Много добре изглеждат нещата. И у вас ли такива деликатеси прави 
И аз ги позаглеждам за Маги. Но тези с двете колела ми изглеждат много голями, за да се опира тя с краката
И без това май няма да правим нищо за 1юни, а ще ес отдам на чистене след майсторите
Това поне съм сигурна, че ще й е интересно, вместо да се мотаеме из познатия парк. Така, че Денерис, Зори, и нас ни бройте с вас на 15-и 
На мен последното, което ми попадна бяха двата тома на Мъглите на Авалон. Старички са, но романа е страхотен 
уговаряме се за някъква среща ама едни си говорят за събота други за неделя -нещо пак не сме се разбрали като хората.
нещо ме дразни този празник
незнам защо ,всъшност май за първи път ме дразни
абе ударила ме съчмата тази година със сигурност. Подаръци на децата няма да копувам защото първо ми писна от щуротий в нас и второ , една част от подаръците на Симона от рождения ден си седят в пликовете и даже не ги е разпечатила . Мисля ,че ако и подаря на 1-ви някой от тях , няма и да се светне
Така ,че освен един приятно прекаран ден друго няма да предприемам за празника.
/ ,в градината също та той доста е понаучил и сега предпочита той на мен да ги разказва. резултата е ,че заспивам вечер преди него ама 9 часа ми е прекалено рано та после се будя и до 2-3 часа съм като ударен самолет 

Доктора каза леко зачервено гърло, други симптоми няма, а от къде тази висока Т 
е на това се казва храна за очите, представям си вкуса.
Питам, защото в петък влизах в сайта, класиране нямаше но за въпросното ОДЗ по 1во желание си бяхме като в началото No8, а днес сме 12. Как и защо е станало това? Препоръчани теми