СЕПТЕМВРИ ще падат листата, а ние ще си гушкаме слънцата

• 12 252
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте девойки сладки Hug
 cydonia много са сладки нещата за бебо браво на вас Peace
Ох писна ми от това време гадно не можеш да кажеш че  е юни месец Crossing Arms то май беше по топъл и хубав,дано скоро да се стопли че да усетим че идва лято.
Айде лек ви ден на всички Simple Smile

# 166
Пееща, не ни трябва, душа да усещаме, че идва лято Wink Аз не знам дали съм ви казвала, но в София това лято ще е хладно. Не искам да звучи нескромно, но не се справям с жегите. Предния път като разбрах, че ще раждам юли само се молех времето да е хладно. Е, 7 дни в болницата бях с жилетка и чорапки Grinning Денят, в който се роди Сияна беше като днешния, а датата 11 юли. Сега пак съм на същата вълна. Моля се на Господ да не е голяма жега, за да си износим коремчетата на хлад Praynig
Не ни трябва топло лято Wink Като родим ще имаме хубаво циганско лято. Но като сме много бременни е добре да ни е хладничко Peace

Сид, тази стая е много красива Heart Eyes Аз обаче харесвам мебелите на Дибо, още повече, че вече година и половина ползваме тяхно легло, а три години скринче и не са мръднали Peace Ето, ако случайно не си им разглеждала сайта. Много са качествени нещата и най-важното (понеже много сме патили с това) имат хубаво упътване, за да си ги сглобиш сам. Леглото го сглобихме с майка ми за има-няма 20-тина минути Peace

# 167
Добро утриоооо HugМдамм аз сега ставам че нощес пак вих по луната до 100 часа ooooh!
А това бебе ревливоооооо малииии-до нас има едно малко смадко бебче на 5-6- месеца и по принцип не плаче не може да се каже че има бебе в къщата ама тука от две три сутрини явно като е гладно към 8 се започва един геройски лигав рев!!!И тези му баби лели бащи като стадо бизони сякаш минават през нашата спалня  #2gunfireТърчат и пеят да се дреб дига!! #CrazyАма пеят фалшиво ви казвам!!!И то само две песни знаят и то не целите то бебето се стряска и за това млъква сигурно!!!Много ме дразни бебешкия плач направо не знам дали ще мога да се справя след като се роди беба!!!Всеки път като ревне това а аз съм полу заспала и се моля да не е моето  Blush Mr. Green
Мерси за съветите Hug
За срещата в Мола е супер и на мен ми е горе долу близко!!Айде да се разбираме като за последно и да се мятаме на срещата Laughing
Аз пак получих одеве една крампа и крещях като лудите мъжа ми си помислил че рждам  hahaha
cydonia браво за покупките!!  bouquet
Пееща на дали искаш да настават жегите вече  на мен ич не ми се ще!!
Асеее ти верно си като енциклопедия! HugМного се радвам че малкия мъж е застанал правилно -няма да бърка изхода я  Peace

# 168
  • София
Асе, наистина много хубаво изглеждат мебелите на Дибо! Засега нямаме нужда от нови детски мебели, но може би бихме взели това шкафче: , защото гардеробът и шкафчетата в детската стая са вече заети с дрехи на по-големите деца и май ще има нужда от едно местенце за дрешките на бебо.  newsm78

# 169
Ох, изчетох ви най-после newsm44. Пусто време не остава да пиша ooooh!,ама ще ме извините за редките включвания Rolling Eyes.
 newsm38 Пееща ЧРД на патерица newsm38
Беба, един от най-полезните подаръци, които сме правили на бебе е шезлонг-скъпичко за подарък, но в Хиполенд намерих един доста приличен за 50-55лева  Gift, оттогава все с добро ни споменават Laughing.
За срещата и аз съм ЗА newsm74. Стамболийски също ме устройва идеално, но съм на работа до 7,30 и ако не избягам по-рано сигурно ще дойда последна   lalalala,ама голяма работа.
Лека и успешна седмица на всички newsm10!

# 170
Аз не че искам да са жеги ама поне малко да се вдигнат поне температурите да мога да си ходя с летни дрехи, че днес бях облечена като за есен. А и нали си купих тънки панталони и туники и искам вече да им направя сефтето Wink

# 171
Суит и аз харесах това скринче Hug!!Ама в розовко че има такъв цвят и легълце!!1Иначе много ми се искаше да имаме повече место да са на едно-голямо легло и скрина в него/както е на някои модели/ама нъц няма да стане!!Трябва скрина да е отделно!!
Пееща и аз трябва да си накупя май нещо за бременното ми телосложение!!Майка ми ме е обзавела с цял куп туники ако не беше тя щях да си ходя с моите си "нормални дрешки" CrazyАма нямам ни едно панталонче примерно за бременна!!Вярно че старите си ми стават ама все пак скоро време ще стане чудо на удесата  #Crazy
Ще споделиш ли от къде си напазари ти

# 172
Здравейте много отдавна не съм писала, но не съм спряла да ви чета!
Като за начало ще ви помоля да ми сложите  stork-girl щъркелче!
Имате много готини коремчета!Ако някой ми каже как да кача снимки,ще видите и моето! Embarassed
За детското обзавеждане съм си харесала това: http://www.dizainbaby.com/bg/adelinalux.php в зеленичко!Виждала съм го на живо и е много хубаво!Кошарата после става на легло и бюро, което е много функционално! Комплекта излиза около 1100 лв. и включва: кошарата с матрака,гардероба, скрина , полицата и шкафа за играчки!
Искам да ви попитам кога смятате да започвате с покупките, както с големите, така и с по малките!Видях че някои вече сте почнали!

# 173
Здравейте и от мен Simple Smile Гледам много хубави стаи сте си харесали, жалко че аз трябва да се задоволя само с едно легълце и някакво скринче, че ние тука много народ и няма да има свободна стая за бебо Sad. И все пак още нищо не мога да харесам, дайте някакви сайтове с детско обзавеждане ще съм ви много благодарна Simple Smile
А относно времето нека е хлад, че в тази жега не се издържа. Нощно време не се спи а и бебо като се развилнее е корема и ми идва множко  Rolling Eyes

# 174
Мирка аз от Бургас пазарувах,че в София не обичам много много да скитам по магазините а там си ми е познато а някакси всичко е по лесно откриваемо и самото пазаруване става по бързо.А иначе панталоните отгоре са със ластик ама аз за сега го навивам че не обичам много много вискоките талии а корема ми още не е станал толкова голям.То като се замисля то толкова време и остана за носене,то като родим септември вече няма да е за тях а зимата предполагам че ще си влизам вече в старите си дрехи,хубавото е че туниките ще си ги нося и другото лято те си стават и за небременни. Peace

# 175
Ето малко линкове към сайтове:
http://www.dizainbaby.com/bg/
http://www.dibobg.com/
http://www.erbesi.it/ тези най-много ми харесват,но са страшно скъпи Cry
http://www.pali.it/
http://avmebeli.com/
в момента не се сещам за други, дано да съм ти била полезна!

# 176
  • София
juja сложих ти един розов щ'ръкел  Wink

Момичета не разбрах обади ли се някой в Хепито да запази маса? суит мами? Ако не да звънкам аз ли, какво? 18:30 е идеално, аз даже и по рано мога, така че съм на лице!

cydonia поздравления за покупките, много са сладурски! Аз ще чакам някой да ме пита какво искам да ми подари и ще си поискам шезлонгче.  Embarassed Twisted Evil

# 177
juja много ти благодаря има много хубави легалца Simple Smile

# 178
На мен ми намериха работа, та едва сега се включвам.
Виждам, че срещата е за МОЛ-а. Колко човека сме горе-долу? Аз малко се съмнявам да правят резервация в заведение за бързо хранене  newsm78? Дидка, аз съм за 18.30, защото съм на работа, но ако съм единствена, хич не се съобразявайте с мен  Peace
Асенце, страшна си  Hug Направо ме изумяваш с познанията си  Hug
Дибо ми харесват много, но не и моделите им със скрин (2в1), а за отеделен скрин място нямам. Иска ми се да взема комбинирано легло, което си има скринче към него. На Dizain baby са много сладки легълцата, но вече няколко мами ми казват, че са плитки и после бебоците лесно ги прескачат  newsm78 Ако някой сподели лични наблюдения ще съм благодарна  Hug
Ох, докато си напиша поста пак ме викат за работа Crossing Arms

# 179
  • София
Момичета не разбрах обади ли се някой в Хепито да запази маса? суит мами? Ако не да звънкам аз ли, какво? 18:30 е идеално, аз даже и по рано мога, така че съм на лице!

Дидке, аз поне не съм звъняла.....за колко души да поискаме резервация?  newsm78

Чакай всъщност да направя едно списъче....

Асето
Шейла
Ирина
Червената Соня
Дидка
Сидония
Мирката
dr-tsveti
sweetkids_mama
Dianchence
8Eos8-?
mari_p