АВГУСТИНЧЕТО характер проявява, прави опити да се налага!

• 13 698
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мами , приемате ли новички при вас? Grinning
И аз си имам едно августовско лъвче  и едно декемврийско , но както разбирам тук са предимно дечицата родени през август 2006г.
Малкият ми син Стилян е роден на 06.август 2006г. , 2,300кг , 46 см. Grinning Ще се радвам ако ме приемете  във вашия отбор Wink

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 20:18 от bermudez

# 181
  • София
bermudez , добре дошла!  Hug Дано ти е приятно сред нас!  Simple Smile
Карим, и аз мисля, че лечебна хумана е най- добре + един разтвор против обезводняване, но забравих как се казваше. Скоро да кажеш, че вече е добре  Hug
сещам се за Хидратин алфа, прахче, съдържащо соли и глюкоза, против обезводняване

# 182
Elwing , благодаря за посрещането  bouquet , мисля че можем взаимно да си бъдем полезни  Grinning

# 183
  • София
Elwing , благодаря за посрещането  bouquet , мисля че можем взаимно да си бъдем полезни  Grinning
именно  Wink , съчетаваме полезното с приятното  Grinning  Peace
колко е голям баткото?

# 184
Баткото е на 8 г.Роден е на 09.12.1999г.(много девятки Wink)Да са ми живи и здрави и двамата  , но са доста палави и непослушни.Преди време някой ми беше казал , че като имаш едно дете - гледаш едно дете , а като станат 2-3 , все едно са 20  JoyИ се оказа прав.

# 185
  • София
то пише и в подписа ти  ooooh! , ама кой да гледа  Blush на имения ми ден е роден  Grinning
те са и огнени зодии  Wink

# 186
 welcome bermudez . Не престаай да пишеш при нас. Ще видиш че става весело. Hug

Преди малко се чухме и видяхме с нашите по скайпа. А Тони ми протяга ръчички да го гушна и ми вика "ела" с ръчичката. Стана ми мъчно и не говорихме много да не разстройвам детето. Иначе е весел и игрив, разиграва бабите да го гонят / сега нали си има баба и прабаба, да не говоря за дядовците.  Wink/.
Лека вечер на всички!
Сега ще се ослучвам за новини от Juliana за бебче. Wink

# 187
то пише и в подписа ти  ooooh! , ама кой да гледа  Blush на имения ми ден е роден  Grinning
те са и огнени зодии  Wink
Споко, не е от недоглеждане , аз ги прибавих в подписа си преди малко Wink  bouquet
Кайли, Адрианска ,вст 80(дано бързо да преборите тази Т)благодаря  bouquet

Последна редакция: пт, 30 май 2008, 22:58 от bermudez

# 188
bermudez , добре дошла  bye. Да са ти живи и здрави момчетата  Peace.
didika, аз също ти предлагам Найа за спаринг партньор на Марги  Wink. Просто, защото я гледам всеки ден и напълно отговаря на написаното от теб. Майтап, аз и на Дани й го казах. По-добре да са такива оправни и енергични, отколкото обратното. Пък все някога ще кротнат, поне за малко  Peace.

# 189
Здравейте  Hug
Ние цял ден се борим с Т  Tired Сваля я за малко и после пак качва  Sad Привечер бяхме при докторката - всичко е наред, каза , че ако е било ангина е щяло да има признаци до сега, но такива няма. Има вероятност пак да е тридневна треска, но ако избият пъпчици - до третата година децата боледували от нея. А можело да някакво вирусче, което да отшоми само с Т за един-два дни. Утре ще отидем да дадем кръв и урина, че лекарката иска да ги провери  Peace Дано всичко да е наред  Praynig
bermudez добре дошла и от мен  Hug ДАно се чувстваш добре при нас. Аз бих се зарадвала да видя и малко снимки на твоите слънчица.
Анди, мерси, мила, за хубавото предложение, ама за огромно съжаление ще ви откажем - не смея да срещам Лори с дечица сега  Sad Милата по цял ден повтаря "чицатаааааа" /дечицата/, ама ще си играе няколко дни самичка.
Сега нали сме и без кола та я качихме на трамвай - беше много впечатлена, а се държа и доста възпитано  bowuu Laughing
Карим, много  Hug за теб и Дани. Дано скоро се оправи милото слънчице  Praynig
Аз пък завидях на Дидика и Дани  Embarassed - все ми се е искало детенцето ми да е диво, щуро, палаво, огън дете   #Onfire, ама то взе че ми се падна сравнително кротко дете  Laughing
Марги, наистина местенцето изглежда много спокойно и подредено  Peace Хареса ми, ще взема сериозно да се замисля над предложението ти  Mr. Green Hug

# 190
  • София
Ванче дай да ги сменим, а?  Joy Да ти пратя Кало искаш ли? Не е от най-дивите, ама не се дава. Аз пък ще гледам Лоринка  Mr. Green

bermudez добре дошла в лъвската дружина  Wink  bouquet Hug

Аз набързо изкарах едно дежурство от вкъщи и сега не ми се спи. Обадиха ми се, за да ми кажат класирането на Кало за яслата /все още неофициално, защото на сайта утре сутрин ще е инфото/ и сега ми е притеснено. 10-та резерва е. Ужас, това ми звучи като 9-та глуха  Sick Но ще видим след второ класиране какво ще стане.

Болничките да оздравяват бързо, на всички останали - спокойна нощ!

# 191
Да ви пожелая и аз Лека Нощ!

bermudez, добре дошла сред тайфата от мами и мушмороци!   bouquet Татитата май са само тук там по някой читател. Ако не гераш...  Confused

Ние сме маааалко по-добре, поне днес стана от леглото и опита да се заиграе. Не му се яде и това ме тревожи. Успокоява ме че пие по-малко глюкоза. Тя нали уж захранва.  Praynig Но не е повръщал днес!  Grinning Обаче другото зло - с разстройство е и то жестоко. Така ми се иска аз да се тръшна вместо него. Горкото е толкова отпаднало...
  Cry

# 192
  • Някъде там...
Каримче намери на Дани компот от дренки или някаква отвара му свари ако намериш плод-веднага ще се оправи с това разтройство. Не се притеснявай за яденето -и ни не ядохме почти 4 дни, карахме само на сокове и солети. Той организмът си знае  Hug
VST80 айде и вие да се оправяте вече  Hug А аз ти завидях за кроткото дете и ние сме от групата на побойниците и буйните деца Mr. Green

bermudez добре дошла!

Аз тъкмо се успокоих , че на Вики не му излизат обривчета, но  одеве като го миех и пак има  Thinking Sick-по коремчето, ръчичките,крачетата. Направо незнам какво става-мисля си че не е от храна. Ту се появяват, ту се скриват обривчетата  newsm78
И да ви се пофала от 21.06 заминаваме на море с Вики  Wink Laughing Майка ми  е взела карти за Ексвиноград(незнам така ли се пише)-до Варна, така че може да се видим с някои варненски майчета  Sunglasses

Айде лека нощ милички! 

# 193
  • София
Вст, дано всичко е наред с изследванията на Лори!  Praynig Много ти се събра напоследък!  Rolling Eyes А за палавото дете - внимавай какво си пожелаваш!  Wink
Карим, може и оризова вода да му даваш, също действа запичащо. Може и банан или печена ябълка, ако иска да хапне де. Дано утре сте вече съвсем ОК! Peace
Мимс, може ли да е от претопляне това обривче?  Rolling Eyes Дано и при вас нещата се оправят бързо!  Peace И браво за морето! Вие ще открите сезона май  Sunglasses Laughing Peace
Аз да ви се оплача - предишната нощ на една кола алармата започна да свири и не е спирала досега  Close Close Close Звъняхме в полицията - знаели за случая, не могли да намерят собственика.  Rolling Eyes   Close Close Close Все се надявам да й падне акумулатора, ама много як се оказа.  Confused По някое време спира за минутка и ми се струва, че съм глуха, като не я чувам. Направо ми иде да метна нещо по нея! Ох, извинявайте, но много ме е яд!  Embarassed И все пак си пожелавам само това да са ми ядовете.
Лека ви нощ! Heart Eyes Hug

# 194
Лелееееее, Елфче, ужас  ooooh! А аз се чудя защо не спинкаш по това време  Laughing Hug Татито каза, че алармата най-вероятно си има собствено захранване, така че да не се надяваш на акумулатора   Crazy
А палавите слънчица хич не ме плашат, много ги обичам и са ми страшно интересни  Laughing /луда работа, нали  Crazy/. Така, че не само Калата, ами на цялата августовска група няма да откажа  Laughing - пък и мишлетата тук са ми слабост  Heart Eyes
Каримче, Лори беше скоро с разстройство и тогава лекарката каза да й давам от това мляко АЛ 110 - нямало проблем да го давам колкото пъти поиска, даже било хубаво, защото имало съставки помагащи на коремчето. ЛОри доста дълго време папкаше само това  Peace Беше ни предписала и хапчета за възстановяване на чревните работи  Embarassed ама вие нали сега не трябва да пиете лекарства , та незнам  Thinking
Мимс, а педито какво казва за тези обривчета? Дано наистина да са от претопляне  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт