Преz СЕПТЕМВРИ вън сме всички с новите колички!

• 13 572
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет красавици,  и поздрави за милата рожденничка!

Ние вчера се сдобихме със спален комплект  Blush ето да ви се похвалим http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244465&photo=9 и едно лигавниче, ама забравих да го снимам. Следобед ще отскочим до http://www.mechopyx.zastraxovki.com/new_page_4.htm

# 136
здравейте мами Simple Smile след малко размисъл реших и аз да си заявя присъствието (стига само съм чела и чудила) Simple Smile)
искам да ви питам нещо, защото не мога сама да взема решение и това малко ме дразни - искам да си взема мопс, е, в края на август, вярно, щото преди тва няма кой да го гледа, и понеже е куче с доста къса козина, смятам че едва ли ще създава проблеми - и за мен, и за бебето, обаче все се намира някой "всезнайко" да изтъкне колко било опасно, едва ли не 100% анти да си имаш малко куче и малко бебе едновременно. Та мисълта ми е - вие как мислите, от гледна точка на здравето на детето, разбира се ..
а, да, за малко да забравя .. по въпроса за банските Simple Smile))))))))) обиколих всекви скинита, палмърс, етам, севън секъндс и кво ли не още дето се сетих, обаче такъв размер не намерих (нося 75 ДД сутиен).. та .. може ли някоя добра и състрадателна душа да ми помогне Simple Smile чувствам се като мутант понякога Sad
иначе .. много е забавно и непринудено тук Simple Smile а темите са .. един път Simple Smile))

веси

# 137
Мопсчето няма да ти създаде проблем откъм козина. Ако щеш коли си вземи - пак няма да има проблем. Обаче малкото куче пишка и ака вкъщи. То не е малко коте. След него трябва да се върви с парцал. Поне 2-3 месеца докато се научи. По-добрият вариант е веднага да вземеш кучето или просто да изчакаш докато детето стане на 2 годинки. Не за друго, а хигиенизацията на бебе куче и малко бебе е трудно съвместима. Това, разбира се ако нямаш кой да ти помага. Ти самата ще се чувстваш все едно си с две бебета у дома, но няма да можеш да поделиш грижите по равно между двете. А кучето бебе иска не по-малко грижи от човешкото бебе Peace Трябва да си до него и да му показваш, когато е направило беля. В същото време собственото ти бебе може да се нуждае от смяна на пелени или кърмене... Хигиената е що-годе най-малкото притеснение. Винаги, след като пипаш кучето старателно ще миеш ръцете си... но за съжаление грижите за кученцето не се изчерпват само до хигиенизация и почистване от космите. То наистина има нужда от внимание, обич и много обяснения, за да стане добро и възпитано куче. Peace
Така че - прецени си дали ще си способна да делиш по този начин грижите си Grinning
Добре дошла, всъщност Hug

# 138
мерси Асенце Simple Smile права си за хигиената - не се бях сещала щото си имам опит основно с котки, ное реших че ще е добър фитнес и с куче навън за сваляне на ненужната тежест Simple Smile ще си мисля още малко че и време много не остана Simple Smile

# 139
Здравейте всички,
Относно къпането на малчовците, ще ви кажа как процедирахме ние. Още първата вечер след като ни изписаха от родилно, двамата с таткото се готвим да къпем малкия човек. И така гледаме ваничката, гледаме човечето, пак ваничката и пак човечето. И се чудим значи как да я свършим тази работа. Thinking И тогава на мен ми хрумва блестящата идея: "Абе тия сестри в родилно как успяваха бързо и сръчно да изкъпят бебо на мивката, при това сами?" А ние стоим да нашата мивка, дето е два пъти по-голяма от тия в родилно, плюс това чешмата е с дълъг накрайник и душ, и се чудим какво да правим. И така хайде в мивката под течаща вода. Аз държа малкия - той си е все едно по корем, а баща му го насапунисва и го изплаква с душа. Не знам какво е това рев по време на къпане - на бебо му хареса още от първият път, а ние си улеснихме работата неимоврено. И така докато стана на 6-7м и вече не можехме да го удържаме в мивката. Тогава се преместихме в банята под душа. Така че най-излишната вещ, която купихме, беше точно тази вана. Един път се опитахме да я използваме в банята, обаче малкият категорично отказа да седне в нея. Купихме му басейн, който му харесваше известно време, но след това отново реши, че предпочита да стои прав под душа.

# 140
Здравейте момичета, Честит празник на рожденичката с пожелание за много, много щастие и леко раждане
Сега да ви се похваля вчера бяхме с бебчо на 3D и всичко си му е супер от което съм много щастлива даже е голям с две седмици напред. Между другото изживяването е невероятно пожелавам на тези които не им се е случвало да им се случи
сложих снимка в албумчето, но за съжаление не съм я надписала просто публикувах снимка за първи път съжалявам

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 14:51 от Рени Димитрова

# 141
Сега да ви се похваля аз каква я свърших Grinning Дояде ми се... нещо си и се опитах да си го поръчам вкъщи. Да де, ама днес имало проблеми с движението и вероятността да чакам два часа от центъра за въпросното нещо хич не ми се понрави Wink И понеже то е от пицария, а такава има точно под гъза ми си се наконтих, слязох, хапнах (не съвсем същото нещо, а малко по-различно) и току-що, понесла половината от нещото се прибрах и сега чакам да огладнея, за да си го доизям Heart Eyes Та, както ми се ядеше ... сега с вариация пак ми е много вкусно Mr. Green И всъщност май ме е прихванала такава вълна, та сигурно няколко поредни дни или през ден ще пояждам такова Heart Eyes Докато не ми втръсне Wink
Сега се глася да почистя или поне да пусна две перални, че килера само дето не ми пада отгоре като го отворя Wink Laughing

# 142
  • при моите любими
Здравейте мамчета, с риск Асето да ме нахока си имам и аз няколко нови придобивки. Купих няколко сладурански дрешки и количка. Количката я взех от продавалника - Quinny Buzz (от миналогодишния модел ). Прецених, че тъй като живея на такова място, че за да се разходиме трябва, искам не искам да се возим първо с колата. Така че разходките ни ще са предимно на равно в парка. Нямам нито едно стъпало за минаване, асансьора ни е голям , както и се събира идеално в багажника, Мисля, че за нашите нужди ще ни е супер, защото я бутах доста и на равно е доста маневрена (не знам как е на неравен терен). С две думи съм доволна много и комплекта е абсолютно пълен със всичките му кошове. Та така Асе. Помня съветите ти, но много ми хареса и цвета и изобщо... Ще пусна снимки тези дни. А за домашните любимци - аз имам един страхотен (за мен разбира се  Grinning) голдън ретривър, с който не смятам да се разделям  скоро и ще си се отглеждаме с него и бебето. На мен лично са ми проблем само космите, че той си има доста от тях и са навсякъде, но ще се чисти повечко и така.  Peace Лек ден на висчки от мен  bouquet
Аааааа и  честито на рожденничката   newsm59

# 143
Здравейте момичета!

Имам едно питане към тези, които са се добрали до Мазнейкова, а именно:
колко струва преглед с 3Д ехограф при нея?
споделете, моля ви, че искам да съм подготвена като отида какво да очаквам.

Целувки от мен и извинявайте, че напоследък не пиша - просто нямам кога!

# 144
Здравейте и от мен
Тази нощ за малко не умрях!Или поне по едно време вече ми се искаше само това!!!Вчера нали ме боля стомахчето сутринта!!Е това се повтори и през ноща.Силна рязка отвратителна болка.Буквално лазех по коридора да ида до банята за да повърна.Мъжа ми се уплаши много милия!да не ви казвам колко време прекарах в лежане на пода в банята гърчейки се и повръщайки във всеки отходен канал.Както и да е легнах пак после заспах и по едно време ситуацията се повтрои.Е как не се споминах не зная!Такава болка ме сполетя че имаж желание само и единствено да умра Sad
За сега се държа и не ме боли нищо!чудя се дали не съм настинала-ама как в тези жеги??Мъжа ми искаше в болница да ме кара чак.Ама аз като чух за болницата и направо щях да откача.Ох дано само не се повтори.Доки ми каза да пия но шпа и може и бускулизин.
Охх оплаках ви се....Честит празник на рожденничката!Честити покупки на всички Hug

# 145
Сид, няма да те хокам Hug В крайна сметка като си я харесваш - това е най-най-важното Hug Щом си я харесваш трудно ще й откриеш кусури Wink Но ако има нещо, което те тревожи, след като започнете да я ползвате, или пък напротив - нещо, което си мислила, че ще е минус, пък да се окаже плюс - споделяй Grinning Аз обичам мнения на хора, които са ползвали даден продукт Peace
Дидка, в тоз ред на мисли онзи ден огледах здраво едно Чико като вашето и да ти кажа - има поставка за крачетат, просто ми се е видяла къса, защото аз тогава търсех количка, от която краката на Сияната да не стърчат като спи Wink Та да знаеш - има си, верно късичка, но си има Peace
Ако говорим за достатъчно дълги и широки колички мога да посоча Карерата и Номад-а на Джейн, както и Конкорд Фюжън - е просто няма такава количка като последната. Като стая е Peace И е пълна с разни екстрички и гъзарийки Grinning Много й се кефя Grinning

Мирко, бусколизин НЕЕЕЕ! Той има атропин и може да спомогне за изглаждане шийката на матката, при невнимателна употреба Peace И наистина вземи отиди на лекар да не правиш някаква стомашна инфекция. Какво си яла??? и Къде си яла???
Болниците са хубави места. Особено като отиваш там, за да ти помогнат. Мисли си с хубаво за това и отиди на лекар Grinning

# 146
Ами ядох дробчета по селски в едно заведение до нас дали може да е от това???Имаше доста подправки а сега сигурно стомаха ми е по-чувствителен #Crazy

# 147
  • София
Мирката, с такава болка, каквато описваш, със сигурност бих отишла в болница да ме видят.

Бръмбъзъче, преди време нашата Ради сподели, че е ходила при Мазнейкова. Беше супер разочарована. Май беше дала 60 лв. за 5 минути претупване и лошо отношение. И в августовските четох подобно мнение за 3Д при нея.И на мъжете забронява категорично да присъстват. Аз съм супер доволна от Марков, също е 60 лв, но си беше кеф направо този преглед!  Hug

# 148
Първо,честито на рожденничката,да си жива и zдрава   bouquet
Мирко,я да zемеш да си вzемеш чантичката и да идеш на лекар някакъв,т´ва не е нормално,със сигурност..Дано не е нищо де,но все пак...
Аz,момичета бях днес на лекар.Всичко е ок ( Praynig ),вzеха ми кръв.За пола точните думи бяха"Остава си момиче" newsm44 .Какво друго..а,тоя месец съм качила само 1кг.,с него стават 7.Имам снимка как си смуче пръста,но много е неясна да я слагам в албума май.Аz тия дни ще се сложа обаче,да ми видите громния шкембак  Rolling Eyes ..Та тъй,трябва вече да се почва със сериоzните покупки,от днес го смятам,че влиzам в 7мия месец..Малеее,време не остана Shocked  Joy
Айде и аz отивам да чистя....и да готвя....Ооох,мърzи мееее #Crazy

# 149
Здравейте момичета
И аз бях на отворени врати в МД, но не успях да се запозная с останалите Sad((( Обаче сигурно ще се сетите коя съм - онази девойка, дето си беше взела мъжа за подкрепа, а май трябваше тя да го подкрепя - особено като видя родилната зала Laughing Laughing Laughing Въпреки съветите на акушерката обаче е твърдо решен да присъства на раждането, затова се осведомяваше подбробно за всичко - нали си е любопитен като всеки журналист Wink Трябва да работя, но после ще пиша още....
Бръм, Мазнейкова ми взе 80 лв. за прегледа без да ми даде диск със запис - само 2 снимки. И часовете й са през 15 минути, а при мен прегледа трая не повече от пет, голяма част от които  - на обикновен 2D апарат. И не пускат мъжа да присъства!!!!

Общи условия

Активация на акаунт