Отговори
# 135
Татянче, мерси за разказа. Стана ми ясно, че за нас в момента това е неосъществимо- заради градината и малкото време, което прекарваме заедно. Та така - ще продължим да се приспиваме (на мен поне ми отнема малко време - около 10 минути макс).

Аз съм сама, Младен ме изостави в късния следобед и отиде на фирмено парти. Имахме само един лек екшън, когато и двамата се опитаха да ми реват в един глас (а вкъщи това е забранено). Иво от 6 часа почна да повтаря "ляга, ляга" и ги приспах малко по-рано, всъщност Иво почти се приспа сам, докато оправях Дани, а Дани реши да стачкува и рита, пя и пърдя до 9, когато изведнъж заспа. Сега си успокоявам нервите с гъбена супа, бира и филия с шоколад и си повтарям - никога повече  Crossing Arms

# 136

Татянче, мерси за разказа. Много лесно е станало при вас.

Юлче, голям комбинация си спретнала.

# 137
Ох, и на мен много ми се иска Емката сама да заспива, но ние спим в една стая  newsm78 и трябва с друг номер да мина. Ще пробвам задължително , но наесен, защото до септември ще сме в движение и ще е по трудно.

Бабъл, може да и минава и времето за сън и за това така да се получава. Ема само с 30 минути да си прескочи часа и става страшно. Поради тази причина започнах да я слагам винаги в 10 часа в леглото, четем една , две книжки /кратки/, после малко тя ги преглежда и заспива.

Тъкмо се похвалих за памперса и днес  Embarassed свърши работата в гащите. То детето казало , но не на мен , а на едно друго дете  Laughing.

# 138
  • София
Татянка, браво на вас! На мен това ми се струва мисия невъзможна. Реа се буди на сън и като види, че ме няма изпада в истерия. Напоследък се е  залепила за мен.

Браво на Ема! Реа казва само 40% от случаите. Особено ако си играе, никога няма да се прекъсне, за да ходим да чишкаме.

Нуни, пропуснала съм да те поздравя за чрд на Марти!  Hug

Аги, как е Тони?

Аз имам много работа. Вчера бях и по софийските полета да взимам проби и така изгорях на потник и къси панталони. Едвам се изкъпах и почти не съм спала тази нощ.

Весел ден!

# 139
Ха добро утро!
От вчера имам дете отново Laughing С влизането си вкъщи започна да кашля, а не бе кашлял в болницата. Т засега няма, но от болницата са казали, че не може да мерим в дупето, трябвало под ръката и ние така правим. Дали обаче е реално меренето ни, не е ясно. Но както са казали - така да бъде. Има лека хрема, не течаща навън, затова пръскам Стеримар и слагам капки Виброцил, които са му изписали там. На Аб ще е още 5 дни. Давам от днес Мултисаностол.
На дупето има малко обринато и зачервено, както и в свивката на крачето, където преминава памперса. Чудя се с какво точно да го мажа, ще разгледам кремовете, кито имаме. То от толквоа лекарства как няма да се обрине ooooh! Но пъпчиците са леко бели, което ме озадачава.
Наплашил се е от мерене на Т и сега едва го придумваме. Но имаме успех, за разлика от майка ми, която се е наложила да го затиска на леглото само и само да премери нещо, а той така се е дерял, че все едо ще го колят. И тя казва, че от това според нея кашля - издрал си е вчера гърлото от пищенето.
Беше заспал на спалнята, преместихме го в леглото му /преносимото влезна в употреба/, при което през нощта се събуди и се разплака, станах веднага и го извадих, а той тръгна след мен и се дра докато бях в тоалетната но като си легна до нас на спалнята се закроти и е спал много добре. Лошото е, че сега 10 дни освен стрес е спал с бабите заедно. Даже майка ми казва, че им давал нареждане да лягат до него вечер Crazy. Сега е явно, че трудно ще се разделим в 2 стаи, но на първо време и така става, по-добре даже.
Лошо нещо е да боледуват така! Лекарите са казали 2 месеца никакви опасни контакти, много пазене и Сандански, което за съжаление не е възможно да си го позволим. Вече не мога да работя, а в работата излизам в неплатен, което ме поставя в крайно лошо финансово състояние. Но и това ще мине някой ден.
Памперсът ни е залепен за гъзето, скоро дали ще го махна не е ясно - нито казва, нито му пука! Embarassed Мъжка му работа, Тонина при това.

Нуни, супер е за концерта и билетите! После да се хвалиш! Hug

Шушулката е добре, поне така каза вчера Генчева. Купила е апарат 4 Д и имаше много хубав образ, разни шийки и т.н. са наред, имало си жълтъчно мехурче и похапвало добре явно, чухме сърчицето как тупка - засега всичко е в рамките на нормалното. 8 ГС, де факто сега влизам в 3-тия, явно мъките ми с прилошаването скоро няма да отминат, но и нали си знаем, че са си критика тези 3 месеца. Секциото щяло да напомня за себе си, особено когато започне бебето да расте. Рязаното било рязано и нямало възстановяване.

# 140
  • София
Добро утро и от мен!  Hug

Бабълче, мисля, че е временна криза това при Маги и бързо ще отмине. Миналата седмица се похвали, че си спи самичка, сега - стачки, ще мине и това чудо, все пак през деня не е сред непознати хора и среда, за да е толкова голям стреса от вашата раздяла.  Heart Eyes

Нуни, завидях ти за Кайли  Embarassed И на мен мн ми се ходеше, но нито има с кой да отида, нито кой да ми вземе билет  Confused... И аз ще чакам подробен разказ и снимки.

Аги, радвам се, че Тони си е вече при теб! 10 дни ли беше в болницата?  Crazy Като се сетя как бавно се минава времето там и ми призлява, но ние бяхме в инфекциозното отделение, където не те пускат навън и беше страшнооо, бях научила Стаси да спи по 2 пъти на ден, а вече заспиваше в 19-19.10ч. Така никога не ми е пушело и то от сутринта. Тони и майка ти сами ли са били в стая? Имало ли е мн циганки? И аз след болницата почнах да му меря Т под мишницата, че там луда ме направиха като видяха да му я меря в дупето. Сега го гушвам пред РСто, пускам някое филмче и меря мн лесно и успешно. За Сандански знам, че много хора дават квартири на мн приемливи цени. Ще разпитам и ще ти пиша. Радвам се, че събитията с малката шушулка се развиват добре  Heart Eyes Hug

# 141
  • София
Аги, влизам заради тебе! Браво за тони и за бебето първо. За осигуровките ми е думата - нямаш сметка от това - много ще имаш да плащашна месец - после ще ти го сметна. Стой си а работа!

# 142
Привет  Hug
Аги, браво на вас  Peace Дано вече всичко е наред.
За Сандански имам визитка от една баба, която дава стаи под наем, със самостоятелен санитарен възел от 6 до 10 лв на легло. На втория й етаж има две тройни стаи и голяма тераса с басейнче. Ако се вземат двете стаи етажа се заключва само за вас и басейна и терасата също са само за вас. Който иска мога да дам координати. Не съм ходила, това е по думите на бабата. На снимката изглежда добре, близо е до парка.
Днес Стенли беше навън по гащи, не си казва, но като го изпишквам от време на време и нямахме аварии, ще видим до къде ще стигнем  newsm78
Лек ден на всички  Hug

# 143
  • София
НИе пък снощи загубихме бибата.Търсихме я, но не я намерихме.Малко ми беше свито, че ще ми реве цяла нощ Rolling Eyes, но нищо подобно-помрънка, помрънка и заспа.Само викаше"уте шъ купим бибка, уте шъ купим бибка..."
Той, ако знае, че нямам и намерение да я търся... Twisted Evil
Само дано той да не я намери, че.... Whistling ooooh!

# 144
  • София
Хайде на кафето!

Да ви се похваля, днес съм свободна мома - Пепи ще работи, а свеки ще вземе малчо и чак довечера ще си го приберем. Имам само малко да приведа къщата в по-приличен вид и тръгвам по магазините да си купя нещо, после на по бира с приятели и така...  Party Толкова ми е готино, не ми се е случвало да съм сингъл за цял ден от преди повече от година.  Crazy

Бюти, успех с махането на бибата!  Peace Аз имам много лоши спомени от нашето.  ooooh!

Вальока нощес доприпка да спи при нас и цяла нощ е скимтял и се е въртял като пумпалче милия. Или се разболява, или му е станало нещо от ягодите, които яде на вечеря. Тази сутрин пак беше мрънльо.  Whistling Дано да ни се размине само с това!  Praynig

# 145
Добро утро, момичета  Hug
Бюти, дано лесно се разминете  Peace
Ренка, приятно изкарване на деня   bouquet
Лек ден и приятни емоции през този слънчев ден  Grinning

# 146
  • София
Туп, туп на темата, че хвана прах  Mr. Green Ние цял ден си откарахме при баба и дядо и току що акустираме. Много ми докривя, защото те живеят точно до стадион Локомотив и тъкмо започна да се чува музиката и ние поехме пътя към аерогарата  Confused Почувствах се като едно време когато ме прибираха да спя, а големите тепърва излизаха  Confused

# 147
Данче, ако имаш шанс да чуваш добре музиката и пеенето, то щеше да си е почти като концерт това твоето. Ама карай, некст тайм! Hug
Тони засега няма Т, но кащля много, утре е на контролен, стискайте палци да не се разболее пак, че....  Crazy

# 148
Еее, браво че Тонката си е вече у вас, дано е добре дечко от тук на татък Praynig

# 149
  • София
Привет! Ние се прибрахме! Прага е възхитителен град! По късно ще качим снимки и ще ви дам да гледате!

Нещо много уредяхме за пленума!

Общи условия

Активация на акаунт