СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 254
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Деска сладурка ще сложа имам снимки ама нещо не ми дава тоя сайт дето се качват снимките!! newsm78 newsm78Пише ми че не мога да кача файла да съм пробвала друг файл ShockedСтранна работа
Мари тя като тебе финна ще е  Hug

# 106
а дано Мирка, ама като мене допреди две години  Hug
аз само и се кахъря да няма криви крака като татко си, че тогава.... много го мисля май Wink Hug

# 107
Уча в Нов Български "Език и литература" така ми се води специалността общо взето правят се много анализи на литературни творби,романи и такива работи.Разнищваме литературата от А до Я. Crazy единия анализ го приключих сега трябва да правя на един роман "Германия - мръсна приказка" на Виктор Пасков та такива работи покрай мен стига съм ви занимавала с учене Wink
И аз за срещата утре няма да мога понеже ще бъда рожденничка newsm18 но има време ще се виждаме Peace

# 108
Мари аз се къхаря да няма на баща си носа че тогава жална ми майка няма от де да зема пари за пластични операции като порасне  JoyИ той много се притеснява да не е с неговия нос!!Абе наши са си гарджетата ще си ги гледкаме и кривокраки и грозноноси Rolling Eyes
Яяяя утре си имаме рожденничка HugКупон ще се вихри ли  Mr. Green

# 109
Сонче мерси за инфото.Ще проуча и при Малинов как стоят нещата.  bouquet Hug
Деси ако си сложа снимката, няма да остане място   за вашите  hahaha Joy Joy Joy такъв слон съм станала.
Мирка кой е рожденика.Издай го  Wink

# 110
Мирка купон силно казано,то с тия кореми вече направо не ми се мисли от сега ми тежи пък в деветия месец направо ще ми се реве сигурно от тежест hahaha
То и с тая сесия ще е много забавно дано поне като ме видят с корема по лесно да дават изпитите Mr. Green да не ме тормозят много много.То пък тази година за късмет мъжо утре на работа а той е цял ден ама нищо като се върне още от тази вечер започваме с празнуването.Ама и на него милия не му е леко работи от 10:30 до 11 вечер не знам дали съм споменала че е готвач  chef и няма начин ама поне два работи и после два почива.Поне вечер късно като ми се дояде нещо винаги е на среща да ми е жив и здрав много си ме глези моето слънце и много си го обичам Heart Eyes
Айде стига съм писала романи Peace
Аз съм Аз съм Стелче признавам си без бой Flutter

# 111
Айде да правим купон с коремите Whistling Mr. Green
Аз моя с кеф бих го раздрусала отново!! Laughingкак ще ти тежи бе мамче??Не е ли раничко да ти тежи кремчето??Моето не го усещам даже  newsm78
Ааааааа Стела ще се бием с тебе  Close как няма да остане място за нашите слон била .....я да не говориш така аамахаа

# 112
Мирка не че толкова е голям ама вече усещам една такава тежест,не знам как да го обясня.То предполагам че е нормално изместват се всички органи,а някой път бебо направо си ме натиска в ребрата абе веселбата е пълна ама не се оплаквам в крайна сметка аз съм си го искала ще си изтърпя всичко до края Grinning то това е лесното после какво ни чака като родим поне така съм слушала де нямам опит но знам че трудностите и безсъните нощи тепърва предстоят,но сигурно са най-сладките безсънни нощи в живота на една жена Heart Eyes

# 113
Така е после започва щурата веселба!!Сега това е нищо!!Моята госпожица се е изместила на ляво и ритка отстрани почти в кръста ми  ooooh! Добре че е от по-кротките и не мърда непрекъснато че си е цяло приключение Heart EyesДо септември ще сме изнемощели и няма да ни свърта на едно място само да раждаме ще искаме Heart Eyes

# 114
Включих се рано рано преди да тръгнем да видя какво е положението. Май ще отложим срещата за през седмицата?

Айде да решим по бързо за да си оправя плановете. Понеделник, Вторник??

Ако не, само аз и Асето ще си хапнем пица, колко му е.

# 115
Здравейте мамчета с тумбачета Laughing
Заповядайте една скромна почерпка от мен но от сърце че днес правя 22 годинки  party023  cook Popcorn cook cook
хапнете си за мое здраве Hug Hug Hug Hug Hug

# 116
  • жителство на место
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН SINGING GIRL
НАЙ- ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ВЕЧЕ СИ Е С ТЕБ
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ newsm51 newsm67

# 117
HAPPY BIRTHDAY SINGING GIRL!!!
 bigdance2

Асе, Шейла, аз съм ок и днес за среща.  Peace Ще ви пусна моя тел. на лични - ако решите да се виждате, звъннете.

Цунки на всички и приятна почивка в неделя  dance

# 118
  • Варна
Singing girl 
Честит рожден ден
Пожелавам ти най-сладкия подарък на есен
Днес тук се е продънило да вали от през нощта, а аз кроих планове да водя бебо на плаж  Sad

# 119
singing_girl , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
да си здрава, прекрасно бебенце и много много щастие
и успех на изпитите
 newsm59  Gift Tada  Hug  bouquet

пееща, много добре те разбирам за странната тежест. аз хем виждаш колко ми е коремчето и пак усещам една тежест, не мога да го обясня и си променям стойката като не се усещам да си изпъвам гръбчето
по твоята специалност допира ми беше кандидатстването с литература и хич не мога да помогна

Мирка, ще стискаме палци значи за нашите момиченца   Hands Thumbsup

Juliko, поне ме успокои, че правилно съм решила да не си идваме този уикенд заради дъжда, че как ми се ходи на плаж. дано за следващата седмица е хубава прогнозата, че и аз да си топна дупето, а как е водата? става ли вече?

Общи условия

Активация на акаунт