Хайде към морето с пълна газ,нищо,че времето не е със нас!МАРТ'06

• 15 124
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Мики, бяха предвидили земетресение от 8-9 степен по Рихтер в благоевград и сандански, което не се състоя. Същия тоя кретен дето сега предвижда това за Сф. Обяснението, което даде като го питаха е, че изведнъж тектонните плочи (не знам дали са тектонни или тектонски - който знае да поправя) се били разделили със 7 см вместо да се сблъскат  #Crazy. Истината е, че ако наистина има такова земетресение може да се предвиди с точност до 30-100 години  Joy, което е малко дългичък срок да изкараш на село. също така доколкото си спомням селото ти беше на 40-50 км, което е доста близко до епицентъра и не на последно място само видин е в не сеизмична зона, цялата останала бг дупе да и е яко.

# 196
Това за Арбанаси и на мен ми харесва. Само, ако наистина е много жега не знам  Rolling Eyes Ние нямаме планове за почивки август, но ако ще се ходи на 9 и 10 няма как да дойдем, че сме кумове тогава  Crazy

Мацки, хората и по новините казаха, че жегите спомагат за такива лоши мисли и депресии. Някои и на агресия ги избива. Така, че стойте на хладно и сянка, пийте си мин вода /може и джинчето с лед  Mr. Green/ и няма да имате проблеми  Sunglasses  Mr. Green

Мики, аз за това редувам тае-бо с аеробика. Аеробиката е много по-кардио от тае-бото. От двете става много хубава комбинация  Peace Само дето съм ги зарязала и двете от един месец  Embarassed И все се каня пак да ги подхващам.
А това с Алекс ме разби от смях  hahaha

Мами този уикенд ще правим ли сбирка в Борисовата  Party

# 197
Привет мацки!

Честит имен на Яна с много закъснение!   bouquet
Наде да й е живо и здраво името!

Микиииии мале кво е това за земестресението, сега за първи път го чувам  Shocked Мен ме е ужасно страх от земетресения. Изтръпнах направо  Rolling Eyes Гер4о дай пове4е инфо

Зоуи и аз бих дошла с най-голямо удоволствие на Арбанаси но ще съм на морето, но пък като се организирате може и да измисля нещо Wink Много искам да се запознаем Simple Smile

Тасинка без Анна-Мария бяхме на морeто този уикенд - другата седмица отива, по цял ден говори как щяла да се къпе, скача във морето Simple Smile

Мики, страшен екземпляр е Алекс Simple Smile Много ме разсмя Simple Smile

Силве не се притеснявай - раничките по принцип са доброкачествени образования, карциномите не са под формата на раничка  Peace Не се шашкай! Аз съм доста наясно с тези проблеми защото имам ЧПВ високорисков и ходя на прегледи през 3 месеца и разпитвам непрекъснато моя доктор. Според мен дори не трябва биопсия да ти взимат, а само да изгорят раничката. Всяка втора жена има раничка или този вирус - така че споко, най-важното са редовните прегледи Simple Smile

Оф мацки малко остана до моренцетооооо Simple Smile Нямам търпение ве4е Simple Smile

За среща няма да мога, 4е утре отивам с Анна-Мария на вилата на една приятелка.

И последно да се похваля 4е и Анна-Мария е без памперс - навънка, в къщи, само за спане слагаме 4е с тия коли4ества вода дето ги пие няма как. Много лесно стана, сама общо взето си се научи, само с голямата нужда и е по-трудно, вика "мамо имам аки" като я сложа на тоалетната казва 4е няма и така по 100 пъти, после като и сложа пампрес веднага се изхожда

# 198
За този уикенд незнам дали ще успеем за срещата. Обещала съм на сто човека да се видим. По-следващия пък мисля да изкараме на Боровец и да се разхладим. Джеси, вие няма ли да ходите на вилата скоро?

Алис снощи заспа и се събуди с рев. Баща й ходи да гледа мача в някаква кръчма с приятели и тя като се разстрои, все едно ще ходи да мре. Не го пуска да излиза, пищи, абе ужас. А сутринта се надигна в 6, та ми утрепа и последния шанс да поуча малко. Ох, искам да идва уикенда вече. Ние на море ходихме ли newsm78забравих вече, ако сме били...искам пакккк...

Имах работа из центъра днес ...нагледах се на девойки в къси панталонки, едни изрязани потници...като ревю беше...искам и аз така да се обличам пък Crossing Armsи на мен ми е горещо Crossing Arms

# 199
deneris:
тук пише, че си ходила на море:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=5853;sa=showPosts

Joy

и аз изкам потници. мразя дрес код.

и този уикенд сме в провинцията.

# 200
  • София, център
И аз се нервирах оня ден на всички дебелогъзи и слаби и всяк`ви мацки, че ходят с къси гащи... теглих една майна и си обух новите къси панталонки , които купих за морето... дреме ми на гЪзЪ, то бива жега, бива, ама това е нечовешко... така, че ако ме срещнете някъде, моля да ме гледате само в очите и не по-надолууууууу, че до антицелулитни масажи не стигнах... Whistlingааа ма де...

# 201
Момичета имам честта днес да обявя страхотната новина ,че Кетито си има момиченце  newsm44
принцесата се е родила сутринта в 09.50 ч. и тежи 2.750 кг. все още няма име но до ден два ще им се наложи да измислят   Grinning
Много се радвам и им пожелавам да им е жива здрава и да им носи много щастие и радост  newsm51

# 202
АЗ ПЪК ПЪРВА ДА ЧЕСТИТЯ ЗА ХУБАВОТО СЪБИТИЕ! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА И САМО ДА ГИ РАДВА  Hug

# 203
По другите теми да си кажа аз  Grinning
Герчо, деистваш ми успокоително  Heart Eyes  благодаря ,а плана за село е защото къщата е много мъничка и дори и да и падне покрива върху главите ни друго освен цицина няма да ни направи  Joy но си права де стотина години ми идват в повечко там да изкарам  Crazy мисля ,че ще ми писне  newsm78 Joy
Веселина и аз мисля да започна да ги редувам ,за сега съм сериозна ама да видиме до кога ще е  Crazy
За уикенда ако се организираме за среща този път мисля да дойда найстина  Rolling Eyes
Аз съм от тези където вече си ходят по къси панталони,нооооо  Naughty не бързайте да ми завиждате от другата седмица ще се вихря с престилка или някъква си тем подобна униформа  Sick така ,че вие с ,,цивилните,, дрехи не се оплаквайте  Joy
Ади, целулита въобще не го повдигай на въпрос  ooooh! че ми се разваля настроението, положението ми е трагично ама нали е отзад та аз не си го виждам и ми е добре  Mr. Green Само в ,,Орсай,, на Витошка не влизам ,че в пробната така кретенски са сложени огледалата и такава идеална гледка се разкрива на целия заден изглед на тялото ,че направо ми идва да се обеся на излизане  Crossing Arms

# 204
  • София
Нели,честита ти дъщеричка!!!Да ви е жива и здрава,много да се обичкат с бати Дени!!!Бързо възстановяване на теб и те чакаме с подробен разказ и снимки на куклата!  bouquet   bouquet   bouquet

Айде в събота,в 11 часа на езерото с лилиите.Казвайте дали има желаещи.

# 205
Кетииии, миличка, браво, браво Hugпожелавам на малката принцеса да расте много здрава, много весела, много обичлива. На теб мила моя, пожелавам да се възстановиш бързо и да се грижиш с удвоени сили за малката принцеса и прекрасния й батко /като знам Дени какъв е хубавец, си представям момата каква ще е красавица/.
Ох, нямам търпение да чуем разказа на Кети, помня, че първото раждане й е било тежко, дано сега всичко да е минало по-леко.

Девойки, да не се засегнете сега за късите панталонки Grinningаз само завиждам, първо, защото имам голям задник, второ, защото не мога да ходя така на работа и трето, защото откакто родих, имам някакви вътрешни задръжки да си обличам къси и разголени дрехи Rolling Eyes

# 206
ЧЕСТИТА МАЛКА ГОСПОЖИЧКА НА КЕТИТО   bouquet С ПОЖЕЛАНИЯ ДА Е МНОГО ЖИЗНЕНА И ЗДРАВА   bouquet

# 207
Ketito, ЧЕСТИТООООО! Да ти е жива и здрава малката бебка! Много радост и споделени мигове с цялото семейство!!!
А на теб бързо възстановяване и много сили да се грижиш за децата си! Hug Hug Hug

# 208
КЕТИИИИ, ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ И ОТ МЕН!!!  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug

Много да ви радва малката хубавица. Да е послушна и с късмет. И много да се обичат с баткото  Hug

Аз съм желаеща за събота в 11  Peace

# 209
Кетито,честита дъщеричка и от мен. HugДа е много здрава,усмихната,красива.

Общи условия

Активация на акаунт