Мнение за 133 СОУ - София

 • 126 943
 • 412
 •   1
Отговори
Може ли някой да ми препоръча учителка за първи клас за детето ми?
Чувам най-различни отзиви и не мога все още да реша.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 10:10 от Mamma

# 1
 • София
 • Мнения: 56
Кои учителки ще водят първи клас тази година? От кои е изборът? Синът ми е учил там, но неговата учителка няма да е на първи клас, но имам впечатления от някои други, така че ако посочиш имената, може да ти напиша каквото знам.

# 2
чух за Караджинова и една рускиня - Любов Дашинова, но за фамилията не съм сигурна. Ще съм благодарна ако мога да получа информация.

# 3
 • София
 • Мнения: 56
За съжаление нямам преки впечатления от тях, но всъщност почти всички учителки в начална степен са добри. Ако рускинята им предава по руски, то със сигурност ще имат много часове и с друг учител. Все пак личното ми мнение е че рускините добре се справят с дисциплината и възпитаването на колективен дух.

# 4
Благодаря за информацията. И аз разбрах, че рускините са по-строги и това ми се струва много добре. Важно е да им се даде добър начален старт.

# 5
Здравейте на всички !   newsm03
Въпросът ми е свързан със 133 СОУ и най -вече за бъдещите трети класове ... То е едно от училищата, на които сме се спряли със съпруга ми да преместим детето (тя е във втори клас за уч.2008/2009г.) ... Отстрани (но не от познати) дочуваме много добри отзиви, но някой има ли преки впечетления - от коя учителка (която в момента води втори клас) сте доволни (като педагог, разбира се) , има ли извън класни занимания, базата на какво ниво е (онзи ден се опитах да вляза и само да разгледам училището, но охраната ме спря - и с право) ... С една дума -отзивити ви за 133 СОУ ? !   newsm10  newsm11

# 6
А за 7 СОУ (то е на няколко крачки от 133 СОУ нали) ? !  newsm12

# 7
 • Мнения: 306
За да приемат детето в 133 СОУ, то трябва да е учило руски.
Най-добре говорете с директорката дали ще ви приемат, преди да проучвате учителките.
Успех!

# 8
 За него какво мжете да кажете ?1 [/b]newsm12

# 9
 • Мнения: 258
 Naughty
133-то е училище, в което рускини преподават български език в началния курс на някои класова, те са се квалифицирали и в преподаването на английски! Това не говори добре за училището!
 newsm12 То лежи на стара слава! Ако нямате протекции на директорката, класната ще вземе детето без желание (нали , ще увеличи бройката! Rolling Eyes) В такава среда, то едва ли ще се впише- още повече, че се вманиачават на тема -руски език! (Нямям нищо против езика, но прекален светец, и богу не е драг!) Проверете в 7-мо и в 6- то, и двете училища са добри, а 6-то е по-спокойно- няма големи ученици!
 Успех в избора!  newsm53

# 10
 • София
 • Мнения: 56
В 133-то в начална степен не се учи друг чужд език освен руски, така че предното мнение е на човек, който очевидно няма преки впечатления от това училище. Броят на часовете по руски е според програма утвърдена от МОН за всички училища от този тип.
Конкретно за училището - до 4-ти клас е много добро училище. ЗА да ви приемат не ви трябват протекции на директорката, а свободни места в някоя от паралелките. Свободни места има, защото някои от децата се местят след първи или втори клас - тъй като родителите им откриват, че детето не издържа на общото ниво или защото семейството се мести в друг град или държава. В начална степен няма паралелки с повече от 22 деца.
Най-сигурният и лесен начин да получиш отзиви е да отидеш до училището към края на часовете на втори клас и да поговориш с родители, които чакат децата си отпред. Мисля, че с готовност ще споделят мнението си за учителите, които догодина ще бъдат класни на трети клас.

# 11
Извинявайте, че нахълтвам така в темата Peace , но за да не пускам нова, бих искала да попитам кои са добрите учители, които ще поемат първите класове в 133 СОУ? Чух, че една от учителките ще е г-жа Даниела Петкова - какво е мнението ви за нея?
Благодаря ви предварително!

# 12
 • Мнения: 306
Няма учителка Даниела Петкова в начален курс.
Може би бъркате името?

# 13
Много съжалявам, грешката е моя Embarassed Всъщност въпросът ми беше за г-жа Диди Петрова?

# 14
Здравейте на всички !  

Относно 133 СОУ моят племенник е 7 клас и учи там. Той е един от най добрите ученици в класа, но въпреки това всички деца страшно много ги пресират и тормозят. Училището лежи на стари лаври. Има голямо текучество на учители. Не Ви давам съвет, но лично аз много бих се замислила дали детето ми да учи там...  Обстановката не е нищо особено, материалната база е под всякаква критика. Няма извън класна дейност. Само допълвам и описвам истинката картина, която за съжаление е отчайваща. Rolling Eyes  

Общи условия

Активация на акаунт