхме там и толкова. Преди няколко месеца се слу4и да се буди преz ноЩта, но не ни търсеШе, не пла4еШе, само си говореШе и след иzвестно време пак настана тиШина, беШе zаспала. Тогава реШихме 4е е готова да zаспива сама но го отложихме до след пътуването до БГ.
Ритуала беШе съЩия, но вместо да седне в стола й обясни, 4е много му се спи и отива да ляга и той. Иzеле от стаята, тя се раzплака малко. Върна се веднага при нея, увери я 4е е там, 4е ако има неЩо да го вика и й предложи да остави вратата й малко отворена. И това беШе
). Та не обяд й обясних 4е съм уморена и отивамда лягам, при което тя посо4и стола и ми каzа да спя там
Но бях упорита, zнаех 4е връЩане наzад няма, обясних, успокоявах, иzляzох, пак вляzох zаЩото тя се раzплака, и така 5 минути, докато накрая ме пусна. И zаспа сама по късно.
Тогава ми беШе адски тъжно, но.... В4ера на обяд беШе ок, а сноЩи нямаШе никакви сълzи, никакви преговори, ниЩо. Каzах й 4е иzлиzам от стаята (дори не я лъжа ве4е 4е отивам да спя), тя ме помоли да оставя вратата малко отворена и ми пожела лека ноЩ
И днес на обяд пак така
Смятам битката zа спе4елена
Много съм доволна, zаЩото това ми осигурява към 2 4аса пове4е свободно време всеки ден