Мама сладко се почесва, НОЕМВРИйчето дали усеща!

• 9 863
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Да кажа за морето. Когато бях бременна със сина ми ходих на море в седмия месец. Отрази ми се прекрасно. Сега смятам да направя същото - нищо не може да ме спре пък и докторът ми смята, че ако бременността се развива нормално и без усложнения, нищо в рамките на допустимото не е забранено. Ето защо ям, пия ( не алкохол), нося си новите дрехи, редовно правя секс, работя активно и въобще живея си живота.

# 226
Аз и сега ходя на плаж - немога да устоя.Умерено естествено.А за плуванто в морска вода и в басейни какво знаете? Заради замърсяванията на морето малко се притеснявам да влизам във водата...

# 227
Мише, стискаме палци.Тонеска я слез от балкона и кажи къде се загуби тия дни.
За морето мен ми е много студено още да се кипуркам.

# 228
Ида, ида  Grinning

Абе ходихме на село малко, уж да починем на въздух - то се продъни да вали, та не можахме да си покажем носа навън ooooh! дребен направо но подлуди Twisted Evil
Гледам много новини за два дена - само така Peace
Първо да честитя розовите и сините гащи на новоузналите Hug
Да посрещна с Добре дошли новите ни мамчета Валчо и Ивче  bouquet

# 229
  • Попово
ако сте били послушни през уийкенда ще ви покажа малко снимки, повечето са на Тодоракито де, че батко му не ще да се снима  Sunglasses

# 230
  • София
Да кажа за морето. Когато бях бременна със сина ми ходих на море в седмия месец. Отрази ми се прекрасно. Сега смятам да направя същото - нищо не може да ме спре пък и докторът ми смята, че ако бременността се развива нормално и без усложнения, нищо в рамките на допустимото не е забранено. Ето защо ям, пия ( не алкохол), нося си новите дрехи, редовно правя секс, работя активно и въобще живея си живота.
newsm10 e, това, е за мен чудесно отношение!

Пепена - давай снимкитее!

На въпроса на galisis за раждането - аз май пак ще съм в МД поради моите захари... спомените ми от следродилно като условия и отношение на целия персонал са още ярки и мнооого далеч от приятни, но - ако се наложи...

# 231
  • Попово
добро утро и хубава седмица  Hug fingerscrossed
ето и снимките
http://pepena.multiply.com/photos/album/14/sborni_snimki-04.05.06.2008#1  Simple Smile

# 232
Добро утро!

Сядам да гледам снимки Grinning

# 233
Добро утро на всички  smile3507 Аз още спя май. Само да пийна едно кафенце и започвам да пиша Simple Smile
Много слънчева, усмихната и успешна бременна седмица ви пожелавам.
И още веднъж благодаря за топлото посрещане Hug

# 234
Добро утро на всички!  Simple Smile

Събота и неделя не ми остава време за компа, но днес съм пак на линия.

Честито на узналите цвета на гащите  Peace

Добре дошли на Валчо и Ивчето  Hug

И аз се подреждам с кафенцето пред снимките  Wink

Приятен ден, а на работещите и лека работа   bouquet

# 235
добро утро и от мен!
аз 2 дни съм на линия, че май ще си постоя в къщи  Sad.

# 236
Ани, наред ли е всичко? Притесни ме с тази тъжна физизономийка и престоя вкъщи  newsm78

# 237
вече да. просто бебо нещо не беше на кеф в събота. беше тръгнал май на някъде. но вече няма проблем. стоенето в къщи е за всеки случай. 

# 238
накъде е тръгнал Shocked недей да ни плашиш - надявам се вече всичко да е наред Hug

# 239
Ани, спокойно мила, всичко ще е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт