През СЕПТЕМВРИ щъркелите ще си ходят, но преди това ще ни обходят

• 12 166
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Суиткидс, да ти е жив и здрав синът, много да ви радва и да се гордеете с него!  bouquet

# 91
Добро утро момичета!
ЧРД на Вили  newsm59, много щастие и здраве и здраво бебенце през Септември!
Честит имен ден Ели и на sweetkids_mama и нейният син Константин, мерси за почерпката, много свежа на ранина Laughing
и тъкмо на време защото днес ще бъде ден за разтоварване -вече се нуждая от диета особено след снощното преяждане.
Асе, аз нито един път не съм сънувала бебчо Confused, а сънувам всяка нощ.
Дори не се сънувам бременна, в сънищата ми няма и следа от бременността ми, а ми се иска Heart EyesОтносно яслите, в нашият случай детска градина ето едно предимство на по - малкият град.
Когато Мари е болна нейната учителка ми се обажда по мобилен да ме попита как е детето и кога ще отиде пак на детска и сега когато има алергична кашлица няма никакъв проблем да я инхалират в детската
за да не си стои в къщи и да не и бъде скучно. Явно е въпрос на желание.
А ако не дай си Боже имаш дете с астма или по тежък някакъв проблем няма ли да посещава детска градина, нали за това са мед. сестрите ?
Дано нямате повече проблеми!
По темата за съня, нямам проблеми- спя като къпана и не се будя лесно.
Нощем не ставам да пишкам, дори когато ставам планово да приканвам Мари да посети WC-то се наливам с вода, но мехура ми е доста свободен а корема ми стига вече до ушите...
Ходихме на разходка миналият ден и ме снимаха с бременелската блузка(тя ми омаля вече Blush)и мислех да сложа снимка на коремче та да ви смая, ама се оказа, че аз бях толкова смаяна от себе си, че затворих бързо страничката със снимките.... #Crazy, та от днес съм на краставича диета.
Увлякох се пак, имайте приятен и спокоен ден!

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 09:53 от Mariam777

# 92
Ааа,днес е св.Константин и Елена zначи...
Честито на сина на Суид,на Елсчето и на всички праzнуващи днес
Честито,Виистар,много zдраве  
newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38

# 93
Здравейте момичета
Честит празник на всички празнуващи днес с пожелание за много, много щастие и радост newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Момчета да ви се похваля от снощи си има къси панталони за бременни страшно са удобни и днес просто се живее  newsm44 newsm44 newsm44

# 94
Добро утро на всички!
Велислава, за носа можеш да m,ciudt Sterimar -ползва се даже за бебета, на мен ми го даваха преди няколко месеца като бях болна. Съдържа морска вода и успокоява лигавицата като втечнява хремата.

# 95
Здравейте момичета,

Честит рожден ден на Вилистар!  newsm51 Много щастливи моменти през цялата година и един приказен подарък през септември!
Честит имен ден на малкия мъж на Суит и на Елс!  smile3525 А също и на другите именници, ако има.

Аз да ви се похваля много добре ми се отразяват жегите. Много ми е хубавичко да се размятам леко облечена и да ми е топло. Слава богу, още не ме мъчат нито кръвно, нито отичане на краката, даже и коремчето ми расте без да ме притеснява.
Сутрин аз се будя към 5ч. и ми е супер готино, понеже е толкова спокойно и имам ужасно много време преди работа да си свърша разни задачки. Е верно заспивам в 10-11ч. вечер, но си струва.

Гледах разни готини дрешки сте почнали да пазарувате за бебоците. Аз още не смея, пък и не мога да си намеря хубави бодинца с предно или странично закопчаване по цялата дължина. Поне от наблюденията ми от племенницата (сега е на 2.5г.) в началото са доста по-удобни за обличане и събличане на дребчовците.

Пак се отнесох Simple Smile. Лек ден ви желая и много усмивки. Hug

# 96
 newsm51 newsm51 newsm51Честито на всички празнуващи smile3525 smile3525  smile3525
Аз да попитам ако може-прочетох някъде(май Асето спомена), че трябва да се спи на ляво, само че как се прави това newsm78,аз като заспя и почвам да се въртя наляво-надясно Rolling Eyes, моичкия каза че единствения начин е да ми върже ръката за нощното шкафче newsm62.
ХАЙДЕ ЛЕК ДЕН ОТ МЕН sun

# 97
  • Пазарджик
Честито на празнуващите и от мен - Вилистар, Елс и малкия Константин   bouquet !!!
Асе , не се ядосвай  Hug . Я кажи сега рецепта с миди  Praynig - вчера взех замразени и правих на салата само - с лук, зехтин, лимон. И аз страшно много ги обичам, но някъде четох, че не били полезни за бременни - та за това сега по-рядко ям  Tired . Дали е вярно newsm78 ?
А аз да ви се оплача, никой не харесва мъжкото име, което съм измислила за бебока - Григор. Аз си го харесвам доста отдавна. Сега търсим компромисно решение  Thinking . За момиче любимото ми е Анастасия  Heart Eyes , но нали май ще е мъж дятето  Blush .
Това е за сега от мен  Hug

# 98
Бела, класика в жанра душа - миди с ориз Hug Ама ако са с черупките става най-хубаво Heart Eyes Иначе хич и не знам как се приготвят - баба ги прави Embarassed и баба им чисти черупките, както се сещаш Wink Laughing А мидите не само, че не са полезни, ами не са препоръчителни по време на бременност, заради факта, че са черният дроб на морето. Те са идеалната пречиствателна станция и всичко си поемат и отлагат Confused Освен това доста стомаси са капризни на тях и могат да с получат натравяния, съпроводени с обилно повръщане и разтройство, което пък от своя страна води до обезводняване... та за бременни не е никак, ама никак добре ако недай Боже се стигне до подобно нещо Peace А името Григор и на мен ми харесва. Горан също много ми харесва за име на момче с Г. Иначе едно от най-любимите ми мъжки имена е Боян. Обичам хубавите български и гръмки имена Grinning
Дидка, много харесвам Теодор, ама Божидар ме кефи повече. Между другото и двете имена са ми в списъка с предпочитани мъжки имена. Наред с Михаил, Камен, Сава, Самуил... да не подкарвам ханските, че всички са ми любими Heart Eyes За сега обаче, както виждате ми остават само любими Wink

# 99
  • Пазарджик
Уф, значи да не прекалявам с мидите  Tired - ама така ми се прияждат. Е откакто съм бременна, за втори път ям от тях. Ще ги довърша тези, които купих, пък по-нататък - ще видим  Confused . Иначе на мидите с ориз не се слагаше една подправка, спицифична - май шафран беше  Thinking .
А от миди на мен никога не ми е ставало лошо, за разлика от повечето ми познати. Яла съм ги в промишлени количества - сигурно ми е здрав стомахът  Praynig
А иначе на мен Самуил ми е най-любимото, но на приятеля ми, на сестра му, сина и се казва Самуил и не върви така да го кръстим бебето.
Михаил и Сава също са много хубави  Peace , ама аз мисля с А и Г  newsm78 .

# 100
Да са ни честити именниците! Да си носят с гордост имената!  bouquet

Вилистар, жива и здрава бъди! Много радост и повод за усмивки да имаш! Hug

Бях на контролен днес, минах без УЗ. Доволна съм, защото ми се е качил хемоглобина и ще мога да намаля дозата на желязото. Кръвното ми беше наред, урината също. От последния месец съм качила 2 кг,което беше за мен приятна изненада, защото мислех,че са повече (ама аз си нося багаж отпреди  hahaha).
Бебока подритна доктора и той остана доволен - матката мека, шийката затворена, какво повече може да иска човек Party

# 101
Здравейте милички Hug
Вилистар честит рожден ден бъди здрава и много щастлива newsm59 newsm67  bigdance2
Честит имен ден и на Елс и малкия Константин да бъдат много здрави и обичани както и всички празнуващи днес  bouquet
Ние днес сме на консултация при лекарката ми после ще разказвам как е минало.
Колкото до името нашето съкровище най-вероятно ще се казва Кристиян много ни харесва името Party
Айде лек ден на всички Peace

# 102
  • София
Веч, браво за чудесните новини  Hug

# 103
Здравейте дружки,
Вилистар  nbirthday  Gift всичко най-хубаво ти желая
Елс, да ти е живо и здраво името  newsm51
И на малкия Константин също  Hug

за съня да ви кажа - аз ставам през ноща до вц-то поне веднъж. много се будя, много сънувам. просто е рядкост вече да спя непробудна цяла нощ

явно и на мен са ми се разширили кокалаците и от време на време се усещам че като съм правя стоя стъпала на външната част на стъпалата си, което е много грозно

за килцата и аз съм ка4ила вече цели 2 Simple Smile ама както хапвам ... почвам да се тревожа

не помня кой каза за име с А - аз много харесвам АСЕН, а за Г-то, класика ГЕОРГИ

MY NAME, честити розови гащички  stork-girl едва сега видях че сме и двете за 6 и с момиченца, много хубаво  Hug и името е хубавко. тъкмо никой няма да и пропуска именния ден и ще има страхотен празник

# 104
Веч, ха да посурнеш краче и за всички такива добри новини тази седмица Hug
Аз сега приключих едно материалче за ЕБХ, което вече изпратих на редакторката.
Бела, с А, освен Атанас и Аспарух друго не ми допада на мен лично. Ангел също не е зле..., но с а наистина трудно се мислят имена Thinking аз обаче настина си падам по мъжкарските български имена и от мен много вариации и комбинации трудно може да очаква човек на тема мена Confused Щото в крайна сметка тез мъже ще стават бащи и ще някой ще им носи името, та трябва да е стабилно, твърдо... мъжко име. Ей такива ми ти работи си мисля, когато мисля за име на момче Simple Smile
Иначе имам в квартала Денис, Кларис... ами хубави имена са, ама като ги сложиш за бащино и Confused малко спек ми се получава на мен. Но нали ви казах то по въпроса с имената важи поговорката - На вкус и цвет товарищи нет (ако така се пише на руски че ми е зле руският)

Общи условия

Активация на акаунт