СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 250
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Мари, аз така и все още не съм посетила нашето море Sad - щеше да ми е сефте. Някой казват че водата ставала за плуване, ама не мисля че ще е като за нас. Сега най-малко ни трябва да хванем някой настинка. Но затова пък от слънчицето и тена немога да се откажа   Wink
Бих отишла и на басейн да се пека ама там пък шезлонга се оказва вече голям проблем - не ми се ще да се препичам само от едната страна   no
Пък на пясъка вече Уанда сподели, че и по корем е удобно като си изкопаеш една дупка за корема  Mr. Green

# 121
Честит рожедн ден на пеещата девойка и от мен  newsm68 newsm51 newsm59  Gift
Най-хубавия подарък е в тумбачето ти!!Но всичко което си намислиш да ти се сбъдва с лекота  bouquet
аууууу Juliko за басейни не ми говори че и на мен така ми се ходи поне на басейн!!Ама не можело слънцетоб ило директно как ще се поека като змия там а и не мога да влизам във водата!!!А иначе съм виждала доста напреднали мами на басейн!!!Как издържат обач не знам понякога на мен ми ставаше жега/като не бях трудна/и едва дишах  #CrazyТая година летните удоволствия само по филмите ще ги гледам  Cry

# 122
За среща остава през седмицата. Утре го оставям за ден за уточняване на датата Hug

Звънях на Шейли, ама не вдига. Все ще се свържа с нея да я предупредя Hug
Ама сте тайфа несериозници Hug Да знаете, че няма да ви чакам цяла седмица да се туткате за среща Crossing Arms Hug

Ние снощи спахме в Гара Бов. Такива красоти сте видели, че моят бременен мозък се запали и той да види и помирише зеленина. Та ходихме, погледахме водопадчета и похапнахме вкусно. Като свалим снимките ще ви покажа. Да не вярва човек, че на има-няма 50 км. от тази лудница тук има толкова прекрасно и все още не съвсем опитомено място Grinning
Въпреки, че за пореден път с мъжа ми установихме, че сме си асфалтови деца Wink Все пак поразвяхме дупета по разни дребни горски пътечки Grinning

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 14:33 от Асенцето :)

# 123
singing_girl- newsm59да си жива и здрава и голяма да пораснеш Joy  bouquet Heart EyesВесело изкарване на празника днес Wink
Мари-аз съм видната плажистка,дето ако може да не си тръгвам от там/ама се налага,де Mr. Green/Миналият път си потопих дупето във водата,но не посмях да се пусна да плувам/въпреки огромното ми желание/ И наистина като една къртица копая дупки,да си създам удобства JoyНо тая седмица не ставаше за плаж CloseДобре,че не си се затътрила насам Laughing

# 124
Пееща детенце,  newsm59 newsm67 Подаръците - септември мило. Hug
Мирка нари за това не слагам снимка, бе слънце.Да има място за вас.Пък име е срам  Embarassed
За информация на Муцито таз Врачанско-Софийско-Пазарджишка мома - да се отчета - 664 грама сме.
Лек ден момичета.  bouquet Hug

# 125
Singing,Ч.Р.Д. да си жива и zдрава,а и всички покрай теб и много да се обичате с бъдещия татко   bouquet  Hug
Асе,къде точно,ако не е тайна на Бов сте били?Я снимки дай,zащото наши блиzки имат там къща,която дават на стаи,точно в подножието на един водопад.И е чудно красиво,реагирах по същоя начин,когато отидох zа първи път,zащото е толкова блиzо до София,а си все едно откъснат от света..А и гара Бов,все ми zвучеше едно...

# 126
  • Бургас
Ма малии, каква си ми младичка, singing_girl, супер..да са ти честити навършените години и тази, която започваш, да те погали с ръката на детенцето ти , с много радости и любов! Много ти се радвам, че на такава възраст ще си имаш детенце, че влизаш тук и си ученолюбива, бе хубав човек..развивай се и достигни съвършенство:)! Твоят любим само да бъде нежен с теб! Наздраве за теб, за вас и за доброто ви бъдеще!
А тука има празник на Билата..и като се развикал един водещ навън- Кооой ще спечели според вас- отбор кебапче или отбор кюфте? То вАли, та нема никой, он си знае неговата..Simple Smile
 Стелче, мноо здраве на момата в теб:)! Браво, на леля тортЕто:)!
И кво, Ася? Викаш Шейла трудно го дига Joy, даже не може...)), аз ще вляза утре, ще чета за срещата, предпочитам да е вторника..хващам влака и тудуф-тудуф..дано не спука гума от мойте тежести;)
Ааа, я кажете сега, коя къде ще ражда. Аз- тук във Враца, засега.
За Деси- специално качвам снимка. По- нататък ще правя блог, че сега бързам пак..
 Ако съм забравила да обърна внимание на някого, моля, извинете, бъдете весели и мислете за хубавото, което предстои.

# 127
Асе, сега видях че съм пропуснала звънкане. Но бяхме на път, а телефона беше в багажника. Ей сега пристигнахме и се включих веднага.

Добре. Вторник става много добре за мене. Айде да го решим за тогава ако може.

Поздрави на рожденничката! Да си ни жива и здрава и много щастие за в бъдещето.

# 128
Браво,Муцка,красота  Mr. Green Mr. Green .Много си сладка,само корем имаш,ама голям,като мене..Пу,пу,убавица..А другата мама,дето си е сложила и тя сега снимка,коя си???Даже са 2 снимки,моя те,пиши,че се иzядох така,като няма именце...

# 129
Деска таз дебелата на двете еднакви снимки съм аз.Ама не мога да махна едната.Вито пък да я надпиша. Cry А така идсках отдоле да пиша "Стела дебела"  hahaha Joy Joy Другите две са на Муцито.Пак аз я обърках таз мома.Че и нейните не мога да надпиша.КЪт съм проста.
Надявам се сега си доволна.Видяхте ли, че не лъжа.
Шейли   Hug

# 130
Момичета много ви благодаря за пожеланията,страхотни сте Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 131
Стелка,доволна,даааа  Heart Eyes ...И гутоу,опраих ти снимките,а някой е сложил рамчици,супер..
И много си си гоцка даже,ма си раzлична,щото и в блога погледнах,там си с руса коса.Сигурно е стара снимката,та иzобщо не те поzнах...
Айде сега и другите,да zемете пример,не се крийте  Sunglasses

# 132
Малееее какви красиви мами с голеееееми кореми!!прекрасни сте милички!!!!Направо думи не ми останаха!!!Супер готини  Hug  bouquetЕхххх моя коремчо май има бая да расте да догони всичките!!Ама ще пораснем!!!
Аз искам да кача ама не знам как да се случи тая работа!!Не ми приема снимките!!Нищо де ще ви се наслаждавам само  Flutter

# 133
  • София
Честит рожден ден на singing_girl! Желая ти чудесно празнуване днес, много щастие и любов!

Много съм доволна, че имаше нови снимчици на коремчета за гледане.  smile3501
Да напомням ли поименно на коремчетата, дето вече сума ти месеци се ослушват и ни едно изображение свое не са сложили, а????   newsm12

Вторник вечерта съм свободна, проблемът е, че преди това ще имам доста работа.....та ако не каталясам съвсем, ще дойда да папкам пица и аз този път.  newsm26  food002

Краката ми се подуват световно от една седмица насам..... smile3515

# 134
Деси, вила Скакля се казва. И сигурно е същото място. В земите на горското стопанство. Има и развъдник за рибка, ако някой е фен на риболова. Сега отивам да кача малко снимки в албумчето. Ще лепна малко красоти и малко шкембе Grinning

Общи условия

Активация на акаунт