Отговори
# 135
Ей сега побеснях #Cussing outОт един месец знаем от кога ни е картата и мъжа ми казал в работата му и днес им занесли графика с отпуските и са го пуснали отпуска от 21.07 при положение че картата ни е от 04.07  #Cussing out
Тея хора са луди при положение че се знае на мен ми се струва късно да пътувам края на юли толкова дълго #Cussing outЩе ходя и ще го изям с парцалите тоя управител

# 136
Ей сега побеснях #Cussing outОт един месец знаем от кога ни е картата и мъжа ми казал в работата му и днес им занесли графика с отпуските и са го пуснали отпуска от 21.07 при положение че картата ни е от 04.07  #Cussing out
Тея хора са луди при положение че се знае на мен ми се струва късно да пътувам края на юли толкова дълго #Cussing outЩе ходя и ще го изям с парцалите тоя управител
Гери не се ядосвай,по-спокойно.Аз смятам да ходя на море точно от 22.07.Не е толкова късно,ако пък наистина това ви е единствената  възможност?

# 137
Току-що ходих и се върнах от кардиограма, казаха че всичко е наред, да дишам когато имам сърцебиене да пия водичка, но не да се налива, а на малки глътки за да не затромозявам сърдечната дейност и да не се ядосвам. Ако продължи или зачести сърцебиенето пак да отида.

gery_roz ,я кажи къде е този да отидем да му кажем ние! Не се ядосвай. Поговорете пак дали не може да промени нещо.

Severinka при мен с корема е същото положение, тежест все едно съм изяла 100 килограмово прасе и все не мога да разбера дали ми се втърдява, дали си въобразявам от прочетеното, болки нямам, но пак ми е притеснено и се чудя дали да си взема магнерот за всеки случай.

# 138
Ами картата е уговорена вече.Края на юли ще е още по топло а и от София са си 7 часа път.Аз сега издъхвам а края на юли ще съм вече в 7-мия месец аз сега се изморявам с Дени камо ли тогава да го гоня по плажа направо съм бясна.Мъжа ми каза че щял да си подаде молбата защото не са постъпили коректно и с графика по принцип #Cussing outНезнам заради едно море не си заслужава ама то пък да ти се качат на главата #Cussing outТака се бях настроила даже няма да празнуваме и РД на Дени заради морето а то........

# 139
  • в здрача
Severinka какво е това масло против стрии? При първата се мажех с какво ли не, помня че от 7-мия месец. Сега като се погледна, корема ми е с размерите точно на 7-мия месец преди.  Тогава изобщо не се нацепих, последно помня се мажех с бебешкото олио на Джонсън и Джонсън, а като се роди малката точно него не го използвах, прекалено течно ми се виждаше.

gery_roz не се ядосвай - трябва да си спокойна. Може пък да му променят датата като постави въпроса щом картата е вече уредена. Иначе ние си избрахме карта от 18,07 - да е след рожденния ден на малката, че да го отпразнува и в градината /ще й е за първи път там да празнува/ и да има 2 уикенда, та да починем и след морето  Grinning Тъй или иначе таткото ще тича след малкото - ти при всички положения няма да можеш.

# 140
Здравейте мацки Simple Smile
Искам да благодаря на всички,които сте казали за зърната при кърмене  Hug Доктора е много готин и до сега нищо излишно или странно не е правил или казвал ,ама знам ли що с тея зърна така "постъпи" Grinning Хич няма и да ги пипам.
Аз нали все се оправдавам,че забравям кой какво е казал,та сега пак така ще кажа и ще карам като общо  Grinning :
На тези ,които са били на прегледи -супер,че всичко е наред  Simple Smile
На тези с ниско/като мен/ или високо кръвно да внимавете и повече течности  Grinning
За усещанията в корема - от няколко дни чат-пат ,ниско долу усещам нещо като пристягане,ама не точно -някак ми е като все едно ще изпусна газове  Embarassed не е болезнено или продължително,ама кво е идея нямам  newsm78 Често усещам опъване на корема точно под гърдите - все едно зорлем го разтягам,някакво такова ми е.За сега нямам стрии,всеки ден се мажа,ама ще видим  Wink
За тези,които си почиват в къщи - да продължават така  Laughing а на другите - по-коро да излизате болнични и вие да си почивате на хлад у дома  Laughing
Имаше ли другоо  newsm78
За рибата знам,че е хубаво да се яде - някой беше казал кои не можеше  Simple Smile И наистина трябва повечко млечни неща да се хапват,че бебоците си дърпали от нас заради калция и за нас остава - нищото  Laughing 
Така - вчера бях на лекцията на с-е 9месеца.Темата беше за раждането и имаше много момичета с тумбаци.Аз май бях май една от малкото в по-ранни седмици,защото повечето момичета бяха вече по 30 и някоя седмица  Grinning Интересно е. После бях на отворени врати в Майчин Дом.И там ми беше интересно  Simple Smile Разказваха ни как ни приемат ,какво се прави,после къде ни водят и ей такива неща.После ни заведоха в предродилна и родилна зала.На края ни показаха къде са родилките и бебоците.Видяхме доста шушковци на няколки дни ,даже имаше и няколко от сутринта  Heart Eyes Видяха ми се толкова малкии ,а акушерките казват- " ма как малки,това са големи бебета"  Crazy
Аз пак бях от малкото в по-ранна бременост ,ма пусти зор  Embarassed А и за по -натам ме притесняват жегите да не е по -горещо,че ми става лошо и малко си ме е шубе да скитам по улиците  Sad 
Дано не съм ви досадила,но ми се искаше да ви разкажа  Embarassed

# 141
Ами то че той ще тича е така ама все пак за себи си съм решила че няма да пътувам след средата на юли а и кумувете си взеха отпуска с нас УЖАС Sad

# 142
Tsv, има масла на различни производители, аз ползвам на Mustela, доволна съм, а знам, че и други мами октомврийки го ползват. Имат и специално кремче за гърдите, и него си взех, много е приятно, по-течно е.
Инче, най-вероятно излишно се притесняваш, мисля че моите усещания са сходни на твоите и не е втърдявания, просто чувство за издутост, но то си е нормално  newsm78.
Гери, не се ядосвай на тъпаците, въпреки че.....неприятно е да ти провалят хубавите планове.  Дано измислите алтернативен вариант Hug

# 143
Да се запиша и аз към подутите кореми. Аз де съм си дебела ама от известно време корема ми е толкова подут, все едно балон съм лапнала. Направо ужас. Иначе не ме боли ама ми пречи ужасно. А какво ли ще става занапред.....

# 144
Здравейте сладурки.
От 2 седмици не ми остава много време да ви изчета  Embarassed,но вече успях.
Май всички си имаме болежки и на мен ми се случва да ме свива корема по 0начин по -който не съм го усещала досега newsm78много е странно това втвърдяване по средата на корема както казвате са контракции.
А освен сърцебиенето и задъхването при мен и още едно неразположение ме мъчи  -  болят ме всички възможни кости и костици.Не мога да клякам , ставането ми е трудно и по цяла нощ се въртя от болка.Снощи се събудих в 1h и съм заспала към 5.30h . А за подуването на краката и ръцете си го имам от поне 2  седмици ,направих си изследвания ,но не показаха нищо- нямам белтък,което е супер де ама аз пак си се подувам и то стабилно така да се каже WinkКазаха ми повече почивка и краката нагоре Joy
Подготовката за сватбата е на пълна мощност почти сме готови само  роклята още не е готова , ама има време за нея както вървя с габаритите май няма да ми става дотогава Joy
 щях да ви пиша още ......но като се сетя Joy до после

# 145
Ха добър ден и от мен.
Днес е адска жега от сутринта се чудя къде да се сврем с детето и накрая и надух басейна и  1 час  на терасата-кеф(за нея ).Сега я сложих да спи ,че трябва да скокна до магазина да напазарувам ,а с нея не ми се ходи.
Много готино се нашляпа в басейна,дано сега спи повечеко ,че и аз да се размажа малко в леглото.Дайте идеи за летни лекички маджи момичета ,че в тая жега хич не ми се припарва до печката,ама пък трябва да се хапва от време на време hahaha
Гери, мила това е много характерно за повечето работодатели,но лошото при вас е ,че вече имате карта и сте се настроили за морето и даже с кумовете ви.А дали неможе да се размени с някой колега мъжа ти ,някой по-разбран от шефа ,който ще му влезе в положението.Просто да се сменят отпуските.Може пък така да стане нещо  Peace
Хайде  лек ден ви желая и много много не се показвайте на слънце че става лошо в тия жеги  grinning039

# 146
  • София
Олеее,мацки, аз направо се олях с това моето спане  ooooh!
Легнах си снощи към 12 и преди малко едва се надигнах,какво е това моето,незнам  ooooh!
Странно и аз имах подуване преди една,две седмици,ама вече попремина. Корема ми не е мръднал от третия месец и на килограми си стоя пак така. То добре че стана така,че иначееее....
Обаче ръцете миии,не мога да ги гледам... Така ми оттичат пръстите,пръстени- абсурд!
Иначе краката засега са добре.
Утре съм пак на ПКК и урина,дано всичко е наред,че последните не бяха добри  Sad
Аз съм при Марков на 06.06, има ли още някой тогава,да се видим?

Забравих да кажа: корема си мажа с чист зехтин,направо се родих,омекотява страхотно и стрии засега нямам  Whistling

# 147
Здравейте и от мен ,сега успях да изчета цялата темичка и най-напред да кажа че много съжалявам за загубата на Анджи и Авал и  се надявам скоро да се похвалят с нови постижения Hug.Не ни забравяйте момичета,пишете  и споделяйте чувствата си,ние ви обичаме и стискаме палци най-лошото да е зад гърбовете ви!
А за разтягането на корема и аз мога да се олача ,но при мен е по -скоро в областта на пъпа,сякаш някой го дърпа отвътре Rolling Eyes,ама нормално е мисля,корема ми расте с голямо темпо,обиколката ми е вече 94см.... #CrazyМоята фетална морфология е при д-р Мазнейкова,на 03,06 ,дано да стане че вече три пъти я отлагам.Някой ако е ходил при нея може да сподели мнение ,ама май съм само аз от нашия форум .Айде,крийте се от жегата и вдигайте краката ,че днес ще е доста топло! sun

# 148
  • София
Хайде да се разпиша и аз в темата, че като гледам ще я довършите без мен  Laughing
Вчера прекарах на слънце целия ден почти - киснах в КАТ 5 часа докато пререгистрирам колата  ooooh!. Бях като пребита когато най-накрая се добрах до нас.
Гери, не се ядосвай мила, да се опита да обясни мъжа ти, да говори с колегата, който ще го пуснат по времето на вашата карта, може пък да се съгласи да се разменят...гадно е когато няма разбиране между колегите. И да не бърза с импулсивните решения, макар че когато нещо се не търпи, то си се нетърпи.
Аз нито имам коластра, нито стрии, ама шкембакът ми си е по принцип по-голям и сега сланинките се наместват някъде настрани, а корема има място за разтеж за сега  Mr. Green Мими - ето го предимството на по-дебелките като нас  Mr. Green. Сега в жегите само плодове, зеленчуци и сирене и хляб ям. И много таратор. Та днес като се премерих съм свалила 1 кг от предишното мерене преди 10-тина дни. Така съм +2 от стартовото си тегло преди да забременея. За рибата - много благодаря за сайта, който ми донесе хубавата новина, че мога да ям калмари...много обичам салатата морски дар в Била, а бях чела, че всякакви морски дарове трябва да се избягват, защото са дънни и събират бая боклуци от дъното на морето.
Май започнах от събота да усещам по малко бебето. Много особено усещане е в корема, макар и много слабичко. Аз лично го опреличавам на попадане и изплуване от въздушна яма (за тези, които са пътували през океана със самолет). Чакам да започне по-осезателно да мята ритничета малкото човече.
В петък съм при д-р Марков за ФМ и вече нямам търпение да стане петък вечер!
Прегръдки за добре дошли на новите момичета и пожелания да са "по-кротки" момичетата с контракции. Пазете се, моля ви!

# 149
Здравейте и от мен. С малко закъснение и аз се включвам в октомврийския отбор. Терминът ми засега е за 23.10. Това ми е първа бременност, а по вчерашни данни би трябвало да имаме момченце. Засега кой знае какви оплаквания нямам, да се надяваме, че и занапред ще продължава така. Чета ви от известно време и много се радвам, че ви има, голямо успокоение е да разбереш какво преживяват и други в твоето положение. Какво друго да кажа освен - да живее интернет  Laughing
Само да ви питам като се мажете с олио и масла против стрии, по дрехите ви остава ли неприятна, тежка миризма, въпреки приятната първоначална миризма на самото олио и достатъчното време, оставено му да попива в кожата.
На всички пожелавам лека бременност и в никакъв случай не се претоварвайте.

Общи условия

Активация на акаунт