Радвам се за пързалката на дреболин,но май идва време да влезе в употреба и джакузито.В момента на балкона съм напълнила един надуваем басейн на Арен и той нещо вътре се полива,пляска...влиза,излиза...Иначе голяма жегааа настана.
.дано няма повече такива световъртежчета 
Прекрасни снимки и наистина много си приличат Виктор и Филип! Добре е че раждането е било бързо, а съпруга ти е голям смелчак, че е присъствал на раждането!
Мъчно ми е че не си вече Щастливка! 
Хареса ми снимката със сърничката....всъщност на всички видях една малка дама! 

Нощувахме в малкото крайморско градче Калатея, което се намира на първия ръкав на Халкидики - Касандра. Красиво и уютно място. Гърците не се отличават по темперамент от нас, гостоприемни и усмихнати. Много религиознен народ са. Правят впечатления малките параклисчета по-ниски от човешки ръст, които са на всеки няколко метра по тротоарите и къде ли не. Посетихме и градчето Неа Каликратиа и си направихме една панорамна обиколка из Касандра. 

Нищо не хапва, но поне пие доста вода и сок. Два пъти ми повърна и има и разстройство. Пие толкова много лекарства, че като ме види със спринцовката с поредното лекарство изпада в истеричен плач
Дано АБ ни помогне
, иначе сигурно ще минем на инжекции
Ще ми е приятно да се запознаем 

Препоръчани теми