Мисля че децата усещат, че тези приказки не са истински, че в крайна сметка доброто побеждава, а и според мен в момента са твърде малки за да осъзнаят реално какво точно им разказва дадена приказка. Пък и тук идва нашата роля - да обясняваме

Но като го гледам Или в нея и някак неестествено стои, голям ми се вижда

Иначе той е бил ЖЕНЕН милия, за пред обществото....
и сега си чета от време на време. Но Маги все още не проявява никакъв интерес да й ги чета 
Написани са толкова повърхностно и тъпо.
Само й се карам, като тръгне да раздава домашно правосъдие с метлата 
надявам се до пенсия да излязат. Любимата ми поредица е това, препоръчавм ти я. Щом обичаш фентъзи с удоволствие бих пообменяла опит с теб 

Тасинка, ти какво реши, ходи ли ви се?

Кредита вече е почти на 0, а имаме още разходи
Егати ремонтите 
Сега съм подхванала една друга - Как се отглежда момиче
Просто вече ще се гръмна с тези болести. Кошмара ми за яслите се сбъдна отвсякъде
Педито само ме успокоява, че така изграждали много силен имунитет и в ДГ към 4,5-5год спирали с болестите...Дано само да доживеем до тогава
Не казвам нищо ново,но за тези,които не са я чели-препоръчвам. 

Иначе за разходите по апартамента те рабирам. Така са качили цените на материалите, а и майсторите са кожодери. Смотаното ателие от 8 кв., дето го купихме, сега го прави една бригада - замаска, гипс, плочки, зидане на една стеничка и боядсиване /плочките ние си ги купихме/. За това нещо ще ни вземат 2 бона
ами шоуто е, че си поръчахме навес за едната тераса и само за металната конструкция ни искат 3 хилки, а за плоскостите отгоре и поставянето им още не са си казали сумата 

Не ми говори за майстори и цифрите които обявяват
сега нали това ни е на главата с ресторанта на морето
Слава богу 4е поне му се вижда края.
Препоръчани теми