Пловдивчанките, супер сте си изкарали, завидях ви на слънчевата срещичка, а аАрен е супер с новата прическа, Марлека снимките са хубави и лицата много красиви и усмихнати
По повод мръсните деца скоро чух преразказ на случка с деца в парк - една майка казала на друга " Ау колкото ти се е оцапало детето", а другата отговорила " Има два типа деца - чисти и щастливи, моето е от вторите, имам автоматична пералня и прах за пране - ще го изпера". Много ми хареса, щото Лаци все намира къде да лази, да рови, да се въргаля и какво ли още не , а тръшне ли се за нещо не тичам да го спасявам.. та и моето е от вторите, какво да го правя и да викам и да се карам той пак ще си е мръсен, а аз само ще съм много нервна... та так Мила, ако ти е мерак да бършеш изобщо не те коря ама пък и мръсно дете не е болка за умиране, въпреки, че аз разбрах ти какво имаше предвид и не ставаше въпрос за това,че е било мръсно детето... ама нали да си пообсъдим . Аз за друго стадам, че моя бандюга е станал лошко и както си играе намира някое дете да го бутне , нещо да му замахне и аз и да съм до него е все тая , ако се скарам той отива и нарочно повтаря и да го плесна не помага даже и нищо не помага, а майките оня ден така учудено ме гледаха, че си бия детето.. ама много ми е неудобно , те нищо не му правят и той .. так отива и ги бута, А кажете какво да направя, първото което направих е да го изтропам на баба му, че е бил много лош и че се бил с децата и , че те са му много сърдити и няма да искат повече да си играят с него ако прави така.. той слуша внимателно и на него няколко пъти му обясних, а какво ще последва.. ще видим
И така, аз си мислех за срещата дето говорихте за неделя, а някой каза, че било 1 юни... аз нещо ли не разбрах или вие се объркахте , ама ако е ставало дума за утре - не е 1 юни, на пък и аз няма май да съм в Сф и пасувам ако се срещате....иначе много ми липсвате и трябва да направим среща през седмицата (извитете работещите)...
Е лека нощ , че семейството зове и Лаци особено..
или като реши да си го пие без сламката а като стиска кутията и той тече навсякаде.Обаче не бих си позволила да не и избърша устата от сладолед например или да и оставя засъхнали сополи и грли по очите.
не ти обещавам да се видим, защото ще имам андажименти покрай сватбата... Кога ти е удобно на тебе?
Хайде, де..... Как са Спаси и буболечката? 
Йоана има вече две бани и ако вчера я беше страх от морето, днес едвам я прибрахме. Водата е още студена и малко хора се къпят, а нашта смелчачка гази до кръста и умира от радост. Страшно и харесва на "бажа", демек плажа. Ето я тук - доволна и щастлива...
Нашата беше по-постна...доколкото успях да хвана от нея. И пловдивската среща, личи си, е била страхотна! 
) Аз и утре съм тук и ще пътувам за София, но все ще се видим де. 

как ми се иска ей там до Йоанчето да си постеля хавлийката.....Ах,моретоо!

. Сигурна съм, че ще бъдеш най-хубавата и елегантна бременна! А булката успяхме да я зърнем, макар не в цялата й прелест. За гайдите да кажа , че са ми от любимите муз.инструменти, като чуя родопската музика и настръхвам.

... култивира се... ама що не уцелих консула бреееее