Преz СЕПТЕМВРИ вън сме всички с новите колички!

• 13 556
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Мирка говорим за момента в който си се възтановила от раждането ,а не буквално след като родиш Laughing

# 106
Мирка, то и никой нормален лекар няма да ти препоръча секс, докато не ти свършат лохиите (кървенето след раждането), които продължават до 5 седмици. Чак тогава шийката на матката се затваря напълно и става безопасно за инфекции. Дотогава и всички шевчета и бродерийки са оздравяли. Дано не се налагат обаче! Peace
Аз също намирам секса ни за по-чувствен. Най-интересното за мен беше, че мъжа ми не забелязва да "халтавя" hahaha

# 107
Аз не съм и мислела за веднага след като родя да не съм хахава!!! #Crazy #Crazy #CrazyМаниии чувала съм за разни дето още в родилния дом и юруш на маслините!!Това са хора от ромския етнос разбира се!!!!
Аз и преди да забременея си усещах понякога дискомфорт болка опъване та не ми се мисли като родя!!Ами ако ме зашият много кво става тогава не се ли получава разкъсване....аааа не страх си ме е!!!А тези секцията те на 10 ден след раждането и хоп давай!! newsm78И това некак си не ми се нрави!Вярно че там долу си непокътната ама все пак!!! Stop

# 108
  • София
Аз също подкрепям, че сексът след всяко едно раждане е по-хубав, отколкото преди съответното забременяване!  Peace  Поне при мен 100% е така и двата пъти. (дай боже и третия да е така Embarassed), живот и здраве да е само Praynig

# 109
Мдаа, първият път след раждането беше по-хубаво от първия път с Иван въобще Heart Eyes Има толкова всеотдайност в секса след раждането... може би именно защото не знаеш кога ще те прекъснат Wink Стараеш се да се раздадеш и отдадеш максимално, че не се знае кога ще е следващия път Wink Всъщност той никога не е толкова далече Sunglasses
Мирка, след секцио, душа си е точно като след нормално с бродерия Peace Тоз шит корем... хайде да не разказвам Confused Пък и упражнението си е доста сложно за след операция. Трябва добра възстановка на мускулатурата, защото тя взима дейно участие Peace Тъй че - отдолу, отгоре... все си има чакане. Така или иначе в началото си толкова отдаден на бебето..., ама тя природата си го е измислила. Мъжете се страхуват, жените имат друг ангажимент... и така докато свършат лохиите Heart Eyes

# 110
Момичета аз се завърнах от Майчин дом много съм щастлива че се запознах с ред Соня и Мишленце Hug
Сега да разкажа.На мен лично ми харесаха условията първо имаше лекция в която обясниха какво правят в приемното къде се намира то казаха че таткото може да присъства 35 лева е таксата обясниха подробно как протича раждането какво ви правят какви документи се попълват,после ни свалиха в родилното там си е старичко ама все пак няма да стоим вечно там.Обясниха коя зала за какво е.После ни качиха на 12 етаж където те качват 2 часа след разждането етажа е много хубав след ремонт много са приятно стаите по две сте в стая всяка със санитарен възел ВИП стаите също са много хубави бебенцата ви ги дават до 2 часа след като родите през цялото време са си при вас не носите нищо освен тоалетни принадлежности,един пакет превръзки пакет памперси и мокри кърпички за бебо.Те си ги обличат показват как се къпе как се кърми абе въобще от каквото имат нужда.Три дни е престоя и така ако се сетя още нещо ще пиша по късно ако имате въпроси питайте Peace

# 111
Как сте,сладурани WinkЗа секса-аз не правя разлика от преди,по време,след...Все си е хубаво PeaceРазбира се,след като свършат всички течове CrazyМакар,че......не помня първият път дали изчакахме толкова време с мъжа ми EmbarassedМай-не,ама ползвахме презерватив.Абе-кой как му харесва.Мирка-още ли,рожбе сте на пост??? newsm78
За страховете-определено сега не се страхувам толкова.Като се сетя в началото ooooh!Сега като я усещам да рита,съм спокойна.А и ми поотминаха променливите нстроения.

# 112
Здрасти на всички сладурки Simple Smile

Аз днес имах много кофти ден, получих една черна вест, за един наш познат... Sad    Въпреки това гледам да се държа, че на бебо това хич не му е полезно... Успявам де....   
Утре мисля да ходя на консултация, ще врънкам доктора да ми пуска секрет за микробиология, и съм намислила да го питам, тъй като ми предстои едно по-далечно пътуване, дали трябва да пия нещо предварително... Една моя колежка (която също е бременна в 6тия месец), ми каза че с предната си бременност, като е пътувала, е вземала Магнезиев препарат.. Магнерот/ич... Нещо такова беше. Та утре ще питам.
И аз имам страхове... явно е нормално за тоя период... ама като усещам ритничетата и съм спокойна, че бебко е добре. Интересно ми е колко е пораснал Simple Smile  Утре може би отново ще се потвърди мъжкия пол!Стискайте палци всичко да е наред!   Приятна вечер   Hug

# 113
Здравейт,всички  Hug
Доста сте напреднали  Wink
Мойте гости днес си отидоха,беше много хубаво,само дето сега хем пак скука,хм е кочина,а мен ме мърzииии...Не се спирахме,та хич не съм ви чела..Сега ще наваксам обаче.Гледам,че сте добре,това е най хубаво.Аz утре съм на лекар,ще ми вzимат и кървища.
Мирка стига се шашка,бе човек  Shocked Страшна паника си,честно..Не  е толкова страшно,хич даже.А пък това дето няма и секс да правиш после  Mr. Green ..Някой трябва да ти иzдърпа ушите май  Joy .Шегувам се раzбира се
Айде да чета   bouquet

# 114
Уанде да писе на пост сме и така ще си откараме май доста време  CrazyНа кой му пука вече!!
Деска мацо верно съм си паника ама от най-големите!!Що бой ще изям в това родилно!!Синя и зелена ще си тръгна от там ми се струва!!! Joy
Абе мами мен май започна д аме боли кръста  #CrazyКато се разхождам или седя повече време права и ако не си подпирам корема отдолу си ми натежава и наболява  newsm78 предполагам е нормално ама ако от сега се почва не ми се мисли по натам

# 115
Привет сладурки!  Grinning

Отдавна не съм писала, но не ми е останало време и да чета. Само се обаждам, че сме живи и здрави с бебо и ще се опитам да изчета последните ... две теми  Shocked

Усмивки и слънчево настроение на всички!   bouquet

# 116
  • София
singing girl, благодаря ти за новините от Майчин дом.  Hug Това за татковците много ме радва. Моля те за повече подробности- при какви условия присъства таткото, някаква ВИП зала ли има? Също така, може ли да се уговори присъствието на таткото при самото постъпване в родилното, или трябва да е предварително?

Мирката, понеже ти е първо бебе, в първата седмица след раждането сигурно ще ти се струва, че повече никога няма да правиш секс.  Wink  Обаче природата си знае работата и за периода, в който ти изтичат лохиите, тялото се възстановява и влагалището се прибира. Разбира се, много е индивидуално кога жената ще се почувства готова за секс след раждане, но мога да те успокоя, че нищо невъзвратимо не се случва на тялото ни, а промените в повечето случаи благоприятстват да получаваш по-голямо удоволствие и други разни екстри.  Wink

моарейн, тъжно ми е да прочета, че си разстроена... Cry Гушвам те виртуално!  Hug

Асе, хубав линк си дала. Стана ми интересно за курса по йога, както и за семинара с акушерката през юни. Лошо само, че не пише през коя половина на юли ще бъде курсът, защото от средата нататък сигурно няма да съм  в София.... newsm78

# 117
Aйде запис и от мен, че темата е на половината.ВУРТУАЛНИ ПРЕГРЪДКИ СЛАДУРКИ  Hug

# 118
Привет!
И аз съм тук. Сестра ми днес си замина, така че ще бъда по-редовна с писането/иначе с четенето съм на 6!/.. Даже успях да кача снимка на коремчето/това ми е първата снимка на корем/...по-натам ще се снимам често/обещавам!/...за радост на Шийла... Laughing
Лека вечер от мен! Hug  bouquet Hug

# 119
  • жителство на место
споделете нещо за пренанталното си общуване с бебенцата си
аз като лежах в болницата в стаята ми имаше едно момиче, което цяла вечер и цял ден плачеше и ругаеше бебето; разбрах, че има един аборт и сега всичките й думи са заради страха да не загуби пак бебето си- а постоянно кървеше и май беше доста сериозно положението
тогава й споделих, че аз си говоря с моето бебе, даже вече един път съм му се карала Joy Blush; наричам го по име и му разказвам истории........
вчера се видяхме с момичето- и тя и бебето са добре; тя ми сподели, че след моя съвет се е успокоила и е започнала да се чувства щастлива и  така всичко се наредило със състоянието й
така че ако всяка сподели нещо, което прави с бебенцето си може да си помогнем  bouquet
майката на момичето й казваше на свижданията: "стига плака, то може и в 8 мес да го загубиш"- а е медицински работник- не звучи много стимулиращо

Общи условия

Активация на акаунт