В коремчето на мама, ОТКОМВРИЙЧЕТО сладки ритничета раздава!

• 11 604
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Грешки винаги стават, въпреки че по-често е обратното - виждат момиче, появява се момче... Аз почти съм сигурна, че не са сгрешили, тъй като бях 60 % сигурна, че пак е момче, от останалите 40 %, 20 % са били надежди и 20 % усещания  Simple Smile

# 136
Здравейте момичета!
Такаа да разкажа и аз за вчера.Еличка ви е предала емоции  сега е мой ред  Laughing Започвам с най- важното - МЪЖ ще е! Първото което попита Марков е да казвали пола,ние казахме да и първото нещо което се видя беше една голяма,натопорчена пишка  Laughing и рече и отсече 100% мъж. Сега ще ми трябва малко време да свикна с мисълта,че от 100год.се бях настроила за момиче,но важното е че бебока е добре.Следващия път ще работим за момиче  Grinning Ние също броихме пръсти на ръце,на крака.Оглеждаше док.сърчицето,гръбчето - общо взето всичко.То милото все заемаше хубави позиции - нали го снимат  Laughing Таткото загуби ума и дума  Grinning Няма такова вълнение и усещане.Та ще помоля който слага щъркелите да сложи един син за мен  Grinning Айде да идват и ваще часове и ще видите  Heart Eyes А д-р Марков действително е много мил,любезен,млад и симпатичен доктор  Wink Снощи бяхме на рожден ден на брат ми та за това не писах веднага и нямах търпение да се прибера и да ви споделя  Hug
Сега отивам да чета какво сте писали  Grinning

# 137
Ето ме и мене най накрая ми остана време и аз да се запиша тука.И аз ще ставам октомврийска мама , термина ми е на 24.10 ,На всички мами леко бременеене и накрая хубави и здрави бебчета   bouquet

# 138
Добре дошла, Елза! Дано се чувстваш добре тук и да пишеш редовно!   bouquet Пиши коя бременност ти е, за да те включи Ина на първа страница Simple Smile

Енигма, честити ти сини гащи и надарен мъж!

Мами, няма ли да пуснете снимчици от прегледите в албума? Много малко снимки на бебоците имаме Rolling Eyes Аз също бих, но докторът ми е снимал само отделни части от тялото му и даже някои не ги различавам...

Ето тук и една тема за това дали се е променил полът на бебето според ехографа и финалния резултат:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283705.0

# 139
Мда извинявам се малко съм разсеяна( май доста напоследък ) първо бременост ми е!И аз чакам с нетръпение прегледа ми ще е на 28.05 и евентулано докторката ми каза, че може да видим пола( дано) и двамата с моета полувинка предпочитаме момиченце, но все пак каквото дойде да е живо и здравичко.А и другия месец ни е свадбата и да знаем какво да му облечем на бебче ( шега) Simple Smile

# 140
Ели, Енигма а диск взехте ли си качете някоя снимка

# 141
Добре дошла, Елза! Дано се чувстваш добре тук и да пишеш редовно!   bouquet Пиши коя бременност ти е, за да те включи Ина на първа страница Simple Smile

Добре дошла, elza, дано бебето е каквoто го искаш, тука май много сме мераклийките за розови гащи  Joy

ina.gg,
няма линкове към последните две теми на първа страница - 15та и 16та

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 14:30 от Krusteva

# 142
някой може ли да ми каже как да си направя линийка гледам че само аз нямам май  Cry.Сега съм отделила време да си пойграя малко ама как става???А ако трябва да съм чсртна да ви кажа понеже аз работя и напоследък май само се водя на работа, а май цял ден се ровя из нета различни статии; форуми и т.н.  Embarassed но ми е интересно и искам да съм поготвена горе долу какво ме очаква да не съм в невидение

# 143
някой може ли да ми каже как да си направя линийка гледам че само аз нямам май  Cry.

Възможен вариант - харесай си линийка на някоя мама, кликни на нея и тя ще те отведе на сайта, където предлагат безплатно да си направиш собствена линийка.
Обикновено има линийки за най-различни случаи - сватби, рождени дни, бременност и прочие, трябва да четеш и да избереш за бременност. Обиновено искат да си въведеш дата на последен цикъл или пък очакван термин, плюс разбира се да си избереш конкретното оформление на линийката Simple Smile

Може и да потърсиш в Google pregnancy ticker, ще излязат сайтове с тази услуга, може да си харесаш и някой, който тука не се е появявал  Grinning

# 144
  • София
Енигма, честит ти мъж!
Елза, добре дошла! можеш да си направиш линиика на www.mamaibebe.com например!

# 145
Елза добре дошла Hug Ти си много близо до моята дата.И аз тогава ще съм на фетална,а термина ми е 27.10 Laughing  И аз се надявам да видим пола Laughing

Момичета ,
не мислите ли че е много съмнително  толкова много бебета от мъжки пол да има през нашия месец?
Аз мисля,че не са много реални тези резултати.Накрая ще видим.
Крисси и ти ли ще ходиш при Крумов на ФМ?

Съмнително Laughing и аз така си помислих тази сутрин.Все момчета, ма нека де тъкмо ще имат повече избор девойките, че сега нали на едни мъж в България се падали по 3 жени Joy Иначе и аз знам, че момичето може да се окаже чеее момче ама обратното рядко се случва Laughing

Относно феталната, аз ще ходя при Делев/той е завеждащ на АГ-то на ВМИ/ и ми е чичо.Само че няма да я правим там/като лежах видях колко много пациенти чакат за тамошните ехографи и бременни и проблеми с бъбреци/ и затова решихме да я направим в клиника Сана/тя е негова/ и да е по-спокойно.

# 146

Момичета, коя от вас последно ходи при Димитрова във "Фемини", интересува ме колко парички е последно прегледа + запис на диск, че утре живот и здраве ще сме там, ама да не се окажа неподготвена.

Бях на 09.04., прегледа беше 50 лева.Диск не сме правили и нямам представа колко е.Би могла да звъннеш по телефона, за да не се притесняваш.
Успех и дано всичко да е наред!

П.П. би могла да пробваш червеният крем за тяло на "Гарние", който е за много суха кожа.След два вида бебешки лосиони, минах на него и съм доволна.

# 147
Мерси ви мацки  Hug Аз имам снимки и бих качила но незная как Embarassed ако може някой да обясни Rolling Eyes
Елза добре дошла  bouquet Сватба ще има значи - все се чудех дали и в наща група няма да се появи някоя булка  Wink

# 148
Ел мерси, мила... ще взема 80 лева дано стигнат. И дано да е с добро настроение докторицата, че...  #2gunfire

Krusteva коригирах пропуска, пиши на лични, ако има отново забележки Wink

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 13:17 от ina.gg

# 149
Мерси ви мацки  Hug Аз имам снимки и бих качила но незная как Embarassed ако може някой да обясни Rolling Eyes

На първа страница в първото мнение има линк "НАШЕТО АЛБУМЧЕ", накликваш го и то те праща при снимките на тукашните мами. Отиваш на 'Вход', въвеждаш потребителското име и паролата , съответно oktomvri2008 и oktomvri. При натискане на бутона 'Вход' автоматично ще те върне пак в октомвийския албум, но вече регистрирана и с права за качване. Там има няколко подалбума, харесай си който искаш - в случая за бебета май беше, така че накликай албума bebeta. След това накликай 'Добави снимки в албума', в полето 'Прикачи нова снимка' накликай 'Разлистване...' и намери къде на твоя компютър се намира снимката, която искаш да качиш. Гледай да съобразиш дали не е по-голяма от указаните 3 МБ, избери си размер, въведи си име и описание по избор и така продължи към качването на следващата снимка в следващото поле 'Прикачи нова снимка' докато решиш, че ти стигат толкова снимки Simple Smile. Накрая натисни бутона най-долу 'Добави' и готово! Simple Smile

Krusteva коригирах пропуска, пиши на лични, ако има отново забележки Wink

Забележката не беше лична, просто ми направи впечатление, че последните две теми няма актуализация на списъка  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт