Нека Виктор да бъде живо, здраво, много усмихнато и активно дете
и да ви носи най-голямото щастие на земята!
А на теб бързо възстановяване и много щастие с тримата ти мъже!
Иначе той си е в чудесна кондиция, лудее на воля, има дни в които по цял ден не се прибираме, че дори се пъне да говори нещо, но трудно му идва 

/

Дано това не повлияе на любвеобилния му и приятелски нрав с който се отнася към всички. Мен при подобни срещи с агресивни и недружелюбни деца, най ме притеснява лошият пример, `щото Йоана гледа и попива всичко и после прилага видяното.
Тя за щастие вече свикна с приятели, още и се свидят играчките, но поне вече е доста по-внимателна и мила.....Изобщо много се радвам, че от сега има възможност да разбере колко хубаво нещо са приятелите. 
Чета всичко,но времето нещо не ми достига,прибирам се вечер късно,сутрин ставам обръщам внимание на моето вече голямо момче,което не спира всеки ден да ме изненадва с нещо ново и така...едно и също всеки ден...

Дано бързо им минат ухапванията...
Да е жив и здрав малкия Виктор

На раздяла сутрин все още плаче, но бързо се успокоява
Скъпа МариаФ,честито малко бебе Виктор!Нека расте здрав,умен и обичан от всички.Нека бъде поредната причина да бъдете всички горди и щастливи.Бързо възстановяване и на двама ви и завръщане у дома при бате Филип.

А Сисо да ви кажа въобще не приказва
Не свързва думички, а и думичките му хич ги няма- мама, тати, ам ам, буууу - за колата, пуф- за влакчето, па па- за патето, бау- за кучето и май това е всичко 

Ще пиша при първа възможност. Изчетох ви, но сега наистина нямам време за коментари. Само да честитя със закъснение пропуснатите от мен по обективни причини рождени дни и да пожелая най-хубавите пожелания, които могат да се пожелаят! На болните желая бързо оздравяване! На дипломиралите се - честито! (абе аз не честитих ли преди време, или бъркам нещо много сериозно?) На малкия Дани - честит първи месец! 

)
Но Кузманка може да каже кога е свободна. Имаме си телефоните, само предложи кога да разходим дечурлигата из Стара Загора. А като казах Стара Загора, може да разгледате снимки от днешния празник и да ви го честитя.

Знае ли човек какво ни чака.
Препоръчани теми