Ами на мен ми мина, а и време не ми остана да ида на лекар. Подозирам, че е било, по-скоро някаква мускулна болка илиот спане на една страна , но все пак при първа възможност ще отида да ме видят.
Благодаря за вниманието

,мнооого е неприятно ,ама няма начин...Мен също ме е шубе от самата упойка и обикновенно търпя машинката,само в краен случай склонявам за упойка.А последния път на мястото където ми биха упойката такава гнойна рана ми се образува,че....незнам дали ще си сложа някога пак,още имам вдлъбнатина в небцето от нея.Зъболекарката каза,че често се случвало,замърсявало се мястото на убождането,но и тя беше удивена от размерите на мойта рана 
Много усмивки,много, много здраве и обич! 
Бебка е американче,Маргарет-Джордан се казва...ще ми трябва малко време ,за да свикна с името
...на кратко е Маги. 
. Надявам се днес да е по-добре.
Криси от около 2 (или може би 3) седмици си ходи по гащички само (вкл. и навън). Казва си, даже като е с памперс (слагаме й го като ще спи), че има пиш. А като й кажа да се изпишка спокойно, че е с памперс, тя си пишка и така
Тя и на акането пак казва, че иска да "пика на ането", но все едно

:
. Ангел е горд със сина си, а аз ще се застрелям - мъж ми е на 40 и ива същото хоби като сина ми, които е на 2
.

От една страна точно тя може би възпитава подсъзнателно да внимават с непознати (аз поне с това се успокоявам) и аз винаги с тази поука завършвам разказа. А по отношение действията на ловеца накрая, които са за добро, за назидание 
купихме нова, сгъва се на чадър и се слага на рамо...уморявала се и искала да я носят на връщане, остава сега и биберон да си поиска
Препоръчани теми