Отговори
# 165
Tsv, аз сега домазвам маслото на Икаров и после смятам да го заменя с крема на Галеник.
Гери, не се ядосвай на тъпи шефове. Вярно обаче, че много кофти ви прецакват, дано да успеете да измислите нещо, но и аз за себе си съм решила след средата на юли да не пътувам на дълги разстояния.
Ариана, стискам палци за прегледа в петък. Марков май се оказа най-желаният мъж в нашата тема  Laughing
t1dt, направо и аз се ядосвам като чета за тези лекари. Но и аз бих те посъветвала хубаво да ги проучваш лекарите преди да отидеш при някой, аз така правя и до сеа не съм останала разочарована.
Криси, мерси за сладолетчето, ама аз ще обера само ягодките отгоре Laughing

Добре дошли на всички новоприсъединили се момичета!  bouquet

# 166
Гери честито племенниче/племенничка    bouquet
Нека расте здраво, палаво и обичано дете.
Бъдещи мамчета на мен ми подариха преди малко това стихотворение от януарската ни тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=298413.0 и аз искам да го споделя с Вас.

# 167
Герии, Честито! Много да глезиш малкото племенниче Laughing

# 168
Момиче е но още нз подробности много

# 169
Честито на дамите с хубави новини! Честито и на новата вуйна! Simple Smile

Чудех се дали да пиша по темата, защото знам какво е да преживееш загуба... и все пак ще си позволя да кажа на aval и Andji да помнят, че когато Господ затваря врати, отваря порти. Прегръщам ви силно!

Не помня дали сте коментирали книгите за оглеждане на деца. Моля майките, които си имат вече един тайфун вкъщи, да споделят какво са чели и от кои книги са доволни. Искам да си взема нещо, което да ми е под ръка, но вляза ли в книжарница ми се завива свят от заглавия и така и си излизам с празни ръце Simple Smile

# 170
barabina аз да кажа честно не съм чела нищо виждат ми се ужасно безмислени.Последно си взех книгата която беше със списание "Моето дете" - "Бебето от глава до пети" мисля че е много полезна и ще чакам да излезе и "Детето от глава до пети" Wink

# 171
Честито на Гери, да е най-добрата и обичана вуйна Hug
manana - стихчето е страхотно, беше се появило и по-рано в темичките, много е мило, ако искате да го добавим на 1 стр.? newsm78

# 172
  • София
Гери, много гадно са постъпили с мъжа ти, но ти гледай да си спокойна. Може пък да се "смилят" над него и да променят графика. Ако пък не става, взимай детето и още някой вместо работливко и отивайте с кумовете на почивка. Друга идея- да си вземе мъжа ти болнични. Не че няма да се усетят за какво става въпрос. Ууууу какви ми ги ражда главата. Може да ми се скараш даже. ooooh!
И честито ти племениче Simple Smile

Tsv, не питаш мен, но аз да си кажа за крема против стрии Embarassed Мажа се с Мустела от 3-тия месец. В началото заради гаденето ми се струваше че мирише гадно, но ми действа много добре на кожата. Винаги е мека и еластична. Аз още не усещам опъване на корема, незнам дали е защото някои от вас са в по-напреднали седмици или е от кремчето.

Сисанка, от къде намираш сили и сватба да подготвяш?! направо ти се възхищавам. Нашата беше преди година и сама си стопих лагерите от търчане, а не ми се мисли в нашето положение. Дано да имаш помощници, че аз всичко сама оправях.

Мис Фея, не се коси заради космаците на неподходящи места! И аз имам по корема. такова нещо никога не съм отглеждала там, ама сега ще се търпим. И след като получих контракциите хич и не си въобразявам да ги скубя. Майната им. Аз се бъзикам, че това е косата на бебето Laughing Мъжът ми ме обича и с тях. Simple Smile После ми обещаха да изпопадат. Ще докладвам Wink

Исках да ви питам - доки каза преди следващия преглед да пусна пак кръв. Но предния път освен ПКК имаше и други неща, които изследваха (глюкоза, васерман и т.н.). Та сега като сляза в лабораторията само ПКК ли да си поискам? Или и още нещо? Не искам пак да я тревожа жената.

# 173
mylili на предния преглед, когато се пускаше ПКК и аз пусках з аВасерман, СПИН и Австралисйки не знам си какво си. Сега ме накара преди следващия преглед, който е след 3 седмици да си пусна отново ПКК, урина и кръвна захар.

# 174
Момиче е но още нз подробности много
ДА ви е живо и здраво
 ЧЕСТИТО   bouquet

# 175
И аз съм на работа и тъкмо събирам заявките за сладолед да отскоча да взема. Чудя се има ли толкова голям, колкото за апетита ми.  chef

Ех как трудно се свалят килограми. Но и аз си мечтая как после ще отслабна. Не се знае кога ще е това после, защото преди като кърмех пълнеех и бях качила 4 кг.

Мдааа, кой каза сладолед?  Mr. Green Аз и преди не можех да устоя на мисълта за леденото изкушение, а сега дори не се и опитвам.

Обаче как ме депресират тези проклети килограми, не е истина просто! Днес се погледнах в огледалото докато бяхме на обяд с едно заведение и пак се стреснах! Никога, ама никога през живота си не съм била толкова заоблена. Да не казвам, че през повечето време съм била направо хилава. А голямото наддаване предстои. Ужас... Не искам да мисля отсега , но съм си дала обещание догодина, по някое време, да съм си отново аз. Защото онова създание, което виждам в огледалото не съм аз!
Повтарям си възможно по-често, че заради крайния резултат си заслужава сега да съм ходещо кюфте. Simple Smile А когато и това не помага му тегля един рев и нещата си идват по местата  Grinning

Сладоледът изкушава сладката ни октомврийска мама - това е съвсем на майтап, ама ей сега ми дойде наум тази простотийка и не можах да се въздържа да я постна тук.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 16:48 от barabina

# 176
  • София
Гери, браво, да ти е жива и здрава племенничката, а през октомври и ти една малка принцеска да си имаш  Hug Стискам палци да намерите разрешение на проблема с лятната почивка!
Крисси, аз също като Сев ще обера ягодките, защото от както съм бременна нищо сладко не ми се яде, за разлика от преди това! благодаря ти, голяма сладурана си!
barabina, не ги мисли толково килограмите, после ще сваляме! И на мен също от време на време ми минават такиво мисли, но като усетя бебка как ритка в корема ми и знам, че си заслужава да заприличам на кюфте!
Мис Фея, аз също имам косми по корема, но това е от хормоните, после ще паднат, несе притеснявай, това е често срещано при бременните!
И друго исках да кажа, ама забравих  newsm78

# 177
Герии, Честито! Много да глезиш малкото племенниче Laughing

Честито и от мен  bouquet

barabina мила и аз съм същата..вече спрях и да рева Joy Нека се насладим на бременноста си Hug

manana
, много хубаво  bouquet

Мис Фея, пращам ти телефона ми на лични да звъннеш да кажем къде сме и след работа те чакаме. Hug

trixy и Сев, аз си ям същите неща кат опреди без рибата.И аз не си падам по сладкото, но за сладолед...умирам Joy

# 178
Аз пък дето преди обожавах сладолед и не пропусках ден, сега въобще не ми е вкусен. Само към соленко ме влече.

# 179
Хаха, то и да ги мисля, и да не ги мисля, килограмите бавно и славно си се трупат. А уж си ям както преди. Как става този номер...  Mr. Green Сладоледът е виновен! Амаха! Догодина ще направим отбор Ягодка(или Луканка) и ще сваляме дружно.

Общи условия

Активация на акаунт