В коремчето на мама, ОТКОМВРИЙЧЕТО сладки ритничета раздава!

• 11 601
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • Lovech
Здравейте, мами! Честита дъщеричка на Еличка и синче на Енигма. На Северинка - да се оправя бързо, идва хубаво време и топли дни. На всички останали - лек и спокоен ден!
Аз съм добре, отпуската ми свършва, от утре съм на работа, а до края на седмицата очаквам резултат дали ще имам карта за море, стискайте палци, ако извадя късмет, на 20-ти юни заминавам.  Правихме ремонт, вече изпрах, изчистих, днес ходих на козметик, сега ви изчитам и отивам да поспя за последно, че от утре - на бюрото ще се дреме.
До скоро, и успех на мамите, на които им предстоят прегледи. Ще се опитам да кача снимка от моя преглед в албума.

# 151
Благодаря Ви момичета за милото посрещане!Сега отивам да се пробвам да си направя линийка Simple Smile

# 152
Krusteva супер си обяснила - довечера ще пробвам да сложа снимки,че сега няма да имам възможност  Hug

# 153
Здравейте сладуранки Simple Smile Аз съм в офиса /както винаги/ и се правя, че работя  smile3503
Имаше мами дто се оплакваха, че ги боли глава. Мен от 2 дена също почна да ме боли и то все вечер. Какво ви помага за главоболието? Аз за сега просто полягвам докато мине.

# 154
Витамин Ц и Парацетамол - аз това пиех, както и масаж от периферията към центъра  Peace

# 155
Колкото и скептично да подходих, факт е, че главоболието ми минава със сок от лимон с малко вода и захар.Само веднъж пих ефералган.

# 156
За главоболието, каквото и да пия, само аналгин ме оправя, ама аз от малка само с него си лекувам главоболието. Парацетамол пробвах-не помага. Но най-добрия източник е наспиването.

# 157
Много ви благодаря момичета  Hug Дано не ми се налага скоро, но поне вече знам какво да пия Simple Smile

# 158
Мненията са различни относно аналгина, но самите производители Софарма пишат на сайта си в описанието на продукта, че не се препоръчва по време на бременност, за повече подробности -  ЦЪК

# 159
  • София/Търново
Анелгезията, която се прилага като вид обезболяване няма нищо общо с Аналгина, който е търговска марка. Т.е. имах сходни наименувания и едното е вариант за решаване на проблем при бременна /анелгезията/. Аналгинът действа съдоразширяващо. За бебето /мисля!/ директна и пряко влияние няма. Идеята е, че може да предизвика кървене и от там проблеми.

Майка ми е била на течен аналгин. Чак сега като я питах-ама ти кървенето кога го почна да го получаваш каза от започване на аналгина. Е, тя си е с доказан понижен майчински инстинкт. Гледала е повече себе си.

От моята камбанария. Дори и при перфектна бременност никакъв аналгин.

# 160
  • София
Здравейте, мили мами!

На Енигма честити сини гащи!
На Еличка - честита принцеса и розови гащи!

Абсолютно разбирам емоционалните разкази на Енигма и Ели и аз вчера бях при д-р Марков!
И ... точно както Енигма го е разказала първото, което се видя на плазмата беше една .. щръкнала пишка. Естествено таткото веднага придоби една такава доволна физиономия, която не свали след това цялата вечер. За мен по-важното е, че всичко, което рагледахме изглеждаше наред по бебко. Д-р Марков е наистина страхотен, компетентен, търпелив, внимателен и .... невероятен е, наистина! Мен ме преглежда дълго /въпреки че беше станало вече почти 20 ч. - моят час беше последен за деня/ и отговаря на всичките ни много въпроси /моята възраст не е малка и се обсъжда въпроса с амниоцентеза  - ох!:(/.
На всички мами, на които им предстои преглед при д-р Марков им пожелавам много късмет и хубави емоции!

Инка, моля те сложи син щъркел и за мен!
Ех, мъжки месец ще е този октомври!
Чакаме и принсецките да се появяват вече ...

# 161
Елина Малина, честито!  stork-boy

Ще ги водим по морето младежите догодина  Mr. Green

# 162
  • София
Елина Малина, честито!  stork-boy

Ще ги водим по морето младежите догодина  Mr. Green

Feel_U, благодаря ти!
Толкова ми е щастливо днес ...

А пък живот и здраве догодина ще им показваме на младежите северното черноморие  Simple Smile
А Дени ще ги учи на бели ...

# 163
Айде и аз да се включа преди да изпишете темата hahaha

Ние днес бяхме на преглед,но сега ще се записвам за 4D,та после ще ви кажа пола ако се види де Praynig
ИНче и аз имам тази гадна болка в чатала,преди ми се появи по към края ама тоя път много рано newsm78,гледам и вие се опялаквате а повечето сте с първи бебчета,май наистина е нормално.
Незнам вие как сте ,ама ние с дъщеря ми се побъркваме от тия  летящи пухчета напоследък.все прихаме,а тя даже кашля от тях и лошото е че няма как да я предпазя.
Съседите над нас правят ремонт и цялото ми пране отива подяволите #Cussing out,отивам да го събирам вече УЖАС НАПРАВООО

# 164
Здравейте, мамачета!

Енигма, Честит ти мъж!
elina malina, Честити сини гащи и на теб!

Аз само минавам да ви видя на бързо. Днес и утре съм на курс за одитори и не мога да пиша през деня. Днес се чувствам малко по-добре, ама така бих си помързелувала 1 седмица. Благодаря на всички за подкрепата!

Лека вечер от мен и утре вечер ще гледам пак да се включа!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт