Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са щандовете на изложението?
Какви са мненията за съхраняването на стволови клетки?
Какви са препоръките за записване на новородено дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са щандовете на изложението?
-
Какви са мненията за съхраняването на стволови клетки?
Мненията относно съхранението на стволови клетки са разнообразни. Някои смятат, че това е отлична възможност и перфектно инвестиране в бъдещето на детето, докато други изразяват съмнения поради финансови причини. Има и мнения, че това е важна инвестиция, която може да бъде полезна за бъдещето на детето и семейството.
-
Какви са препоръките за записване на новородено дете?
-
Какви са мненията за използването на лекарства като магнезий и спазмолитици по време на бременност?
-
Какви са мненията за цвета на количката спрямо пола на бебето?

то май беше по топъл и хубав,дано скоро да се стопли че да усетим че идва лято.
Аз не знам дали съм ви казвала, но в София това лято ще е хладно. Не искам да звучи нескромно, но не се справям с жегите. Предния път като разбрах, че ще раждам юли само се молех времето да е хладно. Е, 7 дни в болницата бях с жилетка и чорапки
Денят, в който се роди Сияна беше като днешния, а датата 11 юли. Сега пак съм на същата вълна. Моля се на Господ да не е голяма жега, за да си износим коремчетата на хлад
Аз обаче харесвам мебелите на Дибо, още повече, че вече година и половина ползваме тяхно легло, а три години скринче и не са мръднали 
Търчат и пеят да се дреб дига!!
Ама пеят фалшиво ви казвам!!!И то само две песни знаят и то не целите то бебето се стряска и за това млъква сигурно!!!Много ме дразни бебешкия плач направо не знам дали ще мога да се справя след като се роди беба!!!Всеки път като ревне това а аз съм полу заспала и се моля да не е моето

. Пусто време не остава да пиша
, оттогава все с добро ни споменават
. Стамболийски също ме устройва идеално, но съм на работа до 7,30 и ако не избягам по-рано сигурно ще дойда последна
,ама голяма работа.
!
Ама нямам ни едно панталонче примерно за бременна!!Вярно че старите си ми стават ама все пак скоро време ще стане чудо на удесата
щъркелче!
. И все пак още нищо не мога да харесам, дайте някакви сайтове с детско обзавеждане ще съм ви много благодарна