СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 246
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Е не мога,все се учудвам колко е малък света Shocked Crazy .Точно тя е,местността "Ваzова пътека"се нарича,ако не се лъжа.Страхотно е,собствениците са страшни хора,съседи са на нашите от..почти 20год,а и мои де,докато си живеех там.А пък баща ми,не сам,раzбира се,докато строяха къщата доста дейно участие вzимаше и бая съботи и недели иzкара там..
Е,радвам се,че ви е харесало  Wink .
А така като си представям,ми се иска да съм си в БГ...

# 136
  • София
Асе, разгледах информация  за тази вила. Пише, че е с хазяин.... newsm78 Човекът във вилата ли живее?
Видях също, че има две бани на общо 12  легла....ако капацитетът е запълнен, не става ли малко трудно с ползването на банята? Иначе мястото и цените са супер....

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Singing girl! Много красиви и сладки моменти занапред!   bouquet
Момичета при мен нещо не излизат линийките ни- дали аз нещо съм направил или е от форума?!

# 138
Асеее пу пуу много си сладка!!И такъв голям коремчо!!!малък бебо се разполага в този удобен апартамент!!Супер много се развълнувах от прекарването ви!!Иска ми се с моя мъж да идем някъде да си починем на въздух сред природа ноооо уви още нямаме кола а и като купим ще ме е страх да ме вози!! EmbarassedНо такава нужда имам и аз да се разходя из полянки и паланки!!  bouquet Hug

# 139
Ама наистина сте много сладки с тия коремчета ще взема и аз да си снимам моя корем и ще го кача после pregnant
Асе душко ма на теб не ти остана май много много Party Party Party все повече наближава момента да си гушнеш човечето Hug
Ох на мен така ми се гледа "Такъв е живота - Кърмачета и Шейново" а никъде ги няма smile3516 преди ги имаше в нетера тв. ама после ги махнаха от там и сега ще ги гледам през крив макарон  Sad а имаше доста интересни неща по болниците особено ама няма начин,дано да ги качат скоро в сайта на бтв Praynig

Последна редакция: нд, 08 юни 2008, 21:20 от singing_girl

# 140
Леллеее какви сладки мамита, толкова сте хубавички  Hug preggo
Асе, много хубаво че сте подишали чист въздух
Juliko, ще устискаш до следващия уикенд  Hug и аз така Wink
аз пък на басейн не обичам да ходя
Уанда, много готин съвет, просто се опитах да си те представя и себе си как ровим дупки по пясъка, хихии. вече знам какво е ако видя някой да го прави
аз хем нямам коремче, ама като легна по корем и ме притиска едно такова и не ми е удобно
може на една страна да се печем
За среща във вторник, аз съм ЗА  Mr. Green

# 141
Мерси, мерси Blush Тази снимка в пещерата (или дупката) мъжът ми я коментира "Баба меца в пещерата" Mr. Green

Суит, едната стая е със санитарен възел вътре, доколкото разбрах Grinning обаче за една-две вечери (че и за повече ако е топло) не е проблем общия санитарен възел. Просто наистина е чисто и хората си го поддържат. Не е пълно с буби (аз изпитвам потрес от пълзящи и летящи Wink) Честно казано тоалетната е по-добра от тази, която ние имаме вкъщи Embarassed Защото ние сме се постарали максимално, правили сме й два ремонта, но не можем да сложим плочки и да я оправим както ако си е наша къща (под наем сме). Освен това от няколко месеца тръбата ни отзад сълзи и нон-стоп бърша влага Confused Все ще викаме майстор и все не опираме до там Sad Все за друго има да се дават парички и така...
Иначе стаите са чистички. Имат газова печка и такава с дърва. Няма телевизор, но то с такава природа - ходиш, ходиш и после - бам да спиш Wink С две думи, ако човек си пада по този тип туризъм - идеално е. Аз на моменти обичам да се глезоня и да съм на мнооого луксозно място, но като опрат нещата до планина (и аз не знам защо) мога д понеса по-битови условия. Някак ако съм се помъкнала на 5-звезден спа хотел (примерно в Девин) няма да ми е до ходене и оглеждане на природата. Ще си кеся в хотела, ще си паса ол-инклузива и ще си топя гъзето в басейна. А така - директно сред природата... и огнище да си направиш, и картофи да си опечеш... Някак "дивото зове" се получава Grinning

Пееща, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Пожелавам от сърце да не се отървеш от здраве, да си винаги заобиколена от любов, а септември - да се стопиш в най-сладката усмивка на света  bouquet

# 142
singing_girl, честит рожден ден! Бъди все така обичана, щаслива и нека болестите да бягат от теб и семейстовто ти.

Много красива местност. Не бях чувала за нея.

И аз мисля, че ще мога да дойда на срещата във вторник. Коя пицария имате предвид?

# 143
Среща - ВТОРНИК - 10.06.

Сега дайте да измислим часа и мястото Hug

Всъщност ние това място го открихме още миналата година като оставяхме за пръв път Сияната за една вечер нашите да я гледат. Чудихме се къде да отидем, така че хем да е наблизо, хем пък да е на природа. И избрахме Сапарева баня. Но докато търсехме излезе и това място. И понеже на 5 и 6-ти имаме годишнина от сватбата (на единия ден подписвахме, а на другия ни беше тържеството и венчавката) решихме, че ще оставим дребната при зълва ми и ще отидем на заведение. Да обаче изведнъж ни щукна, че ни се гледат зелении и природа, пуснахме картата да видим кое все пак ни е близо, че беше вече 12 на обед... И така видяхме Бов. Пък аз се сетих, че там имаше някаква хубава вила, която ми беше направила впечатление. И най-вече, че имаше отзиви за нея в интернет. И така - звъннахме, имаха още две свободни стаи и ни казаха, че ще ни дадат тази, която ще ни е по-удобна, защото чакат техни семейни гости. Ние се метнахме на колата и за час бяхме там. Карахме бавно, че то като навлезеш в Искърското дефиле е толкова красиво, че искахме да се понасладим на природата, пък и дребната спеше Wink Понеже вилата е строена на супер баир и е етажирана ако си на по-горен етаж и с корем като моя си е направо премеждие докато стигнеш тоалетната, но хората ни дадоха най-удобната стая. Пуснахме багажите, хванахме фотоапарата и се запътихме към Своге. Там хапнахме на чудничко място (местните са безкрайно отзивчиви и разказват и препоръчват на воля). После пък сервитьорката ни обясни колко красиво било на новия ВЕЦ, имало заведение, което се казвало Дядо Йоцо гледа. Имало и паметник на самия Вазов герой... Та решихме, че задължително ще се върнем да ги видим и тез красоти. А наистина като се има предвид на какво разстояние е от София ooooh! То направо срамота човек да не го види. Ама на - българска ни работа Rolling Eyes Предпочитаме да ес разходим до Гърция, вместо да видим собствената си природа и красоти. Сега обсъждаме с Иван да си направим малко България турове Wink Ама като се роди бебо, живот и здраве, че аз нито в Преслав, нито в Плиска съм ходила, а и на Перперикон ми се ходи да гледам... и едно тракийско светилище има там, което искам непременно да видя... Орфеевата гробница също... Да е живот и здраве ще си огледаме родината, че май наистина нещо в самочувствието ни куца, защото не си познаваме собствената история и география Embarassed
извинявам се за дългия и патриотичен постинг, ама имах нужда Hug

# 144
  • София
Ох, най-накрая се включвам и аз. Едвам гледам, но все още има 10 мин от рождения ден на Пееща, и искам да и изпратя виртуални  и също  .

Изчетах всичко дето сте писали, за тези дни дет нямах нет заради дъждовете и гърмовете, исках да пиша на някой нещо, ма всичко изфиряса като "да не казвам какво от гащи"  Mr. Green
Важното е че за вторник съм ЗА срещата! Да се уточним кои ще дойдат, за да изберем по-следобеден или по-"следработен" час.  thumbsup

Оу, да! И малко нашарих списъка...дано нямате против!

# 145
Мерси пак за пожеланията smile3525
Дидка супер е страницата браво!!! smile3501 smile3501 smile3501 и аз гледах на мамчетата от другите месеци как си украсяват страницата и щях да ви предлагам по едно време и ние да си накиприм малко,евала Дидка че си си играла станало е супер Peace

# 146
И аз да се запиша след дълго прекъсване заради "добрия" нет. Като гледам обаче не съм била сама Wink
Пееща  newsm59 Много щастие, любов и здраве за теб и бебочето  Tada
Гледам нови пупи сте сложили  Hug Ама много сте ми хубавиииии  Hug  Hug И аз ще взема да сложа моята, но през седмицата ще да е  Wink
Мислех си, че съм изпуснала срещата, но виждам, че сте я отложили за вторник  Peace Бройте ме и мен значи  Peace
Дидка   newsm20 за страничката. Станала е много хубава  Heart Eyes
И друго исках да кажа, но си отиде  Whistling

# 147
Дидка супер оформление си спретнала на станичката!!  bouquetБраво много ама много ми харесва!!
Госпожи и госпожици  Hug имам един странен въпрос за този час ама ако сега не ви питам щя забравя  Crazy
Та така...понеже не ми се иска да се бръсна всеки ден..а за кола маска не мога и да сънувам/не смея не обичам зверски боли/та се пробвах преди да се скубя по крачетата с пинсетка newsm78е да ама вече коремчето пречи малко от малко и искам да питам за тези лентички Вийт /не се пише така естествено/имате ли мнение и дали да опитам с тях??/И ако ли не какво бихте препоръчали  Hug
И хайде лека нощ че вече е време да спят нормалните хора а аз да се катеря по покривите  Whistling

# 148
А добро утро от мен, пиша докато малкия спинка сладко  Grinning
Гледах снимките много сте сладки всички, аз каквато съм бъчвичка хич не ми се снима честно казано  Embarassed Crazy
Mirkata_21 За обезкосмяването нещата ще станат и по трудни, трябва си помощ викай любимия и това е  Joy Joy Joy
Иначе лентичките ползвам от години и съм доволна но са подходящи за по фини косъмчета само. Другото което препоръчват за бременни са кремовете поне докато родиш. Въпрос на предпочитание  Rolling Eyes

Лек ден на всички  Hug

# 149
  • София
Момичета, аз вчера отсъствах, ама си посрещах таткото. След едногодишно пребиваване в Ню Йорк, се сети, че има и дъщеря, пък и внуци в БГ (че  брат ми със семейството си е в САЩ от 1991 и баща ми, откакто се пенсионира и  Whistling - почти  не се връща)
И така - голяма радост беше от вчера. Дядо, та дядо.... Толкова го обичат баща ми тези моите юнаци. Ама и той е страхотен детишар. Може па 24 часа да обръща внимание на 24 деца, пък и ще сготви и изчисти през това време. Златен ми е, а как ми беше мъчнооо. Та сега е тук до края на август Grinning)
Сега, да честитя на патериця РД на Сингинг Гърл  bouquet
Ако не ми мине котка път, ме бройте и за срещата  Hug
И отивам да гледкам новите снимки  Hug
Дидка, бравос за оформлението. Мен много ме кефят така темите - като лексикон. Малко сме като децата бременните, ама то е нормално  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт