И аз си имам едно августовско лъвче и едно декемврийско , но както разбирам тук са предимно дечицата родени през август 2006г.
Малкият ми син Стилян е роден на 06.август 2006г. , 2,300кг , 46 см.
Ще се радвам ако ме приемете във вашия отбор 

Ще се радвам ако ме приемете във вашия отбор 
Дано ти е приятно сред нас!

, мисля че можем взаимно да си бъдем полезни 
, съчетаваме полезното с приятното

bermudez . Не престаай да пишеш при нас. Ще видиш че става весело. 
/.
, ама кой да гледа
на имения ми ден е роден

. Да са ти живи и здрави момчетата
.
. Просто, защото я гледам всеки ден и напълно отговаря на написаното от теб. Майтап, аз и на Дани й го казах. По-добре да са такива оправни и енергични, отколкото обратното. Пък все някога ще кротнат, поне за малко
. 
Сваля я за малко и после пак качва
Привечер бяхме при докторката - всичко е наред, каза , че ако е било ангина е щяло да има признаци до сега, но такива няма. Има вероятност пак да е тридневна треска, но ако избият пъпчици - до третата година децата боледували от нея. А можело да някакво вирусче, което да отшоми само с Т за един-два дни. Утре ще отидем да дадем кръв и урина, че лекарката иска да ги провери
Дано всичко да е наред 
ДАно се чувстваш добре при нас. Аз бих се зарадвала да видя и малко снимки на твоите слънчица.
Милата по цял ден повтаря "чицатаааааа" /дечицата/, ама ще си играе няколко дни самичка.
за теб и Дани. Дано скоро се оправи милото слънчице 
, ама то взе че ми се падна сравнително кротко дете
Хареса ми, ще взема сериозно да се замисля над предложението ти
Да ти пратя Кало искаш ли? Не е от най-дивите, ама не се дава. Аз пък ще гледам Лоринка

Но ще видим след второ класиране какво ще стане.
Татитата май са само тук там по някой читател. Ако не гераш...
Но не е повръщал днес!
Обаче другото зло - с разстройство е и то жестоко. Така ми се иска аз да се тръшна вместо него. Горкото е толкова отпаднало...

А аз ти завидях за кроткото дете и ние сме от групата на побойниците и буйните деца
-по коремчето, ръчичките,крачетата. Направо незнам какво става-мисля си че не е от храна. Ту се появяват, ту се скриват обривчетата

Много ти се събра напоследък! 

И браво за морето! Вие ще открите сезона май
Звъняхме в полицията - знаели за случая, не могли да намерят собственика.
Все се надявам да й падне акумулатора, ама много як се оказа.

А аз се чудя защо не спинкаш по това време
Татито каза, че алармата най-вероятно си има собствено захранване, така че да не се надяваш на акумулатора 
/. Така, че не само Калата, ами на цялата августовска група няма да откажа
Беше ни предписала и хапчета за възстановяване на чревните работи 
Препоръчани теми