АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 698
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вст, ти уби всичко в мен  ooooh! Crazy Но колата наистина продължава да свири  Close дали ще има край някога?  Rolling Eyes Confused newsm78
Хайде тогава да правим група за гледане, щом си навита на августинчета  Wink  Hug
А да ви питам нещо - капки Биогайа давалили ли сте? Д-ра ни ги изписа, за да не се получи дисбактериоза от АБ. Не мога да намеря за тях никаква информация в интеренет.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 11:01 от Elwing

# 196
Здравейте!
Карим, дано ви мине бързо разстройството. Много е неприятно  Hug.
Elwing, това с алармата и на мен ми се е случвало. Направо ми е идвало да слезна долу и да я потроша  Close. Не мога да ти кажа нищо за Биогайай. Не съм го чувала  Rolling Eyes.
Нас са ни приели в яслата и съм много щастлива. Първи номер сме  Laughing.

# 197
MimSss да не е от топлото време обривчето? Има и такава възможност.
Ние днес сме на сватба - на най - добрият ми приятел. Сега ме чака баня, прическа, грим ................. и луда нощ / надявам се/.
bermudez добре дошла!
Хайде, заминавам да се оправям.
Хубав и усмихнат ден за всички!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 198
  • София
Дидика, приятно изкарване!  Peace
Адрианска, това, че са ви приели е поредното доказателство за твоя късмет!  Wink Пу-пу, все така да ти върви!  Simple Smile

# 199
  • Някъде там...
незнам милички дали не е от претопляне обрива, но аз не го обличам много много, та затова се чудя. И педито го няма тея дни и затова не съм го карала на лекар.

Адрианска я кажи едни числа за тотото бре да пусна  Mr. Green

Дидика приятно изкарване на сватбата!

Елфче направо хич не ти завиждам за тая аларма, аз ако бях щях да полудея от нерви. Толкова ли неможе нищо да се направи, ми да е дигнат с един паяк бре, нарушава все пак спокойствието на хората...

# 200
  • София
Здравейте!

Калоян е №10 от резервите в едната ясла и №3 в резервите в другата. Очаквам да го приемат на второ класиране. И всичкото това, защото има 13 деца с предимство в яслата, която искам.  Twisted Evil

# 201
Честито на приетите в яслите. При нас класирането все още не е излязло. Уж казаха, че днес ще го качат на сайта. Та да видим.

Сега малко клю-клю: Вчера ходихме на свиждане на Мадонката. Праща ви много поздрави и целувки. Изглеждаше чудесно. Абе все едно не е раждала. Видяхме и малката коконка (нямаше начин да пропусна да се запозная с новата снаха Laughing). Невероятна красавица се оказа. А Норката така се радваше на бебето. Големи сладурки

# 202
  • гр.София
 Честито за яслата,Адрианска.
Нана,дано и ти скоро се похвалиш.

Ние сме мно-о-ого дълбока резерва (та чак никаква Mr. Green) Не знам,дали да търся чиста ясла,не съм много навита.

bermudez- хелоу Hug!

# 203
  • варненка от София
Привет и от нас на bermudez   bouquet

Аз тъкмо си мислех за Мадонка и малката беборана, а ето че Гъбка се включи с инфо, мислех си как ли ще се казва малкото мадонченце  newsm78?

Ние от ясли не се вълнуваме, така или иначе решихме да пропуснем тази институция в живота на Шушел и чак другата година ни очакват трепети по приема в детска градина.

Иначе ние сме добре, махнахме памперса точно за два дена и аз не разбрах как стана, явно някой ми е подменил детенце, та за това предполагам, че и с бубата ще стане така изведнъж, аз за сега не я тормозя да я махам. Станала е много своенравна, на всичко казва не и е просто ужасно на моменти, моите нервички не издържат, ама така ще е.

Мимис, ще се радвам да се видим и запознаем на местна почва. Ние пък ще ходим евентуално на златните средата на юли, иначе целият сезон уикендите ще сме на припек за ужас на варненеца вкъщи Mr. Green  Twisted Evil

Марги, радвам се, че постигнахте мечтата си, изглеждате добре и ти желая бързо адаптиране на канадска почва.

Вст, от доста време не смея да ти пиша, не искам да бъркам в раната, мога много неща да ти споделя за загубата на близки, за лошите моменти в живота, но аз се убедих, че след всеки спад идва възход, след всяка загуба идва нов живот.
Когато почина мама, преди 7 години, малко след това се роди малкият ми племенник, като почина свекър ми месец и половина след това се роди Шушел. Като почина свекъра, две седмици след това аз загубих работата си, останахме с много заеми към банката, с новородено, мислех, че светът свършва, но не се оказа така. Нещата се наместиха, случиха се и много хубави неща в живота ни и най-хубавото е нашето Стефаначе. За това ти желая много здраве на теб и на семейството ти, любов в дома ви - обичайте се с прекрасния ти мъж и се радвайте на мъничката кукла Лори! Всичко останало ще се нареди! Hug Hug Hug

# 204
  • София
bermudez добре си ни дошла  Hug

Карим, Яна изкара разтройство наскоро и док ни изписа прахче Ентерол. Разтваря се във водичка и е приятно почти без мирис и вкус. Пихме го

2 пъти на ден и за ден и половина се оправи  Hug

Много съм щастлива за Мадонка , а знаете ли как се казва малката кокона, н евидях да сте писали newsm78

Ние другата година пак сме в яслената група Party

# 205
  • София
Карим сега видях, че не е препоръчително да пиете лекарства Confused Пие ли достатъчно течности?

# 206
Извинявам се за забравянето
Малката коконка на Мадонка е Никол

# 207
  • София
 Hug много хубаво име са избрали!  Heart Eyes Да им е жива и здрава!   bouquet
Марулка, браво на Шушето за пампреса!  Peace Май само ние останахме със спарващо се дупе  Rolling Eyes
Мимс, и аз го мислех това с паяка, но нали все някъде ще я закарат и ще пречи на други хора  Mr. Green  Rolling Eyes То вече я няма де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Докато сме били навън е изчезнала някъде. Дано не се връща в този свирещ си вид.  Crossing Arms
А за Вики - може ли нещо да го е облазило? Сега има всякакви гадинки.  Rolling Eyes

# 208
  • София
Gybkaблагодаря Hug За мен ти си герой, Мадонка и другите ни бременлиики... гордея се с вас  bouquet

# 209
Здравейте сладурковци! Честити рожденнички, на патерица, бъдете много обичани и истински щастливи в този живот с прекрасните хора, които си обичате.

Нори, пробвай да приближиш и вашето легло, поне да не пада, сигурно ще й хареса да си по-близо. ние сме така и отвреме навреме се прехвърля при нас или ако спи с баба си, при нея.

Карим, напълно те подкрепяме и бихме си взели книжката чудесно откъсче си ни пуснала. Да се оправяте, ще питам систъра дава едни капки за разстройството и каза че са много ефикасни и е доволна. а междувременно ампула калциев глюконат ампула, винаги ни е помагал

толкова прекрасни новини,

Мадонка малка, суперско й е сладко именцето

браво за памперсите!!!

Понеже много ми се насъбра от онзиден (друг път ще пиша) и реших да намеря парички назаем и да отида да си видя детенце и утрешния празник да бъдем заедно

Щях да пропусна да напиша хубавата новина, че сме приети  в детска ясла в София на първо класиране. Дано няма много с предимства, но имаме и още една ясла, в която можем да имаме шансове. Дано си взема по скоро детенце при нас. Баба му днес много хем се зарадва, хем се натъжи, защото знае, че ще го вземем един ден, но тя мисли да не е юни.
Ако има начин и прием по рано, ще бъда щастлива
въпреки, че сега е свикнал в ясла, тича из къщата... а после нови места. Но винаги казваме, ще се оправим.
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт