МАРТЕНСКИ отбор чудесен лятото посреща с песен!

• 15 311
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Гер4о:
Ужасните детски приказки

Зори  Shocked това колело на 2 гуми ли е? Как успява да се задържи АМ?

# 181
Опира си краката в земята, и бута, по някое време просто си ги вдига и се вози

# 182
Май сьм пропуснала да ви се похваля. Мьжьт ми спечели второ място на националния кулинарен конкурс . Направо ще се прьсна от гордост и на всички се хваля. Ето с какви красоти спечелихме
http://images26.snimka.bg/005869628-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005869622-big.jpg
http://images26.snimka.bg/005869386-big.jpg

Сега ще ходя да му направя грамотата в рамка да го изненадам като си дойде в неделя. Ще я окача на най- видно място в кьщата. Crazy

# 183
Браво на мъж ти Креми! Браво и на теб, че при тоя мъж имаш лентичка с 5 загубени кила  Mr. Green

# 184
Креми, браво на мъжа ти  Peace Много добре изглеждат нещата. И у вас ли такива деликатеси прави  Grinning

Зори, много е готино колелото  Grinning И аз ги позаглеждам за Маги. Но тези с двете колела ми изглеждат много голями, за да се опира тя с краката  Rolling Eyes Или аз не търся там, където трябва.

И аз се навих да заведа Маги на Мечо Пух  Peace И без това май няма да правим нищо за 1юни, а ще ес отдам на чистене след майсторите  ooooh! Това поне съм сигурна, че ще й е интересно, вместо да се мотаеме из познатия парк. Така, че Денерис, Зори, и нас ни бройте с вас на 15-и  Grinning

Денерис, явно като се видим трябва да ми поговориш малко за новото във фентъзито. Че доста съм изостанала  Simple Smile На мен последното, което ми попадна бяха двата тома на Мъглите на Авалон. Старички са, но романа е страхотен  Peace

# 185
  • София, център
Здравейте мацки,

Писах и всичко изчезна... ама така е ... на чаша питие в тъмния хол...който не гледа к`во натиска...

Имаме само един воден пистолет... а приказките ги тачим отскоро с голям интерес... мисля, че детската главица по друг начин асимилира това "насилие" в тях...

За пример, Мария гледа Animal Planet и изкача сцена... лъв с окървавена муцуна, ядящ няк`ва животно...а Мария казва, че лъва папал...не и гадно и тъжно... знам, че като почне да поназнайва още, ще дойде и този момент...

Ще съм с Мария в събота, няма да я взима свекърва ми... повечето от познатите ни деца са някъде извън София, така че ако някой има желание да ни привика на разходка утре в някой парк , да заповяда... Laughing

Целувам Ви и лека нощ

# 186
Eee най после стигнах и аз до компютъра,вчера нямахме интернет ,днес нямах време та така.
Абе нещо немога да разбера  newsm78 уговаряме се за някъква среща ама едни си говорят за събота други за неделя -нещо пак не сме се разбрали като хората.

Аз утре сутринта съм със Симона на тържество в училището което я записах, но след обяда евентуално ще съм свободна/ Ади ще ти звънна ако успееме да се организираме с Алекс/

В неделя ако е хубаво времето сутринта мислиме до село да отидеме ,а след обяд сме на рожден ден. Ако нещо се замотаеме и не стигнеме до село сме свободни за разходки ама нещо не съм сигурна дали искам да ходя по паркове и организирани мероприятия ,че голяма лудница е  Crazy нещо ме дразни този празник  Thinking незнам защо ,всъшност май за първи път ме дразни  newsm78 абе ударила ме съчмата тази година със сигурност. Подаръци на децата няма да копувам защото първо ми писна от щуротий в нас и второ , една част от подаръците на Симона от рождения ден си седят в пликовете и даже не ги е разпечатила . Мисля ,че ако и подаря на 1-ви някой от тях , няма и да се светне  Joy Така ,че освен един приятно прекаран ден друго няма да предприемам за празника.

по повод оръжията играчки в нас нямаме ,а не мисля и да копувам друго освен някои воден пистолет . алекс стреля от време на време с някъкви пръчки ама не е особено запален .

За приказките нямам отношение аз не разказвам ,записали сме няколко на телефона и му ги пускам ,Симона някъкви му чете /че сега нали се е научила и и е интересно  Crazy/ ,в градината също та той доста е понаучил и сега предпочита той на мен да ги разказва. резултата е ,че заспивам вечер преди него ама 9 часа ми е прекалено рано та после се будя и до 2-3 часа съм като ударен самолет  Crazy

Ох колко неща имам да пиша .... а вече стана достатъчно /отегчително дълго/ ама искам и аз да кажа ,че специалитетите на мъжа на Креми са страхотни -поздравления   bouquet

Последно - Веси ще мине периода на болестите при нас определено отшумя . алекс не беше боледувал от 1 март ,сега беше доста зле с гърлото ,но с Т се пребори много бързо сам и оздравя за 4 дни което всъност не е много . Изграждат имунитете не се притеснявай  Hug

# 187
  • София, център
Да и аз се дразня от цялата лудница по парковете на първи юни,  естествено е... но не искам да се бутам, обичам да си се разхождам спокойно... така, че в неделя сме на Бистрица...аз на плаж, а малката да потича... Mr. Green

целувки

# 188
Ами да се вклЮ4а и аз по темите,зна4и относно оръжията няма такива игра4ки,аз съм много против,той още не знае да си иска,та засега няма проблем,надявам се никога да не поиска.Относно приказките аз като малка много ги оби4ах и никога не съм виждала някакво насилие,Дани все още не се интересува от приказки,една единствена книжка 4етем за ноди,там има двама лоши герои,които като направят нещо лошо ги вкарват в затвора.Относно телевизията съм по притеснена,има един канал Панда,Дани много го гледа,а какви филм4ета дават не е истина,трепят се крещят,4удовища,страхотии,4ак на мен ми се изправя косата,за радост Дани засега гледа само 2 филм4ета,в които няма насилие.Преди няколко дена чух Дани на няколко пъти да казва "кучи син",направо ужасТ,казахме му,че не го разбираме какво ни казва и оттогава не съм го чувала,дано да не се повтаря,а от детската градина ми казаха,че те не са чували децата да говорят така и сигурно Дани го е научил вкъщи Shocked,а нали съм ви казвала какви ги приказват там децата..Айде стига толкова от мен.

# 189
За "мечо Пух", бях много навита, но си мисля че ще е доста дълга за търпението на Или, а да дам 100 лв и да си излезнем, не ми се вижда редно  Naughty

1-ви юни определено не е моят ден за разходки, тази истерия по парковете ме изнервя  Sad

Да се оплача Или от 2 дни е с Т и то през деня е 37,5 а ноща 39 и няма сваляне  Tired Доктора каза леко зачервено гърло, други симптоми няма, а от къде тази висока Т  Shocked Днес изходи много малко редичко аки, та може и нещо вирусно да е, започнах Хидрасек и както каза лекаря " Той си изходи диагнозата" дано не е нещо сериозно  Praynig

Креми поздравления  Peace е на това се казва храна за очите, представям си вкуса.

# 190
Здравейте!

Аз влизам само с един бърз въпрос.

Току-що погледнах заветния сайт за класиранията в ОДЗ-та. Та Криси е класирана на 2ро желание и е чакаща за 1во желание. Понеже записването по 1во класиране е 02.06 - 13.06. а по второ е от 14.06 - ..., мога ли да я запиша сега в тази, за която сме се класирали, а после АКО я класират на 2ро класиране за другата... какво трябва да направя? Да я отпиша ли? ИЛИ?

# 191
уфф... не знам... и мен този въпрос ме вълнува... изобщо не мога да схвана как работи логиката на тези класирания. знам, че ако запишеш на първо, директно отпада от второ.
ако не я запишеш, някой ми каза, че не си губиш мястото на първото, но няма логика... нали на второ класиране ще се разпределят бройки, НЕзаписани на първо....
това пише по въпроса в сайта:

"Ако не се запишете след първото класиране, мястото Ви ще бъде запазено за второ класиране, в което ще участват и кандидатурите с по-високите Ви желания."

# 192
Кали, ако е така, добре, ама ако не е, направо увисваме. Допукам дори варианта да отменята до сега обявените правила. Като знам как преди умуваха дали да запазят кандидатурите или не и тръпнехме в очакване... Май в понеделник ще се вдигна и ще ида в ОДЗ по 1во желание (където сме оставени в изчакване за 2ро класиране) и ще питам директорката.... Другият вариант е да я записвам направо в тази, в която сме се класирали и да не умувам много. Все пак и там е ОК, само дето ни е маааалко по-далече, ама какво пък сега, нали за това са колите.  newsm78

# 193
Току-що погледнах заветния сайт за класиранията в ОДЗ-та. Та Криси е класирана на 2ро желание и е чакаща за 1во желание. Понеже записването по 1во класиране е 02.06 - 13.06. а по второ е от 14.06 - ..., мога ли да я запиша сега в тази, за която сме се класирали, а после АКО я класират на 2ро класиране за другата... какво трябва да направя? Да я отпиша ли? ИЛИ?

това, което аз разбрах е, че ако я запишеш в тази за 2ро желание сега, няма да участваш повече в следващи класирания и така ще освободиш мястото в тази, която ти е 1во желание. Логиката е такава. А как ще я отписваш, като същевременно си загубила мястото си в другата? варианта е да изчакаш до второ класиране май

# 194

това, което аз разбрах е, че ако я запишеш в тази за 2ро желание сега, няма да участваш повече в следващи класирания и така ще освободиш мястото в тази, която ти е 1во желание. Логиката е такава. А как ще я отписваш, като същевременно си загубила мястото си в другата? варианта е да изчакаш до второ класиране май

Така е може би, аз не съм разбрала явно... Добре де, ами ако оставя нещата до 2ро класиране, със същия входящ номер ли ще сме или отново ще бъдем изместени от някой с предимство, който е изчакал като нас 2рото класиране?  newsm78 Питам, защото в петък влизах в сайта, класиране нямаше но за въпросното ОДЗ по 1во желание си бяхме като в началото No8, а днес сме 12. Как и защо е станало това?

Общи условия

Активация на акаунт