През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 582
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Не живее ама има ключ от нас така че си е все добре дошла когато и се иска  ooooh! ooooh!Мъжо ми не иска проблеми ни с нея ни с мен и за това си трае и само ми говори как не искал конфронтации и да не съм създавала поводи  #2gunfire #2gunfire
Открито не сме се карали никога ама тя ако си мисли /както си мисли/че като родя ще се нанесе на пансион тук направо не е познала!!
Стелооо нали знаеш че в природата празно нема!!Ама не си дърта мари как може да говориш така ша та бия  Twisted Evil

# 151
Мирееееееееее мерси.Аз пък ща черпа.Кво пииш. 35 малко ли са ма кака  Mr. Green

# 152
ууфффф аз чакам мойто милото да се върне от служебен банкет, че не си взе ключовете - защо да го пита човек, а така ми се спиии

мойта свекърва едва преди 3 седмици за първи път дойде до софия да види къде живее сина й, макар че е тук от миналия август и сутринта като стане и като дойде в общата стая - щото в нашата голяма стая има кухня трапезария и хол Simple Smile и беше с червило и през цялото време ми го играе много притеснена и просто...даже май не ми се разравя сега
само дано не забравяме какво ни се случва на нас и да не го преекспонираме един ден върху дечицата  Praynig

Абе Стелка, 35 са си чудни, какво им има  Hug я да не говориш такива неща да не си на 100. пък и на 100 да си ако не си хванал лелски синдром или да се сбабичкаш, пак ще си невероятна

# 153
Мирка, ирландска танцова група са. Страхотни са. Щерката я водя два пъти седмично на ирландски танци и като ходи на състезание много се кефя да гледам дечицата как танцуват.
Тази вечер бих се присъединили към нощната смяна, аз като се замисля таман по 2 параграфа ми пасва - възрастов ( от 15 години все съм си на 20 , не знам как става  newsm78 ) и часовата разлика ми пасва.

# 154
Стела без нефтопродукти и вода от бойлера сичко пиййм!!Ми кво да не са много ми че 35 то живота тепърва започва!!!ей я мойка майка на 40 и си живее кат се едно на 18..дискотечки кръчмета приятелки евалата на жената!!Аз съм на мнение че така трябва!!!
Мари то ако почнем да се оплакваме от тях форума требе се прекръсти!!!Кво да ти кажа 0 внимание и това е иначе няма спасение!!

# 155
за кремовете мисля четох някъде, че алое не се препоръчва за бременни,но въобще не съм сигурна
Ако беше вредно, едва ли Bübchen щяха да го включват в лосиона си за бременни  Peace

# 156
 cook cheers newsm24 айдеееееееее на купона.

# 157
Стела , наборе абе млади сме си още. Предната ми бременост бях на 25, сега пак на 25+10 .. Wink

# 158
# 159
Бае гепи мацко.  Hug Абе аз не се оплаквам, ама да ти кажа ли, мойте съученички балове ще правят, а аз колички ще бутам.  hahaha Joy Joy Joy И на всичкото отгоре съм пълен лаик.Нищо не разбирам от бебта.Чудя се ще мога ли да се справя и се притеснявам.Виж на Мирка и прилича да е шаш и паника, ама на мен  newsm78

# 160
Аз съм вожда на параноиците да знайте!!
Мойто мъж доди рестартира ми компа /да се инсталирало нещо си/изгаси ми телевизора...а аз си гледах бреее  #Cussing outЩе яде бой добре че след 15 минути е заспал вече!!
Бае кви са тез зелени течности дето се леят от поста ти  Joy hahahaНаздравииии

# 161

лека нощ другарчета, да сънувате сладки сънища

# 162
Оууу,пък сте се раzписалии  Laughing ,готина работа..
Айде аz zа баланс с мойте 30годинки(беz няма и месец).Да,няма стари и млади,който си се чувства млад..,истина си е zа лелческия синдром,zабравих кой го беше каzал,ше ме прощавате..Пък има лелки и на 20.Така че,Стелка Wink ,я к´ва си младолика освен това.
Аz от мойта свекърва също не се оплаквам.Много си ми е добра.И си я обичам.Сигурно почти всичко мога да си говоря с нея даже.Абе иzобщо..случили сме на роднини,да са живи и zдрави.И да не им е уроки..
Я,чак 2 нови отговора,по това време  Mr. Green

# 163
Stelllla нема да се плашиш , сега сме уж по-улегнали. Да ти кажа че след 10 години, всичко ми се струва като за първи път, така че ще се шашкам наравно с мамите без опит, а шашкането ми се отдава доста .
Мирка разтъркай дзъркелите.....Мари черпи с туй зеленото...ай наздравеее... beer...

# 164
Мари приятни таласъмища smile3524

Общи условия

Активация на акаунт