С какво премахвате мъха над горната си устна?

• 20 484
  • 142
  •   1
Отговори
# 60
С ленти за лице или с пинсета Peace

# 61
А как става това с конеца,че ми е любопитно и не боли ли?
Не знам как става. Захапва конеца от едната страна сгъва го и почва да усуква, после някакси го дърпа, абе не мога да го обясня...
Боли не повече от кола, но понеже захваща по- малко косми и не става с едно дръпване е малко по- кофти.

# 62
Не знам как става. Захапва конеца от едната страна сгъва го и почва да усуква, после някакси го дърпа, абе не мога да го обясня...
Боли не повече от кола, но понеже захваща по- малко косми и не става с едно дръпване е малко по- кофти.

В темата за махането с конец има клипче, едно момиче даже каза, че се е научило от там да си ги маха сама  Peace

# 63
Добре де, на мен не ми е ясно, аргументирайте се. Защо депилатоара да има ефект най- близък до бръсненето. Той разяжда косъма и така го отстранява

точно  Peace и аз не виждам никаква логика в твърдението,че е като бръсненето
i az sum saglasna Peace

# 64
  • С изглед към морето
С пинсета! Няма никакви проблеми, не порастват по-големи и тъмни косми!

# 65

В темата за махането с конец има клипче, едно момиче даже каза, че се е научило от там да си ги маха сама  Peace
Мерси момичета ще вляза да видя за какво става въпрос.Че имам чувството,че ще е доста болезнена процедурата.

# 66
Добре де, на мен не ми е ясно, аргументирайте се. Защо депилатоара да има ефект най- близък до бръсненето. Той разяжда косъма и така го отстранява

точно  Peace и аз не виждам никаква логика в твърдението,че е като бръсненето
i az sum saglasna Peace
Има логика! Крем дипелатоара не прониква в дълбочина. Падат косъмчетата, които са само на повърхността. Абсолютно същото е като бръсненето. Wink Ако се почистват с кола маска например, косъмчетата си излизат целите.
Аз лично използвам лентички Вийт.

# 67
С ленти Taky.Засега съм доволна.

# 68
Здравейте,
пробвала съм 2 варианта с епилатор и с лентички и бих избрала лентичките или кола маската, което е същото. Епилатора определено не ми понася добре.

# 69
може ли някой да ми каже къде мога да намеря клипчето как се отстраняват косми с конец

# 70
  • София
може ли някой да ми каже къде мога да намеря клипчето как се отстраняват косми с конец

Заповядай http://www.youtube.com/watch?v=h0TuVJl9ftY

# 71
Аз нямам такъв проблем, но имайте предвид, че кислородната вода изсветлява косъма, но го прави и по-дълъг и го подхранва принципно за по-бърз разстеж!
Това е пълна глупост  ooooh!

Ползвам пинсета. Имам и мъх, имам и черни косми. Скубя космите, но скубя и мъха от около 6 години - все още не са се превърнали тези меките косъмчета (мъха)  във черни, дебели косми.
Казвам това, защото прочетох назад в темата някакви такива притеснения.  Peace

# 72
Добър и не толкова скъп метод е фотоепилацията. Аз исках да си правя, но козметичката ми каза, че косъмчетата са твърде тънки и руси, не била сигурна дали ще се повлияят и от колко процедури. Не ми се иска да си правя несигурна инвестиция и се отказах. Сега продължавам с лентички за лице, но често ми излизат ситни пъпчици и е много гадно  Tired 

# 73
# 74
много ти благодаря sparkk!!!

Общи условия

Активация на акаунт