СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 253
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
здравейте момичета, аз да си кажа със голямо съжаление  newsm45 утре няма да мога да дойда, че в сряда съм на изпит и знаете как е, а за да ми още по-гадно и на лекцията за кърменето няма да мога да дойда, че пак имам изпит  ooooh!
на вас пожелавам весело изкарване и естествено да има много снимки Hug

# 196
Здравейте и от мен!
Аз се "поразходих" до Велико Търново, Да се похваля - взех си последните два изпита, и успешно завърших втори семестър, остават още, ама те ще са с бебчо.  Crazy  Crazy Ще е интересно.
За всички ви - по  Hug от мен  Simple Smile

# 197
Здравейте, мамчета!
Как напредвате с темичката само Simple Smile Аз пак съм затрупана от работа. Много ви се радвам за срещата, да се наприказвате и посмеете и заради нас мамите, които няма как да дойдем.  Laughing

red sonya, аз ходих в един магазин да гледам кошарките на dizainbaby. Както е казала juja, матрачето наистина е на две нива. И като се свали на долното ниво кошарката не е толкова плитка. Аз много й се мисля на тази кошарка, изглежда много добре, има си място за повиване и чекмедженца. И после става на по-голямо легло. Имам още 2-3 месеца време да се чудя Simple Smile

Ако някой пък има отзиви за кошарките на Дибо, да пише. Simple Smile

И сега да се оплача, от две вечери бебчо така ме сритва в ребрата, не мога място да си намеря. И аз страдам от болки в гърба и се чудя какво да правя. По цял ден като съм в офиса на компютъра и имам чувството, че още повече ме заболява гърба. Спя с един куп възглавници уж да ми е по-удобно, но засега няма голям ефект.

# 198
Кажете каква е цената на Аделаида Лукс заедно с матрака? И ние май на него ще се спрем. Мен не ме притеснява колко е дълбоко. Най-вероятно това ще е новото легло на баткото и така или иначе ще махнем решетката. Бебето ще получи неговото креватче. То е на АБВ Ямбол с три нива на повдигане на матрака и ми беше страшно удобно за преобличане на бебето директно в креватчето. Моят синковец, още от новороден успяваше много бързо да се обръща когато е гол. На 4м вече го гонех из цялото креватче за смяна на памперс. При липса на решетки отстрани не знам как бихме се справили - просто наистина беше страшно бърз.

# 199
  • София
Токущо говорих с Happy, резервации правят само на място. С капаро 5-10лв на човек.
Казвайте какво правим? А и до 18:00 часа, по-късна резервация не правят....
И така....дали да не остане Дон Домат както миналия път? Там поне ме познават вече и не ми искат капаро.... newsm78 Незнам...казвайте

# 200
Ииии ако остане Дон Домат и аз може да дойда, иначе няма да успея Embarassed

За лекцията за кърменето 100% съм там.

# 201
ston, ако питаш за легълцето Аделина лукс на dizainbaby, цената в магазина беше 330 лв без матрачето. А матрачето мисля беше 28 лв.
Има ли сайт, където мога да видя леглата на АБВ Ямбол?

# 202
Момичета, нищо не исках да кажа за леглото  Peace Даже мисля, че точно обратното казах , а именно, че и ние на там клоним. Иначе съм ги гледала на живо - в Пигис-а.  Peace Преди около месец ходих на гости на една мама с такова легълце и тя ми се оплака, че са ниски. После още няколко подобни отзива чух newsm78 Така че не давам акъл, а по-скоро търся  Hug
Дидка, аз съм "за" за Дон Домат  Peace Айде другите мами, казвайте  Hug  Hug  Hug

# 203
соня, аз не разбрах.  Hug Мислех, че не си ги виждала и се опитах да обясня. В крайна сметка аз като го гледах в магазина ми изглежда ок, ама като не съм имала дете знам ли дали ще ми е плитко или не.  newsm78 Аз като видях, че се сваля надолу матрака и реших, че е добре. Ама ако ми се роди някое акробатче, ще видим какво ще правим Simple Smile

# 204
Важно е не толкова мястото колкото компанията!!Според мен и Дон Домата става PeaceНяма проблем!!
Ама тея пък Хепи как ме издразниха сегааааа еми те губят така или иначе
Аз съм за Дидето да резервира доматчето хайде другите казвайте как ви е  Hug

# 205
Давайте за Домат-а Grinning Аз ще звънна довечера на Шейли да й кажа, че остава Дон Домат Grinning
Хепи да си гледат работата. Знам си аз, че обслужването им не е много хепи Wink Laughing

# 206
И аз съм ЗА Дон Домат.
Всъщност без значение къде е срещата, мисля да дойда Simple Smile
Ми Мире какъв е проблема да дойде човека, ама толкоз бременелки май ще му дойдат в повечко и най-много той да се чуства особено ..  Crazy

# 207
  • София
и аз не възразявам срещу Дон Домат Hug

# 208
Аз позатрих въпроса че го разубедих от тая безумна идея Flutter
Той нали сега му е интересно и пита какво ще правят 10 и нагоре бременни жени на едно място!!Казах му че на мъжки стрийптийз ще ходим и той се отказа разбра намека явно хехе Mr. Green

# 209
Асе, с голямо удоволствие бих дошла, ама ще имам малко гости...пък и време ще ми отнеме не малко  пътя. Та нищо...следващия път.
Аз май ще остана за следващата лекция за кърменето началото на август. Ако стане работата може до морето да се разходим/ако мъжа ми успее да вземе отпуск/.
Весело изкарване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт