Отговори
# 120
Момичета, добро утро и от мен!
Ина, Трикси - спокойствие сладурки, всичко ще е наред, може би инцидентно така се е случило, не се вглъбявайте и не си вменявайте допълнително паранои, почивайте повече на хладно, сега в тези жеги, стойте вкъщи и пийте течности, само не се шашкайте Praynig
Ох, забравих вече всичко което прочетох, какво ще правя с тази моя празна кратуна newsm78, после пак ще пиша Heart Eyes

# 121
  • София
Момичета, благодаря ви много! Добре, че сте вие, малко по - спокоина се чуствам!  Hug

# 122
Добро утро и от мен.
Трикси пий си обезателно магнерота, почивай и не се пренапрягай и ако имате възможност отложете за след седмица - две кръщенето.
И аз от сутринта започнах пак да пия магнерота, че нещо корема непрекъснато се втвърдява и от време на вречме се получават някакви остри, стрелкащи болки - като се замисля, че прекосявам половин София, за да стигна на работа и то през най - големите задръствания  ми се налага да нося 13 кг. почти нон - стоп като се прибера, то май си е нормално.

# 123
Здравейте сладурки.Май пловдивските мами късно ще разберем пола на бебоците, но важното е да се развиват добре пък момченце или момиченце все ще си е нашето малко съкровище.
Днес ще е голяма жега, момичета пазете се и по възможност не излизайте.
Аз днес на обяд от курса за бремени сме в клиника Торакс да видим бебенца.
Трикси консултирай се с лекар дали може да пътуваш, не се наемай на своя глава да предприемаш пътуване ако не се чувстваш добре.
Успех на мамите които днес са на лекар.
Хубав и прохладен ден ви желая. Hug

# 124
Здравейте момичета, вчера бях на ФМ при Марков, еййй много е готин този човек, голям сладур е, заслужава си всеки лев, който му дадох Peace Ествено бебчо веднага си показа мъжкото достойнство, както всеки път, за да се разбере че ще е мъж Joy Видях му сърчицето и мозъчето, броихме му пръстчетата, засега всичко му е наред на моя малък мъж, който се оказа че тежи 400 грама, отговарям си точно на седмиците 21 седмица, дано всичко да така до края на бременноста  Praynig
Пуки и на мен ми тече коластра от едната гърда, и много, ама много ме сърби #Crazy Момичета, трябва ли да се мажа с нещо по специлано като имам коластра newsm78 Сори за тъпия въпрос, ама са ми нови тези усещания;-) и някой неща не са ми ясни Blush
trixy и Ина стискам палци всичко да е наред Peace Hug
Добре дошла на новата мама  bouquet
Лек ден на всички и да се пазите от жегата Hug

# 125
Здравейте, момичета!
Криси, Никози, радвам се, че прегледите са минали добре при вас!
Успех и на всички момичета, които са на преглед днес!  Hug
И аз като Трикси имам втвърдяване на корема от време на време, особени като лежа по гръб. В понеделник съм на преглед и ще говоря с лекаря си по този въпрос.
Иначе нещо взеха много неща на куп да се проявяват при мен - първо едно силно сърцебиене от няколко дни, замайване почти всеки ден (предполагам от топлото време), корема вече започна да ми натежава и ми е много дискомфортно да седя, направо не мога да си намеря място. И едно ново усещане за мен - от около седмица усещам корема си много опънат, усещането е точно като след преяждане, само дето сега си е постоянно. Предполагам, че е нормално, тъй като сега доста нараства коремът (скоро ще вляза в 6-ти месец), ама все още ми е странно.
Иначе по въпроса със зърната и аз съм като повечето от вас - много ме сърбят и се белят  Sad Може да си взема някое от кремчетата дето се препоръчали.

ПуканкаZ, аз коластра имам от около 2-3 седмици. Особено я забелязвам като стана сутрин и си видя петна по бельото. Обаче при мен тече основно от дясната гърда, дали е нормално не зная.

Всички имате много поздрави от Salem! Тя е добре и скоро ще започнат пак опити за бебче! Пожелавам й късмет от сърце! Hug
Хайде хубав ден желая на всички!  bouquet

# 126
Инче,  на мен ми позволиха да пия някои от леките успокоителни при сърцебиене или нервност, аз снощи нямаше да мога да заспя, ако не бях изсмукала един Седатиф. Дано скоро отмине това усещане, че е много неприятно.

bebo4ka, радвам се, че всико е наред с вас! А Марков наистина е страхотен  Peace

# 127
Severinka относно усещането за преяждане  - имам го и аз.  Joy И аз влизам в 6тия месец скоро Crazy
Криси, Никози, радвам се, че прегледите са минали добре при вас!

# 128
Аз и за друго се сетих, и бързам да го споделя с "първескините" Wink Simple Smile
Не забравяйте да осигурите безопасно пътуване на бебчето още от деня на изписването.

Хех, ние първо столчето за кола и кошчето за носене осигурихме. Но стана случайно Simple Smile
Интересен материал. Благодаря  Hug

# 129
  • София
Здравейте мамчета! Simple Smile

Браво за хубавите новини след прегледите. За пловдивчанки до последно ще стоим под напрежение какви са гащите, но да са живи и здрави бебоците Simple Smile

Момичета, моята докторка каза, че е рано за подготвителни контракции и много сериозно се отнесе по въпроса. Опсаността идва от там, че тези контракции могат да доведат до скъсяване на маточната шийка, което сами се досещате не води до нищо добро. Откакто си полежавам и си почивам пълноценно да чукам на дърво не са се появявали отново, но незнам ако реша да тръгна на някъде какво ще последва. За сега стоя на хладно в къщи. Трикси, за пътуването си помисли добре и най-добре се консултирай с доки. Ако има и най-малкото притеснение, по-добре отложете мероприятието или друг да те замести.

За зърната на гърдите забравих да ви кажа, ако се лющят не ги мийте със сапун, само водичка.

На мен пък ми излиза нещо като херпес на устната #Cussing out Знаете ли как се процедира в случая. Знам, че трябва на следващата ЖК да го спомена на доки да го има предвид.

Лек и прохладен ден ви желая! Пийте повечко вода и стойте на сянка Peace

# 130
Северинка,  и аз имам същото неприятно чувство на постоянна преялост и корема ми е опънат, доста порастна за няколко дни, сигурно е от това. Друго засега нищо не ме тормози, като чета как почти всички имате някакви болежки....представям си какво е и съпреживявам. Но най ми е жал за мамите, на които се налага да пазят леглото, това сигурно е убийствено скучно и досадно, времето пълзи  Cry.

# 131

На мен пък ми излиза нещо като херпес на устната #Cussing out Знаете ли как се процедира в случая. Знам, че трябва на следващата ЖК да го спомена на доки да го има предвид.

mylili, за херпеса има едно добро мазило, Zovirax се казва, много малка тубичка, за около 10 лв някъде беше, помага, на мен ми излиза доста често и с това се спасявам, особено ако го усетиш в ранен етап може и да предотврати показването му. За радост по време на бременноста не ми се е налагало да го ползвам, та незнам има ли противопоказания за бременни, ще трябва да попиташ или да прочетеш. Но помага, дано може да се използва и сега  Peace

# 132
  • в здрача
Чувството за опъване на корема до краен предел го имам и аз. Мажите ли го с някакви кремчета, аз си ползвам само балсама за тяло и хапвам често по мъничко, че иначе след ядене не мога да се надигна. Не че имам особен апетит, де.

Не мога и да си намеря равни сандали. Уж не са ми се подули краката, а сандалите ми не ми стават. Взех едни на майка ми, ама и те ми стискат, а с чехли ми е адски неудобно да ходя. И сега съм на единствените, които  ми стават, ама са на висок ток, независимо че тока все пак е дебел. Добре че не ми се налага да ходя дълго.

# 133
Здравейте мамчета! Simple Smile

Браво за хубавите новини след прегледите. За пловдивчанки до последно ще стоим под напрежение какви са гащите, но да са живи и здрави бебоците Simple Smile

Момичета, моята докторка каза, че е рано за подготвителни контракции и много сериозно се отнесе по въпроса. Опсаността идва от там, че тези контракции могат да доведат до скъсяване на маточната шийка, което сами се досещате не води до нищо добро. Откакто си полежавам и си почивам пълноценно да чукам на дърво не са се появявали отново, но незнам ако реша да тръгна на някъде какво ще последва. За сега стоя на хладно в къщи. Трикси, за пътуването си помисли добре и най-добре се консултирай с доки. Ако има и най-малкото притеснение, по-добре отложете мероприятието или друг да те замести.

За зърната на гърдите забравих да ви кажа, ако се лющят не ги мийте със сапун, само водичка.

mylili,можеш да ползваш Ациклостад,Ацикловир,Зовиракс .Най добре-е преди да излязат мехурчетата,тогава ефекта е най-голям.Ограничета с твоя съпруг оралната любов Laughing,това е сериозно.Въпреки,че гениталния херпес се причинява от друг вирус,дори  и този може да се разнесе там .

За срещата аз съм за,Зори пиши дали ще взимаш малката госпожица за да знам и аз какво да правя .Разликата им е много голяма ,не вярвам да се забавляват заедно,но все пак да знам.

# 134
Явно опъването на коремчетата вече е нормално.
Tsv, аз си се мажа с масло против стрии и като че ли леко облекчава положението, ама пак си опъва. Иначе и аз яма като теб - често, но по малко. Сигурна съм, че това усещане не е от яденето. А дали ще е така до последния месец или вече като се опъне достатъчно коремът няма да го усещаме така? То наистина непрекъснато ще расте, но все пак.

Общи условия

Активация на акаунт