Септемврийски мами хубави, радват се на рожбите си любави!

• 20 672
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Честит син, МарияФ!
Нека Виктор да бъде живо, здраво, много усмихнато и активно дете
и да ви носи най-голямото щастие на земята!
А на теб бързо възстановяване и много щастие с тримата ти мъже!

# 106
  • Sofia
Честито, мила Мария!
Нека Виктор е жив и здрав, усмихнат и много обичан, в което не се съмнявам Hug

# 107
Привет, мили приятелки!

Днес наш Дани става на 1 месец и ви черпя виртуално с каквото си пожелаете!
Бате Сашко е голям бърборан и нещо се е позалепил за Мамми, както би могло да се очаква!
Ние вече навлезнахме в ритъм. Единственото, от което мога да се оплача, е безсънието, причинявано понякога от Сашко, а друг път от Дани. Вече излизаме с бебока на разходки из махалата. Ще се радвам да се видим, когато имате път насам. Ние това лято сме "вързани" в София по обективни причини.

Честито на Базел със закъснение за рождения ден! Много щастие, любов и успехи ти желая!
Да оздравяват всички болнички дечица и желая на всички, които имат каквито и да е притеснения, те да се окажат неоснователни.

И на мен липсва компанията ви. Благодаря ви за поздравите, пожеланията и мисълта за нас.
Трудно ще ми е да коментирам всичко, което прочетох, но прегръщам всички ви и ви пожелавам весело и безгрижно лято. Ще се включвам, когато мога.

# 108
ехооо

Добре ни ЕЕГ-то... притесненията ми бяха, защото след сблъсък със секцията на 06.05. залиташе, водихме го на лекар, казаха, че няма причина за притеснения, но да го следим... на деветия ден той отново ми направи номера със залитането, без никакви удари и т.н.... което истински ме притесни... Днес беше второ мнение на детски невролог... получавал световъртежи, което с времето ще отшуми... и така, решила съм да не го мисля, да видим  Praynig Иначе той си е в чудесна кондиция, лудее на воля, има дни в които по цял ден не се прибираме, че дори се пъне да говори нещо, но трудно му идва  Mr. Green

Щастлива, тъжна аз съм си Рени... разбира се, че ми се иска да съм по-често щастлива и по-рядко тъжна, като всички нас  Peace

Меги, много си хубава с тога  Laughing

Марианка, весело изкарване, чакаме те заредена и с много снимки  Heart Eyes

Ави, чакаме с нетърпение разказите за Сашко и Дани, и дано скоро се видим, да ти е жив и здрав едномесечния юнак!

Ирини, забравих да поздравя балеринката, много мили моменти са това, радвам се, че ги споделяш с нас  Heart Eyes

Отиваме за бате и пак на лудориите, хайде   love001

# 109
Здравейте, сладури!
Най-накрая намерих малко време да драсна /нещо хич не ми остава време за писане напоследък.... Tired/
Rени - радвам се, че Бобо е добре и дано тези притеснителни ситуации не се повтарят вече. Бобо е юнак - бързо ще преодолее сблъсъка със секцията.  Peace
Ави - честита ви месечинка! Страхотно е, че вече сте влезли в ритъм, а бате Сашко дано те буди по-малко нощем...нали е голямо момче вече.  Wink
Мари_Анка - весело изкарване на пътешествието! Пожелавам ви много емоции и щастливи мигове там, за които да разказвате после на Веси и да си спомняте години след това. Crazy
mama_meggie - честита диплома! Много хубави снимки за спомен....
cvetiberova - и на вас приятно пътуване и дано да не тъгуваш много за Габи.
tzvety roussimova - бързо и трайно да решиш хормоналните проблеми и да остане само удоволствието от красивата, нова външност. Пък като стана дума за хормони - нещо интересно.... Нали ви бях разправяла за моите проблеми с щитовидната жлеза.... като почнах да ходя на йога, спрях да си пия лекарствата, но не защото се надявах толкова тя да помогне, колкото защото ми омръзна да ги пия.  Confused Миналата седмица си направих изследвания, като бях сигурна, че хормоните пак са луднали и супер изненадана установих, че всичко си е в норма.  Shocked Не знам дали от йогата или просто жлезата е заработила отново, но важен е резултата.  Party
irinii - много неприятно изживяване е имал сладкият Спаси.  Sad Дано това не повлияе на любвеобилния му и приятелски нрав с който се отнася към всички. Мен при подобни срещи с агресивни и недружелюбни деца, най ме притеснява лошият пример, `щото Йоана гледа и попива всичко и после прилага видяното.  ooooh! Тя за щастие вече свикна с приятели, още и се свидят играчките, но поне вече е доста по-внимателна и мила.....Изобщо много се радвам, че от сега има възможност да разбере колко хубаво нещо са приятелите. Heart Eyes
Брейййй, Димитър се прибра, като никога още в 7 и половина! Отивам да се видим! Wink Mr. Green
Чао!

# 110
Честито на Maria F!Да е жив и здрав и много да те слушка!

Когато можеш се включи,с радост да ни разкажеш за второто чудесно преживяване!
Момичета,при нас всичко е наред,но хич не ми остава време да пиша,от тази работа ooooh!Чета всичко,но времето нещо не ми достига,прибирам се вечер късно,сутрин ставам обръщам внимание на моето вече голямо момче,което не спира всеки ден да ме изненадва с нещо ново и така...едно и също всеки ден...
Ави,радвам се че вече се справяш,аз още не съм се наспала,ако и второто е такова,сигурно ще се откажа за трето Laughingнещо напоследък взех все по-често да се замислям за още едно съкровище,но ще видим,вие първи ще разберете Wink
Щастливка,надявам се всичко лошо да е вече зад гърба ви и сладурите да си играят и дивеят на воля... Hug
Ирини, с нетърпение очаквам появата на новото ни септемврийско попълнение,сестричката на Спаси,не се и съмнявам ,че всичко се развива добре и ще си имаш сладка,малка кукличка Heart Eyes
Фибичка,радвам се да те "видя" и теб,заинтригува ме,аз също взимам тироксин,колко време не си го взимала,а какви бяха най-високите ти стойности и по колко мг взимаше?
Лек ден на всички,надявам се скоро пак да успея да се включа!  bouquet

# 111
Доника, много целувки на Хриси  Heart Eyes Hug
Ирини и на Спаси много целувчици  Heart Eyes Hug Дано бързо им минат ухапванията...
И аз се подготвям някой ден да го взема ухапан от яслата, ама знам че колкото и да се подготвям, пак ще ми стане зле като го видя  Rolling Eyes

Честито на МарияФ  Hug Да е жив и здрав малкия Виктор  Heart Eyes Hug

Сисо вече 4-ти ден спи на яслата  Heart Eyes На раздяла сутрин все още плаче, но бързо се успокоява   Grinning

Лек и слънчев ден на всички  Heart Eyes  bouquet

# 112
Скъпа МариаФ,честито малко бебе Виктор!Нека расте здрав,умен и обичан от всички.Нека бъде поредната причина да бъдете всички горди и щастливи.Бързо възстановяване и на двама ви и завръщане у дома при бате Филип.
Ивелина,стискаме палци на Сисо бързо да забрави и сутрешния плач в яслата  Hug
Алексал,помисли си още малко... Laughing и действайте,да не останем тук без бременни мами.Имаш време до септември ,преди да се е родила принцеската на Ирини  Wink
Рени,разбирам ти притесненията с Бобо.А тези световъртежи от удара му със секцията ли са отзвук.Дано отшумят бързо! Hug
Цвети,дано решиш проблемките с хормоните и се радваш пълноценно на новата фигура  Heart Eyes
Ави правите ли месечинка с торта за Дани ,както правеше за Саши?Как изглежда технически една ваша разходка с двамата младежи?А банята вечер?Твоите ръце как са?
Меги ,ти все си хубава,ама с тога си е друго  Flutter
Днес е някак особено топло в Пловдив.Бяхме на вън и изведнъж ми притъмня пред очите..едва се прибрахме с малкият ми пират.За първи път го виждам да пие по половин литър вода на един дъх.От няколко дни се е отприщил да казва разни неща и така ме изненадва и шокира..понеже изобщо за мен не е очаквано.Например като ме изгуби по стаите крещи; "Мамо,къде сииии! "Като ме открие и казва; "мама,тук!" Ако не отговоря;"Аниии!" Почуква на вратата и после казва; "Кой е?"ако не му сложа шапката задължително ме подсеща; "мамооо,неее!Шапкаааа" Друго много смешно е като му се карам и му казвам да отиде в другата стая,той се затичва към някоя стая,тръшва вратата след себе си.След 3 секунди отваря вратата леко ,подава си носа от там и започва през сълзи нещо да нарежда едно през дуго .Сякаш не е съгласен с наказанието и се обяснява.След 3 мин като се успокои отваря вратата и идва на пръсти и леко приклекнал бавно,бавно към мен спира ми под носа и започва да се смее и да ме целува и приключва ме кавгата  Mr. Green
Хубав ден на всички   bouquet

# 113
dennis, много се умилих като четох за Арен  Heart Eyes А Сисо да ви кажа въобще не приказва  Confused Дали трябва да се притеснявам  Thinking Не свързва думички, а и думичките му хич ги няма- мама, тати, ам ам, буууу - за колата, пуф- за влакчето, па па- за патето, бау- за кучето и май това е всичко Rolling Eyes Другото е бръщолевене на неговия си език  Rolling Eyes А постоянно му говоря, обяснявам му предметите, пея му песнички, но нищо  Rolling Eyes

# 114
Привет момичета.
Хубави новини от вас - Фиби, страшно се радвам за хормоналните ти резубтати. Според мен е от йогата. Имам няколко познати, които също подобриха хормоналните си показатели с хатха йога.
Рени, бях се разтревожила за Бобо. Добре че всичко е наред  Praynig
Денис, и на мен ми е страшно мило  като чета за Арен. Какви малки маймунки са  Heart Eyes

Ние със Спаси имахме прекрасен ден - спахме до по-късничко, после ходихме до Мола, купихме няколко неща и той се налудува в детския център, обядвахме и сега сладко спинка.
Иначе съм малко натъжена заради поредната загуба в семейството ни, за която научих с огромно закъснение /по разбираеми причини/ Както и да е... просто споделям - не искам да коментираме

Събуди се. После ще пусна снимки от сватбата.

# 115
MariaF, честита ви рожба! Пожелавам малкия Виктор с такова силно име да бъде най-щастливото дете, а на вас пожелавам да сте най-щастливите родители ведно с батко Филип!

Момичета, след като си скъсах нервите с БТК, най-сетне имам Интернет и в Стара Загора. Но... аз съм си все същия отвързан кон и отивам на среща с приятели  Blush Ще пиша при първа възможност. Изчетох ви, но сега наистина нямам време за коментари. Само да честитя със закъснение пропуснатите от мен по обективни причини рождени дни и да пожелая най-хубавите пожелания, които могат да се пожелаят! На болните желая бързо оздравяване! На дипломиралите се - честито! (абе аз не честитих ли преди време, или бъркам нещо много сериозно?)  На малкия Дани - честит първи месец!  Hug
Сигурно изпускам много емоции, но моля да ме извините!  Blush
Ще кача и снимки, разбира се, ма "друг път"  Mr. Green Срещата за мен премина супееееееееееееер и мога само да кажа, че момичетата бяха изключително приятна компания, лъчезарни и отворени към света. Дечурлигата - естествено изключителни образи. Хайде ставам, че ракията ми се стопли  Mr. Green, ще пиша пак!  Hug 

# 116
Ири изчака ми се чакането за снимки, айдеееееее.... Party

цвети, другия път ти обещавам , че ще се видим...то срамота ама много ангажименти ми се насъбраха.

И вече съм с новата си прическа, и направихме уговорка  за прическата, ама няма да я издавам, ще кача снимки като мине сватбата. Утре отивам за тоалета да го дам да го поправят и съм ок.
Гушкам си Пламенчо сега, пращат ги сега на специалист отново за дишането, едва диша...
Чао!

# 117
Здравейте дами
Първо Честит син на Мария Ф Пожелавам на него и на Филип да ръстът задружни,здрави и винаги да са си упора.Чакаме разкази от раждането и посрещането на новия член вкъщи.
Сега за това което се сещам
Рени радвам се че Бобо е ОК.Надявам се занапред да нямате подобни притеснения.Няма да забравя как ми помогна морално когато Неси падна за първи път.Благодаря ти  bouquet
Доника Дано и вие нямате такива инциденти.Не каза дали му бихте ваксина на Хриси.
Ирини За случилото се на Спаси не ми се коментира направо.На нас ни се е случвало подобно нещо едно дете тръгна да бута Неси в гърдичките докато тя го черпеше със солетка,а майката си седи на пейката със цигара и бира в ръка и само вика"Косьо ела","Косьо не там" и т.н.да не говорим че беше колкото Неси мърлява муцка и кално (майката се качила на токчета и с къса пола).Повечето в нашата градинка са такива и затова може би нямам много дружки за разходка.Аз лично не бих си позволила да седна и да гледам от пейката какво прави детето ми или пък да го оставя да ходи мърляво.Може пък аз да съм "странна" и затова да не мога да се приобщя към тези майки.Хубавото е че идва лято и ще мога да се разхождам по цял ден в Борисовата градна с прекрасна компания.
Ави радвам се че  се обади и че сте добре.чакаме повече инфо за вас.
Меги отива ти тогата.И моето връчване не беше кой знае колко хубаво Peace
Алексал Ами хайде де работете по въпроса за второ.Скоро да се похвалиш с добра новина.
Фиби И неси попива всичко и откакто видя да се тръшка едно детенце се опитва и тя,надявам се да го забрави защото не толерирам такова поведение.Страхотни снимки на Йоанка със приятелката й.(бях пропуснала да ти кажа)
Още нещо исках да кажа,но...Неси не ми дава да пиша
Весел уикенд и много поводи за радости и усмивки
Целувки

# 118
Здравейте, момичета-кокичета!

Ето малко снимки от Пловдивското RENDEZVOUS
Малко са, не щраках много, а има и нестанали добре, та... (ми не съм фотограф  Blush)

Да кажа малко и за нас. Добре сме. Не бях виждала Мария 10-12 дни и ми се стори пораснала във всяко отношение. Представям си баща й как ще се чувства с нея след двумесечно отсътвие?! За жалост не е престанала да се тръшка, започнала е да проявява претенции към храната си - не иска да яде риба, диването, ако може да кара само на краставици и домати, щеше да е чудесно за нея. Водих я на ортопед заради плоскостъпието - лекарят не намери нищо обезпокояващо в събирането на коленете, защото е малка за да се каже със сигурност каквото й да е. Децата израстват проблемите си, макар че при нас дори и проблем няма според него. Но със сигурност каза, че ще си бъде плоскостъпа. Ми... няма да я връщам пък сега. Препоръча ортопедични обувки за деца до 3 години, високи заради глезена, с твърда пета и задължително със сводче. Не препоръчва ходене боса само защото кожичката на тези малки същества е много нежна и да не направим някоя беля. Ортопедът си беше детски и с подход и останах много доволна за разлика от офталмолога. Мими пък направи такава истерия, че не е за описване. Между другото, започнала е да пищи и да изпада в истерии и в банята (без значение дали мием косата или не)  ooooh!

И аз да се извиня на Цвети Берова, че не успях да се обадя, за да се видим!  Blush Но Кузманка може да каже кога е свободна. Имаме си телефоните, само предложи кога да разходим дечурлигата из Стара Загора. А като казах Стара Загора, може да разгледате снимки от днешния празник и да ви го честитя.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУКВИТЕ!

# 119
  • София
Здравейтиииии, тъкмо по новините говориха за диалектите Simple Smile
Преди малко се върнахме от бала на едно от момчетата, които помагат в сервиза на Мартин....Такава колоритна личност-няма да се учудя ако не цъфне по вестниците-прическата му беше пънкарски гребен от 10 маргаритки, които се връзваха по цвят с ризата му и колата, с която го возиха-Мерцедес 123 от 77-ма година, който мъж ми реставрира. В първия момент като го видях се представих как ще реагирам аз в някой слънчев ден след 16-17 години и моето " съкровище" ми се появи с подобна прическа..... newsm78 Знае ли човек какво ни чака.
Марлелка, докато ти гледах снимките си спомних с носталгия дните в училище- и ние манифестирахме по улиците на града с ленти отличник....преди 11 години. Не знам защо но винаги се натъжавам малко на този ден и си спомням за съучениците ми.
Мила, аз на мръсотията претръпнах, колкото и да ми е неприятно. Син ми винаги ще успее да ме изненада я с кална локва, я помитайки земята..... Ваксина не му правих-нали е с прясна ДТК, кучето също, а и раната не е дълбока-веднага я промих с кислородна вода. Мислех, че поне няколко дни случката ще му държи страх, но уви-пак тича след кучета.
Денис, хлапетата са такива актьори, че няма и накъде повече. Хриси е същия като Арен. Един ден ме удари и аз уж се разплаках-преди идваше да ме целуне и извини, а сега почва да ме имитира и той да се прави , че плаче. Карам ли му се-обръща се насрани, все едно говоря на стената.
Ивелина, радвам се, че Сисо свиква с яслата. В къщи обмисляме варианта и Хриси да подрани с нея...ако не септември с песен. Много му липсват контакти с деца...
Ави, предлагам във ваша чест да направим срещичка някъде около вас, за да видим малкия Дани, което ме подсети - МарияФ, честита рожба !!!
Ирини, чакаме си снимките Simple Smile
Ох, доскоро, че ....

Общи условия

Активация на акаунт