МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 317
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
daizy, Да си жива и здрава, все така красива и мноооого обичана

Ами на мен ми мина, а и време не ми остана да ида на лекар. Подозирам, че е било, по-скоро някаква мускулна болка илиот спане на една страна , но все пак при първа възможност ще отида да ме видят.
Благодаря за вниманието Hug

# 151
  • София
Честит Рожден Ден,мила Дина!!!Много здраве и безкрайно щастие ти пожелавам!!!

КатеН,много се радвам,че сте се решили на такава стъпка,сигурна съм ,че ще се справите! Hug

Джеси,много ти е красива абитуриентката,кукла! Hug

Мики,Джеси,стискам пали за зъболекаря,на мен зъбите са ми слабо място,направо се рушат и все съм по зъболекари Tired,мнооого е неприятно ,ама няма начин...Мен също ме е шубе от самата упойка и обикновенно търпя машинката,само в краен случай склонявам за упойка.А последния път на мястото където ми биха упойката такава гнойна рана ми се образува,че....незнам дали ще си сложа някога пак,още имам вдлъбнатина в небцето от нея.Зъболекарката каза,че често се случвало,замърсявало се мястото на убождането,но и тя беше удивена от размерите на мойта рана Shocked,едва заздравя.Дано мине бързо и безболезнено при вас! Hug

# 152
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕЙЗИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ , ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ Hug

# 153
ДЕЙЗИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Мами, ще си направим ли среща с децата около 1 юни  Grinning

# 154
  • In the jungle out there..
Хайде НА 1-ви юни! Да им спретнем един купон в някой парк Grinning

# 155
Дейзи,честит рожден ден на патерици от мен. HugМного усмивки,много, много здраве и обич!  bouquet

Аз да ви се похваля,че станах отново леля.Сестрата на мъжа ми роди днес момиченце.Много се развълнувах и съм много щастлива.През много препятствия минаха с мъжа й ,за да могат да си гушнат съкровището. HugБебка е американче,Маргарет-Джордан се казва...ще ми трябва малко време ,за да свикна с името Crazy...на кратко е Маги. Hug
Много усмивки и прекрасен ден ви желая. Hug

# 156
И аз си мислех да ги съберем в някой парк  Grinning Мислех за Южния, макар че там сигурно ще има много хора. Но пък обикновено там има организирани много неща  Rolling Eyes

Наде, честита ти племеница. Да е жива и здрава   bouquet

# 157
малееее, колко запустя темата.... давайте поредната тема да спорим, че скукааа
Аз да се похваля, вчера за пръв път донесе памперс и кърпички и ми каза, че му е млъсен памперса да му го сменя  Mr. Green. Направо и аз щях да напълня гащите от гордост. И каза най-сложната дума на света, според мен - палячо (с моите говорни дефекти не мога да я кажа каквото и да направя). Каза си я детето много, много чисто без никакви кривини по Л-то.

# 158
хехе, Герчо, браво на момчето!

Наде, честита племенница!

ние бихме онзи ден последния Пентаксим на Писи и в резултат от вчера е с Т 37.7 и ли по-малко, но е кисела все едно има 40 градуса, ужасно неспокойна и плаче, не иска да яде, само вода пие непрекъснато. Досега не сме имали такава реакция от ваксина, може би защото е последния 4 път и организмът й се бори  newsm78. Надявам се днес да е по-добре.

на 1 няма да можем да дойдем на среща, защото трябва да ходя на погача на бебенце  Grinning

Да ви питам също на някой налагало ли му се е да сложат ваксина на детенце когато е бил извън София за по-дълго време? ние нали искаме да заминаваме на вилата във Варна и да седим там поне 2 месеца, та точно тогава се падат първите 2 приема на Пентаксима на Лъчко. Нашето педи каза, че трябвало да се отписвам при нея и да си търся лекар там да се записваме...и после пак да се запишем обратно при нея...въобще ставало някаква каша. Дали някой педиатър ще се навие да го ваксинира като си платя естествено без да се налага допълнителна регистрация  newsm78

# 159
Наде ,честита племенница !   ylinfant

# 160
Ger4o, голям кеф е така, нали  Wink Криси от около 2 (или може би 3) седмици си ходи по гащички само (вкл. и навън). Казва си, даже като е с памперс (слагаме й го като ще спи), че има пиш. А  като й кажа да се изпишка спокойно, че е с памперс, тя си пишка и така Simple Smile Тя и на акането пак казва, че иска да "пика на ането", но все едно Simple Smile

Наде, честита ти племеница!  Hug

Ние на 1.06 няма да се включим, защото сме на панахида. Стават 40дена откакто почина племеницата на мъжа ми Sad

Гер4о, предлагай тема за спор, че наистина голяма скука  Mr. Green Или някой друг де... Ама да не вземем да се изпокараме, ееей  Crazy

# 161

Гер4о, предлагай тема за спор, че наистина голяма скука  Mr. Green Или някой друг де... Ама да не вземем да се изпокараме, ееей  Crazy
Може ли аз да ви предложа  Wink  :
За или против играчките оръжия? Имат ли вашите деца играчки пистолети, пушки, саби, ножчета и т.н. Мислех да пусна тема в Нашите деца, но по-добре тук  Wink

# 162
Кате, ние нямаме. Играем с коли, зелени коли, големи коли, червени коли, малки коли, няма значение какви коли, ама е важно коли да са. Като имам палко почивка от колите са багери и влакове  Joy Joy Joy. Ангел е горд със сина си, а аз ще се застрелям - мъж ми е на 40 и ива същото хоби като сина ми, които е на 2  hahaha hahaha hahaha.

Предлагам и друга тема - за и против детските приказки с насилие. Червената шапчица - 2 убийства за 2 страници или най-прекрасната приказка на света. Хензел и гретел и човекоядството, както и пепеляшка, в която мащехи убиват доведените си деца и каква е ползата, когато на една жена се падат 7 мъже  Joy Joy Joy
Давайте - вие сте

Наде, извинявай (прочетах и забравих), честита племенничка. здраве и щастие и желая

# 163
Аз по темата с оръжията-играчки не мога да се включа, но приказката за червената шапчица я разказвам ВСЯКА ВЕЧЕР за приспиване, повярвайте ми, не по мое желание. Всичко тръгна от филмчето за червената шапчица. От тогава ни е любима  #Cussing out От една страна точно тя може би възпитава подсъзнателно да внимават с непознати (аз поне с това се успокоявам) и аз винаги с тази поука завършвам разказа. А по отношение действията на ловеца накрая, които са за добро, за назидание  Shocked
Иначе към всякакви там филмчета/приказки с насилие, бих прибавила, и то не на последно място, Том и Джери  Shocked Ами Ну Погоди???

# 164
Айде малко смяна на имиджа Grinning

Алис е фен на Дядовата ръкавичка и Житената питка. Аз префасонирам приказките, но майка май й ги чете буквално и накрая животните са претрепани,а питката е изядена. Аз се старая да не внасям агресия, ама нали я отглеждаме около сто човека, та всеки си прави каквото си иска. Но струва ми се все пак, че всички се съобразяват. Играчки оръжия нямаме.

Качвате ли децата на рейс? Баба ми я качва на рейса, за да се приберат от парка понякога. На мен ми е притеснено. Незнам защо Rolling Eyes

От миналата седмица сме с количка, ъгейн ooooh!купихме нова, сгъва се на чадър и се слага на рамо...уморявала се и искала да я носят на връщане, остава сега и биберон да си поиска Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт