ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 124
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
feel_u, сега погледнах старата тема  Grinning. Ами в Ямбол си е супер, за някои е тъпо и скучно, ама аз си го харесвам, спокойно е ( освен по улиците ако шофираш  #2gunfire, доста е натоварено движението) и се чувствам добре. Особено сега след 2 дни в лудницата на Сф, направо релаксирам тук  Laughing. Има доста нови фабрики, което е добре. Само ако кметовете ни бяха свестни да поддържат по-добре парка и центъра, нямаше да е никак зле. А те все едни некадърници излизат, нищо съзидателно не предприемат  Twisted Evil. Само на частна инициатива се дължат новите постройки и придобивки на града   bouquet

# 106
Хихихи, и аз съм родом от Ямбол.

# 107
Добро утро мамчета.   bouquet

Днес сте много поспаливи.  Wink
Просто искам да Ви пожелая лека седмица. 

# 108
Добро утро Simple Smile Първа съм  smile3503 Много ми беше топло цяла нощ и станах рано. Ей как мразя жегите!

# 109
  • Варна
Добро утро, момичета!

Да се запиша и аз в новата тема - чак на 6 страница....  Simple Smile

Много ми е зле в момента, минавам си и аз реда да боледувам! 2 дена слънце, после 5 дена дъжд... как няма да се разболееш!  Sick

За витамините гледам, че пишете! Чували ли сте за тези: Milupa - NEO VIN С омега 3 и омега 6 киселини са, за бременни и кърмачки. 

# 110
  • София
Добро утро, момичета!
Жалко, че уикендът беше само един ден. Аз не че в събота работех, но когато милото го няма не ми е същото. В събота се подстригах най-после, бях на кафе със снаха ми и племеника, после на вечеря с приятели. Май няма нужда да споменавам, че се натъпках като за световно. Embarassed
Вчера поизчистихме с мъжо, после отидохме на обяд с брат му и жена му на обяд в един нов рибен ресторант, който приятно ме очарова с невероятно разнообразие на ястия с рибни и морски продукти. хапнахме подобаващо и със снаха ми решихме да разходим племеника в парка докато мъжете отидат да пазаруват за цялата седмица. Така добре си починах....

На мен още не ми е жега. В къщи е прохладно, особено в спалнята. Надявам се да не ни морят жеги тази година.

# 111
Добро утро, момичета! Вчера си направих една гоооооляма разходка, в следствие на която сега имам мускулна треска, ама карай. Харесах си ужасно много дрешки от обикновени магазини, които стават за нас, и ниски чехлички има много сладки, просто наистина сме облагодетелствани от модата. А вчера беше такава жега, че не се търпеше, дано лятото все пак да ни е по-прохладно.

maria_msb, честита ти девойка! Hug

# 112
  • София
Добро утро, сладурки, всички ли спите още, никой не е писал днес newsm78
maria_msb, честити розови гащи!
Аз въпреки,че си легнах късно снощи, днес пак съм на работа и ранното ставане е неизбежно...
За концерта на Кайли какво да ви кажа, няма такава емоция, страхотно шоу, не бях виждала нещо подобно до сега - то не бяха сценични костюми на нея и балета ( изработени са от Жан Пол Готие ) , не беше хореография и танци, ефекти, светлини..........просто не можех да повярвам, че това на сцената е Кайли. Аз съм израснала с музиката и и снощния концерт беше нещо като сбъдната мечта за мен, не спрях да пея и подскачам, бебка и тя танцувяше в корема ми ......
Желая ви приятен ден и усмехната седмица!

# 113
Здравейте, да си кажа и аз за името. Винаги съм си мислила, че ще имам момиченца и сега като забременях, отново бях сигурна , че ще е момиче.Затова съвсем спокойно и уверено казах ма мъжа ми , че ако е момче той да измисли името, а за момиче- аз.Толкова хубаво женско име си намислих, а сега излиза, че ще имаме Георги.Ами, да ни е жив и здрав!
Усмихнат ден на всички!

# 114
Добро утро  bouquet

# 115
feel_u, сега погледнах старата тема  Grinning. Ами в Ямбол си е супер, за някои е тъпо и скучно, ама аз си го харесвам, спокойно е ( освен по улиците ако шофираш  #2gunfire, доста е натоварено движението) и се чувствам добре. Особено сега след 2 дни в лудницата на Сф, направо релаксирам тук  Laughing. Има доста нови фабрики, което е добре. Само ако кметовете ни бяха свестни да поддържат по-добре парка и центъра, нямаше да е никак зле. А те все едни некадърници излизат, нищо съзидателно не предприемат  Twisted Evil. Само на частна инициатива се дължат новите постройки и придобивки на града   bouquet

Привет!!!
И аз съм родом от Ямбол, бях си сега по Великден за една седмица там, често казано бях изумена от люлките в парка - как са сложили нови пързалки, люлки, и имаше страшно много майки с колички и по-големи дечица... Наистина тревата като цяло не беше окосена, но може би и това ще стане Wink

Ха, доста мами станахме родом от Ямбол, май.....

# 116
Здравейте и от мен, мами!
До сега ви четох, и аз едвам издържам на жегата а и тези косми по корема направо ме влудяват.
от сега едвам дишам, а за оставащите месеци не смея и да си помисля......
Планували сме и моренце, но вече се притеснявам как ще се съблека на плажа. Освен килцата, проблем са ми отоците и разширените ми вени.
Какво да се прави, ще стискаме зъби и това е.
На 22 съм на преглед, дано тогава поне да видят пола на бебче, че ми е мнооого любопитно
Почвам да работя , Успешен и усмихнат ден на всички

# 117
Здравейте и от мен и аз да се присъединя към мамите с муслулната треска  Sunglasses-цяла събота и неделя сме обикаляли по разходки и то по много, че сега се чувствам супер изморена-ама все пак сладка умора. Вчера даже ходихме на езерото Ариана вечерта да караме лодка-супер си е Grinning Сега съм пак на работа и още не мога да се събудя  Cry \ Ние плануваме да се оженим следващия май месец но аз взех да се чудя дали да не го поотложим поне да направи 1 годинка бебето, незнам много искам да е през май но се притеснявам че няма да съм много спокойна с 7-8 месечното ми бебче

# 118
Здравейте, мамчета.

Първо да ви почерпя, че днес се подмладявам с още една годинка)))
   Gift newsm18  cook

Честито на Мария за розовите гащи.

trixy, концерта, поне коментарите които гледах по ТВ е бил невероятен, а и чета че си изкарала страхотно, супер!

Аз пък вчера спретнах 2 торти една за в работата една за в нас, че довечера ще имаме гости. Та цял ден над печката още ме боли кръста  #Crazy

Хубава и слънчева седмица ви пожелавам.

# 119
Здравейте и от мен Hug
maria_msb и Ел честити ви розови/ сини гащи smile3501
Svetli_ 81 според мен ще ти е по-удобно през май, защото тогава бебчо още се седи в количката, а като навърши годинка вече ще е проходило. една моя приятелка се омъжи по този начин и дъщеря й  също беше венчана / беше й постоянно в ръцете/ Joy но като му дойде времето ще го решите.
ПРИЯТЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ  Hug
ИНА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Общи условия

Активация на акаунт