През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 585
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Асе, айде.....хаирлия да е.....по вода да тръгнат нещата с работата! Стискам newsm10 палци! newsm10 newsm10
Ама много сте симпатични всички/пу, да не е уроки!/. Чудни сте!
Асе, ако има среща в неделя сме на линия с малката.Само, че от 15 ч. сме на Мечо Пух в НДК. Та ако нещо организирате мога преди 15 и след 17-18 ч.Та, казвайте , за да планираме деня от сега!

# 121
леллеее Уанде, ами тя твойта бебка е страшна хубавица  newsm18
къде и направиха такава страхотна снимка?

# 122
  • София
За неделя и аз съм "ЗА", но ние с бебо дребо както sunshine3 имаме ангажимент от 15:00-на погача сме на едно бебе дето се роди с впечатляващи мерки от 58см и 4,600кг.
Та по тоз повод мога да ви агитирам за предложения за подарък, че за сега съм на идея "ваучер", че поне да си изберат нещо дето ще им трябва.
Асе душа, в събота ако ти остане време звънни за по сок, че илиенци ми е дето се вика "в квартала". Ние тук в надежда нали станахме софийския Чайна таун, заради туй Илиенци!

# 123
Привеет  Hug
Включвам се набързо и неадекватно...все още нямам време да седан да ви изчета.. Mr. Green
Искам само да ви кажа- СТРАХОТНИ СТЕ  newsm10...разгледах снимките от албумчето.Шейла, същата си си като снимката която излизаше на подписа  ти  Grinning

# 124
Приказливкииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Асе-поздравления за стиха ти  bouquetСтрахотно!И за работата също PeaceАма така ме расмя с това с ника ти Joy Joy JoyЛуда жена Crazy
Емче-хайде ожени се и да заформяме една морска сбирка.Без теб -не NaughtyА!Ето-и Нели Начева ще дойде с MY NAME.Джулка-ко му има да се изтръшкаме на плажа една сюрия шамандури hahahaХайде-сериозно,като се ожени наща булка да спретнем един купон Party
Мари-аз си я снимам дребната.Пускам си диска със записа,спирам на пауза и снимам с тел LaughingСонче-верно уста,слънце JoyГладна няма остане hahahaАма и двамата с татко й/особено той!/сме устати JoyТа и тя такава Laughing
Диде-какво е това бебе???58см???Много голямо,бе WhistlingДа е живо и здраво Heart Eyes

# 125
  • София
Ехооо,  Hug
Уанде, ама каква ми е хубава снаата Heart Eyes
Суит, да допълня портретите ти от снощи, че само твоят липсва.
Точно така си те представях - интелигентна, уравновесена, принципна и много приятна жена Heart Eyes Сега аз ти се обясних в любов Joy
Асе, браво и честито  bouquet Успех!!!
Бръмб, аз защо не ща да се снимам  Wink Конкурент съм за палмата отвсякъде  Embarassed
Цвети,   bouquet за возенето  Heart Eyes

# 126
Иринка- Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesкамък ми падна от сърцето JoyЧе,ако не беше я харесала ooooh!
И да се снимаш,ей!Мнооо си готена Hug

# 127
  • София
Уанда, и по-хубава съм била  и пак ще бъда  Crossing Arms Wink Hug

# 128
Иринкааааа   щи дам аз една палма.Да не ми тормозиш зетя.Ей. Hug

# 129
# 130
Ехоо, аз днес просто голямо ходене му дръпнах. И сега съм навирила крачетата, ама само за почивка Wink Laughing Че нали татито ни е в командировка Wink Пък комшии на подходяща възраст не ни останаха Mr. Green (то аз заемама всички места за живеене с габаритите си hahaha)
Много ви благодаря за топлите думи и подкрепата. Насистина сте ми голяма опора Hug
Сонче, видя ли, че почти съм си взела дипломата Wink Laughing Току-виж и мъжа ти се подлъгал... или ако искаш ти давам леля ми на заем за няколко дни - така ще го обработи, че само и само, за да й затвори устата ще иде да си вземе дипломата Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 22:30 от Асенцето :)

# 131
Момичета-кокичета,лека нощ от мен Heart Eyes
Стелче,как ще ги делим момчетата на Иринка?Кой за теб,кой за мен?ха-ха
Хайде-лека вечер и да сънувате розови сънища Party Joy

# 132
Ай стия с тях розови сънища че ми омръзна вече  hahaha то бива бива ама аз само розовини сънувам повредено мое съзнание  ooooh!
Мали Дидее туй лапе ногу е голямо!!Ама аз от как моята приятелка роди 62 санта мома съм си казала че вече нищо не мож ме очуди  Mr. Greenкак са ражда толко голямо ни знам и ни ща да знам  Praynig
Сиа са чудя да спя ли да не спя ли newsm78Кат легна ще дремна 1-2 часа и после ще кукуригам до сабахлем
а извинявам са че се бутам мижду шамарите ама за моята мома момък дали ша са намери  Laughing

# 133
Мире аз се кандидатирам да я вземем твоята щерка за снаха Wink Ако ни одобрите де Laughing и без това нямаме девойка за нашето момченце още Flutter

# 134
Ако обещаеш да не си свекърва-чудовище като моята змия кобретина Peace
Стига да се аресат децата що да не се земат а ние с квото можем ще помагаме Flutter

Общи условия

Активация на акаунт