ОКТОМВРИЙКАТА ще бъде мъжка мама, тука 5 мъжлета борят се за дама!

• 10 122
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, утре от 11ч. в клиниката на Щерев има училище за бъдещи родители. Безплатно е и ако някой иска може да дойде.
За косми не ми се говори. На мен чак по лицето ми растат, добре че ги махам.
  Мими,извинявай за тъпия въпрос ама би ли ми казала къде се намира тази клиника.Предварително ти благодаря!

Съвсем близо до Тина Киркова. адрес: гр. София, ул. "Христо Благоев" №25-31, тел. +359 2 9200901

# 91
Аз днес също ходих на този магазин 9+ над Елемаг в Лозенец-един панталон е 110 лв(намален от 130) една рокля 108 лв. Туниките са по 76лв. а потниците 56лв. и няма кой знае какъв избор, нищо не си взех от там, но после ходих до НДК в подлеза и си купих един потник 36лв. и една бременлийска туника 43 лв. и едни къси ръкавки:) Сега се разходихме и до Зоологическата градина и направо съм гроги:) Моето именце до щъркела нека бъде СТЕЛА засега  Heart Eyes аз нямам много косми по коремчето 2-3 по длъжки и с пинсетката ги махам.
Сисилия  Hug браво за изпита. Сега мисля да подремна малко, че довечера ще излизаме с мъжа ми-таман да се натъкмя с новите дрешки Laughing

# 92
  • София
Здравейте и от нас, мамчета! Днес малко късно се включвам, обаче цял ден сватбари го раздаваме с милото и бебка, преди малко се прибрахме и съм гроги!
sisilia, поздравления за изпита!
sstea, поздравлиния за розовите гащиырадвам се, че имаме още една девойка в октомврииския отбор!
Инче, много хубава идея, на мен ми пиши Михаела и Рая!
Имена с Н - Ния, Нели, Никола...друго не се сещам за сега .....
SvetlI_81, какви са тези цени  #Cussing out тези са луди, аз съм си накупила разни дрешки за лятото, но нищо не съм купила от магазин за бременни....модата в момента е благосклонна към тумбачета като нас
t1dt, не знам какво да кажа освен да се довериш на генетиците и да се надяваме, че всичко е наред с бебчето!  Praynig

# 93
  • София
sstea, аз си записах час при доц.Томова за другия месец и ми направи впечатление, че записва часовете през 15мин., а предната бременност като ме гледа прегледа беше около 40-50 мин.  newsm78 Колко време продължи при теб и все така подробно ли ти описва бебето  newsm78 

За време не мога точно да ти кажа newsm78 Моят час беше първи, а аз бях подранила и тя ме прие по-рано. Прегледът беше доста подробен - прегледа всеки орган, отдели специално внимание на сърчицето (няколко пъти му измерва ритъма) и развитието на мозъка. Аз лично съм много доволна, беше много мила и внимателна, дори каза, че според нея (съвсем хипотетично) ще прилича на мъжа ми в областта на нослето и очите (по формата на черепчето) newsm10 За което аз много се изкефих, защото искам да е така Grinning
Мъжът ми беше с мен, той също беше много доволен, но ние нямахме база за сравнение, дано и ти останеш доволна и най-вече стискам ти палци ВСИЧКО ДА ОК Praynig Praynig Praynig

# 94
      Добро утро сладурки!!!Пожелавам ви лек и слънчев ден с много разходки и хубави емоции!!!
 Ние днес сме на рожден ден на един приятел,който ще го празнува на Витоша,така се радвам за хубавата разходка която ще си направим.Малкия държи да вземем и фотоапарата,та после и снимки ще показвам.
   Чао засега от мен,че отивам да търся подарък.

# 95
  • София
Добро утро, милички!
Колко е хубаво да е неделя и да не трябва да ставаме рано...
Най - после дойде денят за концерта на Кайли и умирам от нетърпение.....събрали сме се женска компания от около 10 момичета и ще бъде супеееееер, дано само не си загубя гласа като след концерта на INXS.
Оставам ви, че трябва да понапазарувам, да сготвя и да отида на фитнес преди това!
Приятен ден ви желая!

# 96
Az sam za Kristian.Mnogo mi haresva.

# 97
  • София
Да, и аз вчера бях в магазин 9+. много са има скъпи дрешките. Много си харесах един панталон, но беше 110 лв.
Ще купя от другаде.

Вчера много ме измори жегата. Вечерта едвам гледах. Днес гледам повече да почивам, че от утре пак на работа.  Tired

Времето е срахотно за концерта днес! Пожелавам на Трикси и др., които ще ходят весело изкарване. Peace

# 98
Здравейте Simple Smile Днес всички явно са някъде. На мен не ми се мърда в тази жега. Надявам се пак да се разхлади тия дни, че ако продължава така няма да се издържа.

# 99
Здравейте момичета, цяла седмица нямах свободно време и сега 2 часа не мога да ви изчета. Rolling Eyes
В петък бях на ФМ и ще помоля за розов щъркел. С бебка всичко е наред, само дето ние искахме момче, но в крайна сметка да е живо и здраво пък пола не е от значение.
От прегледа бяхме много въодушевени, продължи цял час и много подробно доктора оглеждаше всичко и в същото време разясняваше. Всичко беше толкова реално, все едно че наистина се срещнахме с нея. Heart Eyes
Честито на всички, които си знаят пола на бебчетата.  Grinning 

# 100
Благодаря ви за отговорите за ПреНатала мъжо чете какво пише на кутийката и ми каза по 2 на ден  ooooh!  явно не е догледал нещо,аз кутийката вече я хвърлих,та добре че се сетих да ви питам  Hug

Днес на нас ни е ден за гости  Grinning на обяд на рожден ден,а на вечеря в приятелско семейство.На мен ми се хапва от всичко и не ми се гади.Даже ми се струва че си хапвам в повече .......одеве изядох освен основното и две парчета торта  Blush
Целувки на всички и хапвайте повече сладолед в жегите  Grinning

# 101
Здравейте и от мен ,днес и аз пообиколих магазините и съм приятно изненадана от модата -сякаш е правена за бременни!Харесах толкова много неща че едва се сдържах да не си взема всичко,ама като се сетя че имам вече толкова подходящи дрехи, а ще ги нося само няколко месеца...Жегата наистина трудно се понася ама трябва да свикваме-така ще е през повечето време.Тъкмо обсъждах с една приятелка,колко по-лесно би било да носим бебето на гърба -като раничка hahaha,и защо господ не се е сетил да го направи така ,ама стигнахме до извода ,че той все пак е мъж и не трябва да му се сърдим smile3532

# 102
Ама наистина пише на етикета по две капсули на ден и аз така ги пия,да не би да става въпрос за някоя разновидност на пренатала.Моят е американски и мъж ми каза че в аптеката са го питали от кой иска ,явно има и друг вид.На етикета пише-PRENATAL FORMULA with iron и за дозировката-as a dietary supplement,take two caplets daily with food. Това го пиша дословно от шишето,защото и аз изхвърлих картонената опаковка с българския етикет .Нека мамите които са по-добре с английския си кажат думата ама доколкото ми разбира главата е по 2 капсули по време на хранене?

# 103
Да ,наистна има няколко вида пренатал,моят е в бяло пластмасово шишенце с лилав етикет , просто вашият яво е на друг производител и затова и дозировскота е друга.Така че си четете етикета за да е по-сигурна работата newsm10

# 104
Здравейте, сладуранки! Не сте изписали за 3 дни колкото очаквах, но прекрасното време обяснява всичко  Simple Smile . Ние си направихме чудесна разходка до Сф, гледах KISS   LaughingHug Heart Eyes , вчера се видяхме с половината рода, преселила се в столицата. На връщане се наложи да обиколим през Троян, Севлиево и Габрово, но не съжалявам, защото е прекрасно там, мерихме се със снежни топки горе на Беклемето, въобще голяма емоция този уикенд и съм изморена, но щастлива! После ще сложа снимчици в албума. Като се върнат момичетата, които са на Кайли в момента, ще разказват, сигурно ще е страхотно.
Аз постъпих малко не както трябва, не казах на доки за пътуването, щото тя сигурно щеше да каже да не тръгвам ( лекарите винаги са малко по-предпазливи отколкото е нужно, но то и така си трябва да е ), все заради прословутата ниска плацента и аз щях да я послушам  Sad . А бяхме купили билетите за концерта от 2 месеца, толкова исках да отида, сега се чувствам супер, че всичко мина добре и аз съм ОК!
За бременлинските дрехи - купих си два панталона по около 50 лв. Верно специалните дрехи са по-скъпи отколкото да си купиш нещо широчко от обикновен магазин, но пък са тоооолкова удобни, искрено ви ги препоръчвам  Peace .
t1dt, и аз се присъединявам към другите мами. Специалистите, които си цитирала са най-добрите, може би ще е добре да ги послушаш. Сигурно е опасна амниоцентезата, но аз мисля, че голяма част от обсъждащите я преекспонират опасността, не е чак толкова страшно. Лично мнение  Peace ! Искрено ти пожелавам успех и вярвам, че този път всичко ще е наред  Hug
За външните (Д)ефекти  Laughing - при мен изби едно старо кафяво петно на челото, но уголемено ( може би от бременноста), веднага си купих крем на VICHI със защита 50 за моя си тип кожа (комбинирана) и съм страшно доволна, стопирах процеса преди да е станал много видим. Ще се мажа цяло лято, склонна съм към такива оцветявания, имам си и лунички от дете, лятото много се виждат, сега кремчето не им дава  Laughing. Нямам обяснение защо преди не съм го правила.
Инче, първата страничка е супер весела и красива с новите картинки   bouquet Жалко, че не мога да се присъединя, защото не ми е минала ФМ и не знам пола, пък и име не сме измислили...
Много се разпрострях  Embarassed, лека вечер на всички и лека работна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт