АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 693
  • 294
  •   1
Отговори
# 165

Велмарче, кафенцето е от мен  Hug И аз едвам гледам - цяла нощ не сме спали  Tired Лори е с Т - едно от дечицата, с които излизаме е  с гнойна ангина, сигурно сме я лепнали и ние  Sad Ще изчакам още малко и ще звъня на лекарката. Тези болести нямат край  Sad Дано и другите ни болнички мишлета се оправят скоро  Praynig Hug
Карим, пиши как е сладуркото - и Лори е пила АЛ110  Peace
Гъбка, присъединявам се към думите на останалите - слънчицата ти са прекрасни  Heart Eyes Hug
Марги, сега ще се наслаждавам на снимчиците  smile3508  Hug

# 166
Мадонка, да ти е жива и здрава малката принцеса!

vst_80, като те видях си помислих, че може рано-рано да ви заведем до Екокъта, а то какво се оказа...дано да не сте се заразили с ангина, а да има друга причина за Т. Praynig
MamaMargo, мерси за снимките, пускай по-честичко, придружени с разказче, защото незнам почти нищо за Канадско и ми е много интересно. А ти изглеждаш страхотно!
gybka111, наистина са страхотни сладурковците! А Сами ще го пускаш ли на ясла?

# 167
  • София
Gubka - направо ти се възхищавам. Супер са ти юнаците  Grinning , да са ти живи и здрави

Карим- дано бързо да се оправите. Лекарят не ви ли изписа някаква лечебна храна, странни хора, значи - нали затова са там smile3515

ВСТ -дано не е гнойна агина  Praynig

Марго - супер изглежда. Все едно гледах Отчайни съпруги - аха някоя от тях да се покаже да си вземе вестника от моравата  newsm53

Елфче - Миташки го подстригваме заедно с татито. Той го държи, аз - с ножицата. Последният път здравата рева, ама предпочитам да реве, вместо да се поти с тази коса и после пак да реве, ама защото е болен.

Оооо, и аз днес трудно гледам. Излизат ни кътници и тази нощ голям рев удари, накрай не издържах да седя край леглото му и го взех при нас, с малко Панадол заспа, и тази сутрин - дори като тръгвах продължаваха да спят с татито на спалнята  smile3516 , пък аз - гърч и много кафе. Та се присъдинявам към това на Велмар

# 168
Здравейте!
Марго, точно в такъв квартал си мечтая да живея. Една улица и алеи с къщи отстрани  Rolling Eyes. Това ми е мечтата  Simple Smile. Не спирай да ни пускаш снимки  Peace.
Elwing, ние Сашко го подстригваме вече за пети път, с машинка. Слагаме го в коритото и му пускаме играчки и действаме. Даже последният път, баща му го подстрига сам и му накланяше главата наляво-надясно, уж да го оформи по-добре. Изобщо не мърда вече, стои мирен.
Карим, момичетата са ти написали, но и нас лечебната хумана ни е спасявала не един път  Peace. Бързо оправяне на Дани  Hug.
Vst_80, дано да не е нещо сериозно  Hug. А, ти, захрани ли се?
Валка, страхотен аватар  Hug.

# 169
  • София
Привет!
Вст, дано Лори е добре!  Praynig Чакаме и мамата на другата Лора да напише същото!  Peace
Валка, Дани, Марго - много са ви хубави аватарите!  Heart Eyes
Снимки от Канада още не съм гледала. След малко.  Simple Smile
За времето - предпочитам го такова, като сега, отколкото жега.  Simple Smile
Вчера и ние видяхме какво е ден без сън. Вечерта заспа докато си пиеше АМ в 21.30ч, толкова беше уморен. Хареса ми.  Grinning Ама не знам дали бих се лишила и от 2-3ч тишина денем.  Blush

# 170
Пепър, как е Лора?

Мами, не е ли време за срещичка, а, а?! Mr. Green

За 1 юни с мамите от квартала решихме да направим карнавал за децата в огроммнииияя, зелен двор на едната. Така хем децата ще се забавляват, хем няма да се бутаме в лудницата, която ще е навсякъде. (Вст, ще се радвам да дойдете сте здрави Praynig и успеете да станете до 10.30. Wink) Сега обаче не мога да измисля как да маскирам Гого?!

Ние днес ще ходим на вилата и сега пак трябва да се заемам с оправяне на багаж.

# 171
Здравейте момичета.
Първо да честитя на мама Мадонка новия живот който са сътворили! Да е жива и здрава малката госпожица и да изпълни домът и сърцата им с нови емоции. А каката да е помощницата на мама!
Марго, радвам се че на нова земя сте се адаптирали бързо. Надявам се там живота ви да е спокоен и щастлив!

Аз се изгубих май доста време, но влизам и ви чета. Ние с Маги сме добре, тя дивее, аз полудявам покрай нея. Голям побойник е, чудя се къде го е видяла това. В къщи не се бием, не сме агресивни, дори не се караме пред нея. А в парка ако някой посегне към това с което тя играе настава ужас - бой, скубане на коси ............... Срам ме е чак. Чудя се дали да не й уредя среща с някой спаринг - партньор на нейната възраст, та дано да се откаже да бие децата. А иначе е страшно любопитна, много активна и адски социална. Свалила съм 4 кг. за месец само от тичане след нея, за какво да ходя да се моря във фитнеса??? Все още не говори, като изключим няколко думички, казва само първите една-две срички от думите. Но се разбираме де. Много е любвеобвилна, целувките и "гуш" са задължителни по всяко време. Децата навън /когато не бъдат бити, разбира се/ са гонени за целувки и прегръдки.  Катери се сама по люлки и пързалки, не позволява да я придържам, по стълбите си слиза и се качва сама, само дето не мога да я науча да седи на тоалетната още, ама не съм се отказала. Гърнето не го уважава изобщо.
Опитва се да пише, но ми прави впечатление, че държи молива с лявата ръчичка, а стените в къщи са доста АРТ от нейните инициативи. Миналият ден ми намерила спиралата и се гримирала, ама така че като я видях се уплаших. Цялото личице беше намазано и черно, а покривката на спалнята също не бе пожалена. И докато й почистя лицето, тя вече беше измислила няколко бели кото да сътвори след това. Абе с една дума - ДИВАНЕ.
Аз се увлякох в разкази, сори, ще гледам да се включвам по-често.
Целувки на всички сладуранковци и весели разходки.

# 172
  • софия
дидика,дай да я срещнем с найа,за един двубой,а ние ще залагаме както в "да,мило!" Joy Joy Joy
и аз съм се видяла в чудо.не знам как още дишам  Tired.днес понеже стана в 10ч. явно няма да се спи следобяд.но да не вземете да ми завидите,за спането до 10ч. Naughty-това е защото вчера спа само 30 мин.следобяд.

не мога да пиша,защото така ми се хвърля в момента,че най-много да ми спука далака с тези лакти  Wink...
до после  Hug

# 173
И аз от там взаимствах идеята.
А за спането - ние сме без проблеми - вечер заспива към 11, сутринта става към 11-11:30, следобяд заспива към 3:30 до към 5:30 и така си е свикнала на този режим, че не знам как ще ходи на ясла от септември.

# 174
  • Някъде там...
VST80 давай на Лори Хомеожен -слагай й го във водичката, защото се смуче иначе.
И аз от днес съм на него ,през 1 час смуча, че ме боли гърлото и имам температура.
А Виктор днеска стана със странни обриви, ту се появяват , ту изчезват и вече и аз незнам от какво е. Преди да заспи даже имаше на главата, под косичката и беше голям рев  Sick

МамаМарго страхотни снимки!

# 175
Мадонка, честито и от мен  bouquet Да е жива и здрава малката кукла, и голямата разбира се, а  на теб - бързо възстановяване Hug

# 176
Хубави снимки на Марго и Гъбка! Успях да ги разгледам и Дани се събуди...нямам време за писане пак.
Откриха му гъбички в гърлото и някаква бактерия в следствие на отслабналата имунна система. Но пак не казаха каква. Трябва второ изследване на гладно в понеделник. А до тогава ще откача. по телефона докторицата ми каза да му давам хапчета "Нестатин" по четвъртинка тъй като са антимикотични Shocked А в ХЕИ-то ни казаха че никакви медикаменти не трябва да се пият преди определеняне на вида им. Ще полудея. Хубавото е че дани днес е по-добре, снощи повръща за последно. Започна да пие глюкоза, отслабнал е...

# 177
  • софия
марги,сега разгледах снимките.невероятно спокойствие лъха.пожелавам ви от сърце да сте много щастливи там  Hug!

# 178
KArim наистина е по-добре да не даваш нищо до изследването. Нистатина е за гъбичките, но може да подтисне бактериите и да попречи на изследването.

# 179
  • София
Мадона, да ти е жива и здрава малката кукла! Бързо възстановяване ти пожелавам!

Въпросче: Някой виждал ли е такова магаренце http://milenche.multiply.com/photos/album/4#8 (може и друго животинче да е)??От някаква твърда гума е и детенцето скача и се друса на него.

Има такива в Джъмбо, червени са  Peace

gybka111, много са сладки  Hug

Пепър, мерси!

Карим, и аз мисля, че лечебна хумана е най- добре + един разтвор против обезводняване, но забравих как се казваше. Скоро да кажеш, че вече е добре  Hug

Марго, чудни са снимките!

Общи условия

Активация на акаунт