Отговори
# 180
Здравейте. Не съм писала от мноооого време. При нас всичко върви добре за сега. Да чукна на дърво. Все още не знаем пола със сигурност, но все си мисля, че е момченце. Последния път като ходих на лекар беше по спешност. Имах много силни болки около апандисита. Съмненията бяха за това, но май се оказа от червата. Нали се наместват сега и май се е прищипало нещо.
Относно храненето и килограмите, когато спря да ми се гади началото на 4 месец, започнах да качвам. За сега съм на 4кг. Това е добре май.
Яде ми се предимно солено. Много обичам обаче плодове като ягоди и пъпеш.
Ех как минава времето. Още толкова и ще сме на финала живот и здраве.
Термина ми е на 19.10

# 181
Исках да ви питам - доки каза преди следващия преглед да пусна пак кръв. Но предния път освен ПКК имаше и други неща, които изследваха (глюкоза, васерман и т.н.). Та сега като сляза в лабораторията само ПКК ли да си поискам? Или и още нещо? Не искам пак да я тревожа жената.

Следващия път си пусни ПКК, глюкоза и СУЕ. Васерман, СПИН и др. се правят 1 път само.

# 182
barabina,
и аз с полезни книги не мога да ти помогна... като бременна първия път бях така опиянена от състоянието си, че само книги за бременни четях, и след като се роди малкия всъщност съвсем нямах време да чета, или ако го правех- го правех от зор в полуспящо състояние  Mr. Green.

Бих те посъветвала да вземеш някоя прехвалена и да я четеш още отсега, може да ти е от полза...

Аз в момента се допитвам до една , в общи линии, за да си "сверявам часовника", или ако ми попадне нещо полезно оттам... и срам несрам, я държа в тоалетната, за да си използвам пълноценно времето  Mr. Green Joy... тоест искам да кажа, че наистина свободното време не ми се прекарва в четене на книги за бебета, та използвам промеждутъците, за да не изпусна нещо важно пък...  Grinning

# 183
Ей момичета,то било голям кеф да си си в къщи.Размазах се от телевизия днес.Ама много взех да наобикалям хладилника и не знам.
аз взех,че си оскубах  пъпа с пинсета.Леле ,не съм си помисляла ,че ще кажа такова нещо.Не мога да ги чакам да изпопадат.
Гери,честито вуйнство!Да ти е живо и здраво!А дали шефът ти не е забелязал вече,че си леко бременна? newsm78 Щото би трябвало вече...На мен това ми беше голям дерт ,как да им кажа,щото тъкмо бях почнала Embarassed Ама го приеха изненадващо добре,като се има предвид,че започвам работа на мястото на колежката,която излезе да ражда... EmbarassedЗапочнаха да се бъзикат със столчето,на което седим,че е заразно.Аз пък им го върнах и им казах да не взимат момче,че току виж нашата фирма се прочула с чудо-"момче забременява мистериозно..."
Барабина,споко за сладоледа,било препоръчително да се яде,щото е млечен продукт.То оправдания колкото искаш де...
т1dt-не се коси,винаги ще има такива шибаняци.Аз за какво драпам да раждам в частна клиника-щото всички само в джоба ти гледат.А там поне знаеш за какво плащаш.Не че в държавните болници пак не вадиш от джоба си,пък макар и под масата.
Крисси,мерси за телефона.  Heart EyesНепременно ще се обадя и дано да не ми е гадно пак,че вече се потресох и да мога да дойда.

,

# 184
Miss Fairy аз съм майчинство той изобщо не ме е виждал от месеци hahaha

# 185
Аз се чух с моя доктор тази вечер по повод на втвърдяването на корема ми и болките в ляво, каза ми да пия но-шпа и в понеделник, когато ми е прегледа да видим дали има подобрение. Да, ама забравих да го питам дали мога да пътувам сега  Crazy и му се обадих пак и той като че ли малко се издразни, ама пък нали това му е работата, аз да гадая ли сега. Та след всичко това реши да ме приеме утре след работа, та да видим за какво иде реч. Ама каза, че още ми е рано за контракции, така че се надявам да не ме стресне утре с нещо.
Ю.Николова, добре дошла отново, наистина отдаван не си писала, но важното е, че всичко е наред при теб.

# 186
  • София
Здравейте момичета!

Решила съм да ходя на фетална ехокардиография в трета градска болница!
Искам да питам тези, които са ходили или възнамеряват да ходят следното:
С предварително записване ли става - общо взето по телефон ли да се запиша или...?! Нужно ли е да си в определена гестационна седмица или няма значение?!
Разбрах, че д-р Велковски и д-р Павлова са най-добрите педиатри, които провеждат това изследване!
Понеже и там има не малък наплив, то другата седмица възнамерявам да се запиша или да осъществя и този преглед, който бил важен!

Току-що се информирах че 18 - 22 седмица е най-доброто време за Феталната ехокардиография!

# 187
  • София
Сев, не се притеснявай, че досаждаж на лекаря, както сама каза това му е работата, аз също на моя като му звъня имам същото чуство, но той е човека, който ми следи бременността и разчитам на него като имам притеснения. Желая те успех на прегледа утре!
Моя корем пак е твърд и повръщах преди малко  Sick отдавна не се беше случвало! Утре сутринта съм на лекар и ми е така нервно!

# 188
Сев, Трикси не се шашкайте това е от рязката смяна на времето и с тая жега трудно ще свикнем Simple SmileСтискам палци HugУспех  bouquet

# 189
Привет   bouquet
Днес бях на ФМ и съм много доволна от прегледа.Бебето ми е около 330г. отговаря за седмиците и всичко му е наред  Grinning Таткото и дъщерята също гледаха,за съжеление пола не се видя,беше седалищно с настрани крачета,а накрая застана и на колене и съвсем се скри  Confused Прегледа ми излезе 20 лв. за около 30 мин.

Гери и на мен ми беше много притеснено да кажа на шефа,че пак чакам бебе.Но преди около  седмица отидох с мъжо и детето и почерпка и  изненадващо за мен се зарадва, че даже ми пуснаха и платената отпуска,която ми се събира за 3г.(включително и за тази година)и тъкмо отпуската ми стига до 45 дневния болничен.
Та този проблем го уредих ,че и на мен ми беше голям дерт  Rolling Eyes

trixy   дано утре донесеш добри новини от прегледа  Praynig и да можеш лично да пиеш вода от Бачково  Grinning

Северинка и на теб ти стискам палци за утре

Барабина книги не съм чела за бебето,информирах се от нета.Има и масажи и всичко което ме интересува за бебето.Рецепти за хранене,захранване и т.н.

Вече съм плюс 6 кг. за сега съм ок и не ги усещам  Wink

# 190
Добро утро Laughing Аз съм много доволна, че днес най-после е хладно навън. Laughing Вчера пихме кафе с Нинка и изкарахме чудесно..така се отплеснахме в сладки приказки, че забравих че мъжа ми ме чака в офиса си и вече е умрял от глад Joy поне не беше сърдит Laughing

Утре съм на зъболекар и си умирам от страх, както обикновенно.Имам за правене две малки кариесчета..не ме е страх да родя, но от зъболекар...много  smile3516 no На някоя от вас наложи ли се да прави зъбче?УСпойка сложиха ли ви?Зъболекарката ми каза, че няма проблем и че може да ми сложи упойка.

Zorri
, блазе ти за почивката Hug

trixy, успех на прегледа днес Hug

Северинка
и аз ти стискам палци Peace

Инче, как си?

До скоро и приятен ден с много усмивки и добре новинки  bouquet

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 08:37 от Kpuccu

# 191
Привет! И тук е хладно, духа силен вятър, направо рай след вчерашните жеги  Grinning.
Крисси, на мен ми вадиха мъдрец с мнооого повече упойка, отколкото за кариес. 3-ма специалисти ме увериха, че е безопасно за плода. Успех!  Hug

# 192
Добто утро и от мен.
Днес наистина е хладничко и ми е супер гот,че няма да се потя като кон.Освен това заради жегата небях извеждала и детето днес може да се помотаме спокойно. newsm44
Аз също имам един зъб който ми създава ядове ,ама от страх няма да ида Mr. Green
Айде отивам да правя закуска на детенцето, newsm64.после пак ще ви проверя  bouquet

# 193
Добро утро, момичета! Тук и днес се очертава горещ ден.
trixy, стискам палци и на теб днес всичко да мине добре! Hug Иначе за доктора вече почти ми мина, пък и по-добре малко да му досадя и да съм спокойна, отколкото все да се чудя дали има нещо. Все пак досега за нищо не съм го тормозила.
Zorri, браво за добре миналия преглед!
Kpuccu и аз имам едно малко кариесче за оправяне и другата седмица ще се чуя с моята зъболекарка да видим какво ще каже, ама все ми се иска да сложим упойка, че винаги много ме боли и едва издържам, но ако не е препоръчително ще търпя  Confused

Момичета, знаете ли точно за кои дати щеше да е бебешко-детското изложение в Зала Универсияда?

# 194
  • София
Аз сега се излюпвам.
Сев, изложението в зала Универсиада е между 5 и 8 юни. Много исках да го посетя. Даже ми е близо но ще пасувам. Вие ще разказвате после. Смятате ли да почвате с покупките или от любопитство ще ходите?

За М агнерича/Магнерота исках да ви питам как ви го изписаха? На мен - 3х2 6 дни, после 3х1 14 дни и го спирам. Ако се наложело пак щели да ми го изпишат. Чуда се, защото знам, че на някои момичета им го изписват до края на бременността. И опасно ли е да продължа да го пия на моя глава? Снощи даже го комбинирах с едно нош па, че сякаш почна да ме свива корема и спах като къпана.

Общи условия

Активация на акаунт