Отговори
# 150
А да...и какво трябва да paste-вам в подписа си, че да излиза линийката. Извинявам се за тъпия въпрос  Blush

# 151
Моята фетална морфология е при д-р Мазнейкова,на 03,06 ,дано да стане че вече три пъти я отлагам.Някой ако е ходил при нея може да сподели мнение ,ама май съм само аз от нашия форум .Айде,крийте се от жегата и вдигайте краката ,че днес ще е доста топло! sun

Тъкмо изчетох темата и аха да пиша, точно след посещене при Мазнейкова  Laughing

Онзи ден бях при нея за втори път, изключителна жена. Прегледа трая около 15 минути, не спря да говори както беше и предния път, всичко, което се вижда на видеозона го обяснява подробно. Въпроси дори не ми хрумва да задавам, тя не оставя неизказани неща. Записа ми и диск  с човечето, мъжа ми се развълнува видимо от филмчето.
Много кряасива и много възпитана между другото  Sunglasses

Два дни не ми се пишеше, заради случката с Анджи и Авал, криво ми стана, а не се чувствам способна да го изразя по друг начин освен да кажа момичета, много съжалявам...

Имаме обаче страхотно оформление на темата и тоя път съвсем лично - ina.gg, мнооого яко  Sunglasses

Имам молба, сложете ми един розов щъркел, име Катерина и място за раждане Шейново, защото 100% чакаме момиченце. Знаех от преди почти два месеца, но тъй като не беше сигурно си мълчах, за да може feel_u да се надява по-дълго на ясновидските си възможности  rotfImbo

Добре дошли на Ралица и Мис от Пловдив   bouquet

Оп, добре дошла, vggk   bouquet

В сайта, където ти предлагат линийка, след като напълно завършиш процедурата по създаването на собствена, се изписва един линк, който да копираш и да пейстнеш в подписа си:
Код:
[url=http://www.TickerFactory.com/][img]https://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20732;30/st/20081023/k/cd26/preg.png[/img]
[/url]

Направих горното точно за твоята картинка, трябва дословно да изглежда по същия начин в подписа ти, за да се появи вече като изображение.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 13:09 от Krusteva

# 152
Момичета, някоя посещава ли училището за бъдещи майки "Ма-ма". Бихте ли споделили впечатления ?
Simple Smile

# 153

На мен пък ми излиза нещо като херпес на устната #Cussing out Знаете ли как се процедира в случая. Знам, че трябва на следващата ЖК да го спомена на доки да го има предвид.

Лек и прохладен ден ви желая! Пийте повечко вода и стойте на сянка Peace
  На мен херпеси ми излизат непрекъснато,досега не съм имала празно.Мажа ги с Ацик,тази паста много помага.

# 154
Аз нито имам коластра, нито стрии, ама шкембакът ми си е по принцип по-голям и сега сланинките се наместват някъде настрани, а корема има място за разтеж за сега  Mr. Green Мими - ето го предимството на по-дебелките като нас  Mr. Green.

Сега ако знаеш колко съжалявам за всяка хапка храна която съм изяла преди да забременея. Дала съм си обещание, че след раждането ще отслабна на всяка цена и никога повече няма да допусна да надебелея пак. Сега ако бях 20 кила по-малко щях да тичам и да пея, но уви.

# 155
  • София
Сега ако бях 20 кила по-малко щях да тичам и да пея, но уви.
Пак нямаше да тичаш и да пееш като сладураните тук - на по 24-5 са повечето, ама на - сега ни се  е случило. След това ще слабеем, има време  Hug

# 156
Здравейте момичета  Hug
Съжалявам за случилото се с Анджи и Авал-момичета болката ми е много позната,която се изпитали и зная,че много боли и кой каквото и да ви каже в момента са празни приказки.Бъдете силни  Praynig
Ох аз искам да ви кажа колко много съм възмутена от корупциата и просташкото поведение в здравните заведение направо съм разбита  ooooh!
Вчера с мъжо отидохме в МЦ Хестия при "известната"и уж много добра Мариана Райчева по препоръки на наша позната.Направо съм шокирана от просташкото и поведение и наглост   #Crazyс цялата си наглост постоянно ни питаше за какво сме дошли при нея та в един момент се зачудих и аз.През цялото време ми казваше,че трябва да направя амниоцентеза и ми идеше да я  #2gunfire.А пък за довиждане ни взе за капак 100 лв.за "уж" 4D  ooooh!
 Преди това на сутринта имах час в Майчин дом за изследвания за диабет по препоръки на д-р К.Тодорова при някаква си д-р Генова ooooh!еее тая ми одра кожата ем пари ми иска ем талон от джипито ем викаше като луда.Абе направо в тая държава няма оправия.
Оф момичета може би съм ви досадила,но направо съм съкрушена.

# 157
Много е жегааааа.../добре че са климатиците/само на сладолед мога да карам.. черпя и вас мили момичета със сладоледена торта:

Хапвайте сладоледче, почивайте и пийте магнерич Hug Аз съм си все на работа и нямам търпение да идва почивката в края на август. Laughing

t1dt
,внимавай.Аз прочувам много обстойно преди да ида при някой лекар и винаги питай за цените за да не си изненандана Hug

# 158
обре дошла на новата ни маминка, леко бременеене с нас  Hug
Kpuccu - вземам си от почерпката с удоволствие Heart Eyes

# 159
Да и на мен ми е интересно и с удоволствие бих ходила на такива курсове за бъдещи майки,даже може да се организираме и да ходим заедно ще е много приятно си мисля,така че ако някой знае къде и как става записването нека да сподели ,мисля че и други мами ще дойдат с удоволствие
 smile3521 baby

# 160
  • София
И аз съм на работа и тъкмо събирам заявките за сладолед да отскоча да взема. Чудя се има ли толкова голям, колкото за апетита ми.  chef

Ех как трудно се свалят килограми. Но и аз си мечтая как после ще отслабна. Не се знае кога ще е това после, защото преди като кърмех пълнеех и бях качила 4 кг.

# 161
Здравейте момичета!
Днес за първи ден не съм на работа ,защото бях до обяд по доктори.И за първи ден усетих нетърпимата жега.Да кажа на майчетата със сърцебиене,че било нормално за много бременни.Аз също имах такива оплаквания.Ама е на моменти.Повече почивка май ни трябва.Макар ,че като се замисля аз на работата цял ден седя на компютъра и от това повече почивка накъде. Grinning
Още нещо ,което не се е споменавало-понеже с таткото сме различни резус фактори-той е отрицателен,аз -положителен,питах дали има проблем.Казаха ,че когато майката е положителен,няма страшно.Но ако е отрицателен трябва да я изследват за антитела.Има цяла тема за това де,който се интересува може да прочете.
Леле, какво друго щях да пиша?! Rolling EyesКато ви чета имам доста да пиша,като почна нищо не се сещам.
За съжаление още не знам пола на моето човече,макар че имам усещане какво ще е .С колегата постоянно се обзалагаме.Той нали е бил 5-6 пъти бременен и е много наясно. LaughingЗа опъването на корема искам да ви препоръчам да не пиете течности докато се храните.Аз пък да ви кажа имам чувството,че откак съм бременна космите ми са се развилняли.Забелязвам ,че са ми пораснали на такива неподходящи места като около пъпа например.Вие имате ли такива дертове?
Пловдивски мами,много се надявам да мога да дойда на срещата,макар че до 18ч съм на работа.Но може да дойда на кафето евентуално,ако нямате нищо против де.Никоя от приятелките ми не е бременна и ще ми е приятно да си побъбрам с някой ,който е на същата вълна,като вас.И то  без да се отегчаваме взаимно. Wink

# 162
Аз пък в петък ще ходя най накрая да кажа на шефа ми че съм бременна Simple SmileДано не получи удар и го приеме добре, а после дано да ми дадат болничен в Шейново Whistling
Сега говорих с мъжа ми отпуските на всички са от 15.07 до 15.08 и са по няма 10 дена а картата ни е 10 дена #Cussing outМиналата година нямаше такива работи дадоха си им пълната отпуска и всичко както си трябва а сега като се върне трябва и да си отработва даже #Cussing out

# 163
Станала съм вуйна днес Joy

# 164
Честито Simple Smile Да са много здрави майката, таткото и малкото човече   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт