Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 129
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм много доволна от това кремче на д-р Тайс  Peace Бузите на Маги бяха много зле и се оправиха за няколко дни мазане по два пъти. После я мазах още две седмици по едни път вечер. Сега я мажа след всяка баня.

# 181
Мацки, абе да ви питам: на Криси още й е лееееко подутичко и зачервено мястото на вчерашната инжекция. Колко време е нормално да е така?  newsm78 Вчера ми казаха, че може да се подуе, ама чак вече 2ри ден... За компрес нещо не минава номера - маха го веднага  Rolling Eyes

# 182
Много ще е хубаво да направим пленум на мартенските бебета и майки 2006 в Арбанаси. Аз имам колега от В.Търново, ще му се обадя да го питам за някое хотелче. Ако успеем да се организираме, ще изкараме страхотен уикенд Wink

Симба, на Алис последната ваксина й я биха на 1г.и половина, спомням си, че крака й се поду доста, беше твърд и болезнен. Мина за 3-4 дена. Компрес не съм й слагала.

Днеска съм като бита с мокър парцал Tiredхич не можах да спя нощес, най-рано към 2 да съм заспала и сутринта от 6 съм яхнала метлата. Сега майка като не се вясва вкъщи ми става ясно колко много ми е помагала с домакинстването. Мрънка ми се нещо  Embarassed /колко нетипично за мен Crazy/

# 183
Симба, нашата педи след всяка ваксина ни казваше да правим компрес с реванол и вода 1:1. Това го правех първия ден след ваксината, като сменях памучето периодично. Провихме го за всеки случай

# 184
  • София, център
И на нас последната ваксина най- ни се видя дълга пост реакцията, сложиха ни я в крака, не щеше да ходи първия ден и я носих като новородено и после си стоя подуто наколко дни, но знам, че последната ваксина е най-тежка... едва ли е по-голяма дозата, по-скоро се изкарва най-тежко защото в тялото се натрупват тия анти-тела или там каквото беше...

Ами Денерис Таргариен питай, може и да дойдем, то тук ще са неистови жеги тогава и ще ни се отрази добре!!! Помрънкай си, няма да се оплачем... Mr. Green Няма ги тия сандалки на Puma, но затова пък харесах на Nike, да видим дали ще ги има до утре...

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 15:08 от adiland

# 185
Благодаря , момичета , за пожеланията!
Зоуи , аз тъкмо се похвалих че и нощния памперс махнахме , а тя снощи Стела поиска да й сложа за през ноща , както преди две вечери поиска да е без. Карай , май така се чувства по-спокойна. Иначе много лесно , тя не пие много вода и не пишка , тази сутрин пампа беше съвсем сух. А когато беше по гащички се събуждаше към 1-2 часа с мрънкане , питах я дали и се пишка , тя каза да и се изпишка в гърнето. Свиркай , като си във Варна.
 И Стела на вън е много по-послушна отколкото вкъщи и в момента , в който се приберем почва едно мрънкане ,ама си мисля защото вече е хипер изморена и гладна и затова ( то ние в къщи се застояваме само да хапнем и да си починем) . И най-се дразня , точно когато Стела е много крива и прави истерийки защото й се спи или е гладна , и мъж ми да започне да всява дисциплина и ред.

# 186
Ади, жалко за сандалките, дано поне другите да оцелеят до утре.

Вижте на какви нещица попаднах в Арбанаси:

нещо на добра цена: http://veliko.info/more/arbanassi/prestige/indexbg.html

нещо по-скъпичко, ама много хубаво: http://veliko.info/more/arbanassi/izvora/indexbg.html

нещоприлично:http://veliko.info/more/arbanassi/zagorie/indexbg.html

и прочее: http://www.arbanassi.org/

Тасинка, споко, като станели на 3 години, рязко се променяли...абе пубертетска история Laughing

# 187
Здравейте и от мен,
днес мислех да не пиша ,че съм някъква зверска депресантка  Sad сутринта се оплаквах на Ади ,че четох в Дир-а за някъкво зверско земетресение което се предвидало за София  ooooh! и какво ми влезна тази щуротия в главата та цял ден ми е тъпо.
Ходихме пак на плаж и пак бях сама ама този път с 3 деца  Crazy Монката искаше да вземеме една неина приятелка та така малко и се видяха 2 та с по 3 започнах вече да обикалям. Абе доволни бяха ,това е най важното,а и хубаво си поиграха  Grinning

Сега мисля малко на степ аеробика да отида пък дано ми изветрее гадното настроение.

Алекс милия цял след обяд не е пишкал и по едно време го питах дали неиска да отидеме до тоалетната ,а той ми казва ,че там нямало гърненце  Crazy Като се прибрахме веднага отиде и се изпишка  Grinning

За Арбанаси добре звучи ,само не разбрах за кога става въпрос ?

# 188
мики, това за заметресението 10 професори го отрекоха... Старо ти е инфото - то вече стана 1 месец, откакто един кретен пусна слуха. и аз се нашашках много като чух за първи път, защото един от най-големите ми страхове е от съборени сгради

# 189
Ееее няма ли желаещи за Арбанаси?Мики и Ади се по4удват,Калина и Зори се спотайват,айде да не ви изреждам сега,аааааамаха LaughingДенерис на мен предложения 1 и 3 ми допадат,2 ми идва малко скъпи4ко.Аз по принцип мога на датите 9 и 10 август.Този др.Таис никъде тук не са го 4ували и накрая си го поръ4ах по интернет от Бг да видим дали ще ми го доставят newsm78

# 190
Зоуи, и ние го имахме проблема с бузките, ходихме на алерголог и ни предписа Адвантан, кремче, много съм доволна, за два дена практически се изчистиха. Пише че е италианско така че и при вас може да го има щом го има в русия.

да се поФаля, прибираме се на 13, с влак все пак

в София сигурно ще стоиме седмица някъде, да пооправим някой документ, да се видим с приятелите и потегляме за Бургас, там ще сме останалото време. Ако има някой навит за срещи в Бургас да свирка...там имаме и нет, така че ще е просто, в София обаче не знам дали ще ми остане време за срещички а така ми се иска да ви видя!!!

аз нещо се разболявам и очите ми ще изкочат направо...

цунки

# 191
Здравейте и от мен!
Честит Имен Ден на Янето и на татко й със закъснение! Наде, да са ти живи и здрави, и много да те радват!
Аз съм в лека депресия, вчера бях на гинеколог и докторката ми каза, че имам раничка и не е никак малка, и трябва след 15 дни да ми вземе биопсия и да видим как ще се лекуваме, а аз като знам, че биопсия се взема при съмнение за рак, и направо лудвам. Уж тя ме успокои, че така се правило и да не се шашкам, ама страх ужасен ме гони.
За Арбанаси и на мен много ми се ходи, но живи и здрави, ще видим.
Извинявам се, че се оплаках, хайде лекинка вечер

# 192
мики, това за заметресението 10 професори го отрекоха... Старо ти е инфото - то вече стана 1 месец, откакто един кретен пусна слуха. и аз се нашашках много като чух за първи път, защото един от най-големите ми страхове е от съборени сгради

Леле Герчо ,дано да си права  Praynig че откачих днес  ooooh! мислех да се евакуирам на село  Rolling Eyes та до преди малко ми се смях тук в нас приятелите  Crazy Mr. GreenАз изпитвам страшен ужас специялно от земетресения ,просто ми е някакъв кошмар само като си го помисля.
Зоуи ,ориентирала си се кои имена да изредиш  Joy  ще видиме аз не обещавам ,но и не отказвам . Нещата ми зависят от майка ми ,ще си е тук целия август и сме поканенеи в Бургас при неина приятелка за няколко дни, та незнам точно кога ще ходиме. Когато се разбереме със сигурност кога ще сме там ще мога да потвърдя  Peace

Тази седмица я няма инструктурката по тае бо и ходихме на аеробика  ooooh! направо ни стопиха лагерите ,като парцал съм .

Силве ,не се притеснявай предварително ,биопсията се прави много често ако раничката е над определен размер и в последния едни месец на 3 мои приятелки правиха /на едната даже вчера/ и обикновенно резултатите са отрицателни . Едната ми приятелка пристигна преди 4 седмици в нас и с влизането ни съобщи ,че е болна от рак  Shocked ooooh! направо откачихме ,накрая се оказа че биопсия ще и правят и естествено и нямаше нищо.Така ,че не го мисли , всичко ще е наред  Hug

Последна редакция: ср, 25 юни 2008, 23:46 от miki3

# 193
Simple Smile

само да кажа, че в арбанаси жегите през август са непоносими. но пък в търново знам една страхотна пицария. ние често ходим там, на любимия му е любимо място този град. никаква идея нямам какво ще правим август.

силве, мики.... абе вие наред ли сте? а споко Цунки.... намерете някой климатик да ви се наместят мозъците... раци земетресения.... кой смее да ни пипне,,... такива сме мрънки, че водата не смеят а ни спрат, камо ли земетресение.

Силве, браво за това, че си отишла на лекар!!
Веси, ти да кажеш как си?

нелсън. . на 19 юли заминаваме на море с децата без бащите Сара и Кайо, Алекс и мони и мария с ади и мики. зори ще е там. срещата ти е в кърпа вързана.
на мен как ми се ходи в албена .... миналото лято прекарахме прекрасно, едни от най-милите спомени от семейния живот, да не кажа единствените мили, които имам. тази година май ще предпочитам да отида сама, за да не развалям спомените Joy с кайо де... нали е мъжа на моето сърце.

ако не бяха плановете за тази почивка с вас двойки, щях да се гътна сигурно. много съм зле.

освен това пак малко се нашишках в македония, сега пак на диета... в неделя се виждахме с мацките от фотографската тема и се лигавихме да се снимаме, много готини снимки са ми направили и сега си се гледам и си се радвам..

а вие земетресения.... споко

# 194
Добре бе Кали, ама ако ни изпердаши някое земетресение да не кажеш после ,че не съм ви предупредила  smile3534 ще си лично отговорна  Joy
А ние на колко километра от Бургас ще сме ? Ох и аз вече нямам търпение да заминаваме нещо тука започнах да се изнервям. Следващата седмица ще ми е ужасно кошмарна първо защото започвам работа и ми е притеснено и второ защото онова прословуто пилене на зъби което се поотложи за известно време ще се състои във вторник и умирам от страх  Tired
Ох а тоя Алекс ще ме побърка от смях ,цяла сутрин ме тормози нещо ,върши непрекъснато само глупости но  пристига преди малко и казва - Мамо моля те не се ядосвай аз съм ти алятелка /приятелка/  Joy

Общи условия

Активация на акаунт