Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са препоръките за подготовка на зърната преди кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
Във форума се споделят различни съвети, като например използването на кремове като Lansinoh и Garmison за грижа за гърдите преди кърмене, както и препоръки за използване на силиконови зърна за успокояване на кожата и предотвратяване на раздразнения преди кърмене. Във форума се споделя съвети за бременност, здраве на бебето, избор на книги за бременни, ревюта, лични преживявания и притеснения. Участниците взаимно се съветват как да се справят със симптомите, как да се подготвят за изложбени и как да поддържат здравето си и това на бебетата.
-
Какви са препоръките за подготовка на зърната преди кърмене?
Препоръките за подготовка на зърната преди кърмене варират. Някои лекари съветват да избягвате всякакви подготвителни практики като използване на кърпи и търкане, тъй като те смятат, че са остарели. Вместо това се препоръчва правилното поставяне на бебето на гърдата и правилното отстраняване, ако захапе неправилно, за да се предотвратят проблеми и дискомфорт.
-
Какви са препоръките за консумация на риба по време на бременност?
-
Какво е мнението за д-р Делчев?
, в общи линии, за да си "сверявам часовника", или ако ми попадне нещо полезно оттам... и срам несрам, я държа в тоалетната, за да си използвам пълноценно времето
... тоест искам да кажа, че наистина свободното време не ми се прекарва в четене на книги за бебета, та използвам промеждутъците, за да не изпусна нещо важно пък...
Щото би трябвало вече...На мен това ми беше голям дерт ,как да им кажа,щото тъкмо бях почнала
Непременно ще се обадя и дано да не ми е гадно пак,че вече се потресох и да мога да дойда.
и му се обадих пак и той като че ли малко се издразни, ама пък нали това му е работата, аз да гадая ли сега. Та след всичко това реши да ме приеме утре след работа, та да видим за какво иде реч. Ама каза, че още ми е рано за контракции, така че се надявам да не ме стресне утре с нещо.
отдавна не се беше случвало! Утре сутринта съм на лекар и ми е така нервно!
Стискам палци
Успех
и да можеш лично да пиеш вода от Бачково 
На някоя от вас наложи ли се да прави зъбче?УСпойка сложиха ли ви?Зъболекарката ми каза, че няма проблем и че може да ми сложи упойка.

.после пак ще ви проверя