През СЕПТЕМВРИ щъркелите ще си ходят, но преди това ще ни обходят

• 12 163
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички празнуващи днес!!!!!!! smile3525  bigdance2 smile3525
Да сте живи и здрави!!!И много обичани!!!
За саня заспивам супер рано кам 10 но...сутрин сам на линия в 6!Гладна като вълк!!! smile3511 Така че за килограми няма да говоря!!!
Аиде лик ден на всички!!!
Веч браво на теб само такива работи да се чуват!!!

# 106
Забравих да се похваля, че вече се споразумяхме за името... Flutter
Ясен ще е и се надявам така да си остане, да не се шашардиса таткото и да ми цъфне с друга щурава идея...
Аз никога не съм мечтала за това име, ама повервайте Crazy, най нормално ми звучи сред другите странни чуждоземски имена.
А много ми харесва Давид, Александър и Йосиф.

# 107
Мариам, Ясен е прекрасно име!
Асе, суркам де що краци имам, щом е за хубави новини! Peace
Да споделя, че нашият младеж ще носи името Елиас Теодор. Отсега всички му говорят така у дома и децата вечер ме целуват по тумбака и му пожелават Лека нощ! Joy

# 108
Честит празник на всички рожденици и именници днес!   bigdance2 Много здраве и щастие ви желая!

# 109
Вилистар.честит рожден ден!!!Да си жива и здрава и само хубави емоции от тук нататък !! newsm59
На Елс и малкият Константин им пожелавам да са им живи и здрави иментата и само с обич да се казват!! newsm67
Момичета и аз не мога да спя вече,онази вечер стана х в 3ч(до тогава се въртях в леглото),намерих си един филм за гледане и като погнах черешите...мъж ми на сутринта се зачуди кой е преполовил щайгата с череши.. Mr. Green
Ние вече измислихме име за малкото ни момиченце-Яна,много си падам по кратките звучни български имена.Повече клонях към Ния,ама понеже свекито е Янка,а мъж ми като чу ,че Яна ми е в списъка и ме уговори да е Яна...ех мъже,кво да ги правиш ThinkingОбаче ако нещо се обърка и бебка е бебо-тогава не знам-никаква идея нямам за мъжко име ,още повече ,че ако мъж ми се притръшка да е на баща му няма как да стане-ами човекът се казва Начо!!!

# 110
Здравейте момичета,
Честито на рожденичката и на именниците   bigdance2!
Искам да ви попитам как сте с подуването, при мен и някакъв ад, краката и пръстите на ръцете, чак ме болят. Можем ли с нещо да се облекчи това!

# 111
Привет мамчета!

Честито на всички празнуващи днес!  newsm51 baloni Весел празник и много усмивки!  newsm62 newsm62 newsm62

Виждам, че обсъждате нощното ставане. Аз ставам веднъж на вечер към 3 часа и после много трудно заспивам. Тъкмо съм заспала и в 7 ставам, защото иначе ще ми се пръсне мехура. После се приготвям за работа и в повечето случаи съм полузаспала на бюрото си. А и особено днес с това пълнолуние снощи.

За имената аз също харесвам българските имена. С мъжа ми бяхме решили да не кръщаваме бебо на никой роднина. Но спонтанно изникна идеята за Теодор - едната баба се казва Таня, а другата Дора. И сигурно ще са много щастливи детето да е кръстено на тях. От друга страна пък, май повече ни харесва името Калоян. Ще му мислим, да не се наложи накрая да си харесваме име за момиче Simple Smile

Хубав ден от мен!

# 112
Като ви гледам, че си говорите за имена ....Да споделя и аз за мойто бонбонче. След много "задънени" улици, тъй като аз по принцип не харесвам мъжките имена, просто не ме вдъхновяват, решихме, че ще е Валентин. А сега му измислих на кратко докато е дребен да му викаме Тино. Само дето не сме казали на никой от родителите и все още го наричат "на мама бонбона". На никой не е това име. Аз исках Владимир-така се сазва милото, че имам мноооого спомени с това име, но той като се заребри, че не било хубаво да е на него. Утехата ми е че е пак с "В" и е универсално - звучи добре и за дете и за възрастен човек.
Да ви се оплача купих си бански - L размер. Гледам и не вярвам. То как ми стои долната част - едно на ръка, но L размер горнище да ми е почти малко  с мека чашка при това hahaha

# 113
Момичета, аз пак да се оплача. Току-що ми се обадиха отново от градината, че детето ми имало 37.2 температура и не можело да диша и да съм отидела да го взема. Аз като затворих се разревах, защото това отношение е напълно тенденциозно и се обадих на мъжа ми. Той от своя страна звъннал и казал, че той ще отиде, а онази сестра (която всъщност е по заместване) му се развикала, че бележката, която сме занесли била фалшива и детето въобще не било преглеждано от лекар #Crazy Смятайте мъжът ми как е побеснял в момента. Каза, че отива да чака директорката и ХЕИ и докато не му докажат, че детето е болно няма да мръдне с нея от градината.
Не знам до колко имате опит със зодия Дева, но от всичко най-мразят някой да ги изкарва лъжци. Още повече като ме чу, че плача по телефона - направо подивя.
Обясних аз, че 37.2 не е температура. Още повече в това топло време. Детето ми не спира да тича, представете си колко достоверно може да е това измерване. Просто съм на върха на бесовете си. Няма да ида в градината, за да не се люлея за глупости, защото бебето не заслужава подобно отношение. Мъжът ми каза, че ако не желаят да гледат детето, защото е алергично ще ги съди в Страсбург за нарушаване на човешките права. Направо е побеснял. Но това, че той се ядоса ме успокои мен, защото наистина здраво се разлюлях. Та така де - оплаках се. Олекна ми мъничко Simple Smile Дано поне не са ми изтормозили детето, защото тя ще си каже. Пък тогава да видим кой кого, ако са я травмирали нещо Close

# 114
Аз все още не мога да избера име. Оставам си със списъка от предния път. Там са Огнян, Явор, Камен. Нещо в последно време ми допада и Чавдар. Филип също звучи добре. Казвам на таткото да избере поне той едно от този списък. Ама той вика аз да си решавам. Може да реша в последния момент. Когато Виктор беше малък имаше периоди, когато беше по ревлив. Тогава се бъзикахме, че Виктор означава не "победител", а произлиза от "вика" и е трябвало да го кръстим Тихомир за да е по-тих и да не вика толкова много. Така че току виж сме решили малкият да се казва Тихомир. На 30.08 Александър има имен ден, а на 8.09 Огнян, някъде там е и Симеон. Може пък и да си дойде с името.

# 115
Мале Асе аз ако съм, направо ще отида и ще ги вдигна във въздуха тия.  Rage Rage Rage Поне би ме разтоварило, не че нещо ще промени, че като не им се работи, няма спасение. Нашто ходи няколко дена и после 2 седмици болно и така е почти през цялата година, ама няма как да докажем че нарочно ги разболяват дечицата. Само подочуваме за отворени прозорци през зимата.  #Cussing out
Поне на теб Сианка не ти е болна наистина, та не им се разстройвай на тия патки, ами си се радвай на детенце - да ти е живо и здраво.  Hug

# 116
Асе като чета и чак аз се ядосах.  Rage Май са много малко жените в детските градини и яслите, които си вършат работата.
Ама като не им се работи да си стоят у тях, защо трябва така да разиграват хората!!! Дано мъжът ти я сложи на мястото й тази жена.  А ти не се ядосвай  Hug

# 117
Аз да попитам ако може-прочетох някъде(май Асето спомена), че трябва да се спи на ляво, само че как се прави това newsm78,аз като заспя и почвам да се въртя наляво-надясно Rolling Eyes, моичкия каза че единствения начин е да ми върже ръката за нощното шкафче newsm62.

По добре е да се спи на лявата страна, zащото от дясната преминава една централна вена, която води кръвта към сърцето. Когато си обърната по гръб или на дясно, бебето притиска вената и тя не успява да иzпомпа кръвта нагоре. В лявата ти страна се намира централна артерия, но там не е опасно притискането, zащото тя има повече "сила" да иzбутва кръвта от сърцето към органите.
Моят лекар оня ден ми ги покаzа и ми обясни да не се притеснявам как спя нощно време. Ако случайно се натисне вената, но на теб леко ти прималява и автоматично в съня си се обръщаш. Каzа ми да внимавам само пzер ден как си лягам, че да не ми прилошее или да ми се zавие свят.

# 118
При това имайте предвид, че аз съм изключително разбран човек и трудно се ядосвам за такива неща. Проявявам и разбиране. (все пак заплатите им са 220 лв, а се грижат за по 20 и повече деца. обаче има човешко отношение, а когато праговете на това отношение се прескочат от едната страна, то другата би следвало да реагира.
имайте предвид, че говоря за 8-мо ОДЗ. Най-желаното в София. Мъжът ми е чакал от 12 вечерта на опашка на 2-ри, с/у 3-ти януари 2007-ма, за да запише детето Shocked И то защото градината е пред блока ни. Просто не върви да я водя с градския транспорт на кънда-мънда в дивия. Не съм се натискала, защото е незнам каква си и незнам кои си деца били приети там Confused Просот ми е под гъза.
Иначе директорката не е някоя вчерашна. И съм убедена, че ще потуши спора, само дето не знам дали няма да пропуснат всички една малка подробност... Колкото и да не работя..., аз съм журналист. И може да пиша за детско списание, но имам колеги къде ли не. При това не само колеги, а добри приятели. И мога да бъда мнооого зла ако се наложи.
Ако продължат в този дух може скоро да ви кажа да ни гледате в Господари на ефира Wink Sunglasses

Освен това, което Гери е казала оптималната позиция за добро и леко естествено раждане е когато детето е с глава надолу, телце леко извито в ляво (по-скоро от лявата страна на пъпа) и краченца по-вдясно. Матката контрахира по-силно от ляво и по-лесно избутва плода. Така че реждането значително се олекотява Grinning

# 119
Асе, не знам за Девите, ама ела да видиш ква пушилка дигаме Скорпионите в такива моменти!
Ба си, тая учила ли е изобщо за мед. сестра? Shocked
Щях да я разпердушиня на секундата и хич нямаше и грам сълза да пролея. Не им се давай! Hug
При нас се обаждат от детската градина, когато детето наистина е болно - разбирай отпаднало, бледо, с висока температура (над 38,5), примерно повръща и тн.

Общи условия

Активация на акаунт