С какво премахвате мъха над горната си устна?

• 20 486
  • 142
  •   1
Отговори
# 45
  • София
С лазерна епилация. Доволна съм!

# 46
сякаш останах с един слой кожа по-малко. ooooh!

Joy Joy
 И аз, имам няколко такива случаи.  hahaha К`во да правим - красотата изисква и жертви.  Flutter

# 47
  • София / Пловдив
Ако веднъж почнете да ги махате остава за винаги и то никога да не е с пинцета......

newsm78 Защо да не е? Аз точно с нея действам. От всякакви лентички и други такива се обривам.

# 48
Аз се реших преди 3 месеца окончателно да ги махна и отидох на кола. Страх, не страх.. Махнах ги. После ми се появиха едни малки, ситни пъпчици които стояха 2 седмици и оттогава не ми е порастнало едно косъмче  Shocked Козметичката ме убеждаваше,че след 2 седмици ще трябва пак да ги махам ама ТЦ. Май ми се появиха 1-2 около ъгълчетата на устата ама ги махнах на бързо с пинсетки

# 49
Най- съм си доволна от стара пинцета.Първо ги изрусявах, после кола маска,но накрая от години ги махам с пинцета и съм доволна.Така не махаш онзи мъх, който въобще не се вижда,докато колата маха всичко.

# 50
# 51
Не го махам аз моя, понеже не се вижда.

Мои приятелки ходят на кола маска, за да го махнат. Peace

# 52
Не знам дали се вижда, но го махам, за собствено спокойствие. Започнах с пинсета, сега с ленти Strep, а няколко пъти ми го маха козметичката с конец. С епилатор ми е ужасно, а с депилатоар или самобръсначка не ми минава и през ум.

# 53
Не знам дали се вижда, но го махам, за собствено спокойствие. Започнах с пинсета, сега с ленти Strep, а няколко пъти ми го маха козметичката с конец. С епилатор ми е ужасно, а с депилатоар или самобръсначка не ми минава и през ум.
А как става това с конеца,че ми е любопитно и не боли ли?

# 54
  • при Arctic Monkeys
нямам мустак  Flutter
за сега, никога не е късно чове да се окосми Simple Smile
майка ми ползваше ленти на Стреп за лице, но напоследък си играе с пинсета
май това е най-добрия вариант. Peace

# 55
# 56
Изрусяването ги прави много по дебели и дълги, това сигурно е най-лошата идея.

# 57
  • Smallville
Фотоепилация.Доволна съм.

# 58
Аз ги махам с кола -боли...не боли това е положението Mr. Green. Понякога обаче ,ако колата е много топла на места кожата ми се е изпотила и винаги там се накъсват косъмчетата и после трябва да дооправям с пинсета Crazy Кво да се прави...като давал Господ косми аз май съм се наредила два пъти  Crazytooth. Преди ходех при козметичка да ми ги почиства,но сега като си спомня и тя не се справяше блестящо и си поправяше пропуските,а да не говоря ,че на места потретваше с колата и после ми се белеше кожата fight

# 59
Veet или Strep лентички .. от раз! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт