През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 574
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Доста мислих дали да пиша тази вечер, след нещата, които прочетох  Cry Още вчера видях за априлското бебче, но реших да не споделям във форума, за да не разстройвам другите мами, защото съм сигурна, че колкото и да сме позитивно настроени на всяка от нас и се къса сърцето при такава трагедия  Cry Днес хубаво си поревах цял следобед  Cry Дано намерят сили да продължат напред тези семейства и Господ да пази дечицата ни  Praynig
Иринка, дано всичко мине ок с Павката. Не се ядосвай за Мечо Пух и морето. Докато лекарят не потвърди, нищо не се знае  Hug Дано всичко се размине само с температурата  Hug
Лека вечер от мен и прияно изкарване на мамите даващи караул тази вечер  Hug

# 226
Бае ето ни а тебе те няма  Mr. GreenНе се пени толкуууу мноу та мола!!
Аз приядох мамиии готвих и добре се възнаградих след това!!А мъж ми се е разплул пред мача като преял мачок  Laughing

# 227
Здрастиии Simple Smile
аз пак се прибрах късно от работа, туй мойто беби ще е много умно и работно  Mr. Green
ирина, ще падна от смях, много яко че си все на 20. браво на теб  smile3501 и аз така искам да направя
радвам се за бебока и дано павел да оздравява бързичко  Hug
суиткидс мама- направооо усетих аромата на тази чаша кафе, макар да я виждам едва сега  Hug ти ли си беше поръчала оранжевия бременлийски банки от ларедут? моят дойде Simple Smile мнооого е готин и боденцата за бебката са толкова сладурски, ще снимам и ще покажа

олеееее Дидка, какъв кошмар.  Hug леееллеее ужас. да не дава Господ .... дано ни пази Praynig
виждам че сте писали и за родени бебенца, чиито майки са изписани без тях ... ама как така  newsm45
аз не съм влизала в другите отчетни и май по добре дето вика Асето да не влизам
Мариам  Hug страхотничка си

# 228
Мире браво душко че си хапнала, а аз ще чакам до 11:30 да се върне мъжа от работа да ми донесе поръчах си при него,ама ще ми се изчака чаканката hahaha ма ще търпя какво да се прави Flutter

# 229
Викам си "ай мари стига лежа фани се у ръце и сготви нещо"И речено сторено!! Rolling Eyes
Малиииии като кит се чувствам-а ако кажа колко малко ядох и се надух въпреки това!!Искам си стария бездънен стомах!!Искам да ям и да дишам едновременно и най-вече след това!! #Cussing outИскам искам искаааааммм

# 230
О,забравих да пожелая бързо оздравяване на Павче на Иринка HugАма днес ми е толкова кофти ден,че......нямам думи #Cussing out
Мире-кво готви,мацко?Че на мен не ми останаха идеи Crazy

# 231
Ама има много бременни тука-да не ме линчуват че ги тормозя!!
Пълних чушки!!Ама това предполагам че не е нищо ново за теб!!На дали съм ти дала идеята на века  LaughingХапнах една едничка мъничка и сега едва дишам!!!Малеее ни тряаше ям  Sick

# 232
Една колежка чела, че днес и утре са дни с изключително отрицателна енергия и трябва да внимаваме какво мислим и какво казваме. В този ред на мисли, трябва да мислим мноооого положително за нас и нашите бебенца  Praynig

аз трябва да призная, че много ме е страх как ще преживея раждането, не самото раждане на бебето ами аз дали ще издържа /много тъпо може да ви звучи/. иначе изпитвам някаква сигурност за бебката и гледам да мисля и да се настройвам за най-доброто

# 233
Мирка и аз така преди няколко дни пълних,по принцип язаждах преди по две три обаче сега и аз като хапнах една и направо щях да се пръсна иначе много ги обичам Wink

# 234
Мари и аз не зная дали ще издържа!1Точно от това ме е страх!Знам че беба ще е добре но не зная дали ще се справя направо изпадам в тих ужас Shocked
Пееща не знам мъж ми как не сее пръснал още-изяде 5  #Crazy #Crazy

# 235
Уф,четох zа бебенцата,не можах да се стърпя..Страшна история,не zнам какво е това чудо при тях..И как ли се преживява такова нещо и дано никога не раzбира никоя от нас  Weary newsm17
Иринка,ако е Варицела(дано не е)и ти си боледувала не е страшно.Ако не си..не zнам,да се включи наш´та докторка Съншайн,тя ще zнае.Но дано ви се раzмине.

# 236
  • София
суиткидс мама- направооо усетих аромата на тази чаша кафе, макар да я виждам едва сега  Hug ти ли си беше поръчала оранжевия бременлийски банки от ларедут? моят дойде Simple Smile мнооого е готин и боденцата за бебката са толкова сладурски, ще снимам и ще покажа

И аз го получих и съм много доволна.  Peace Мъжът ми много го одобри.  Wink Харесва ми, че е подплатен отвътре, а и кройката е сладурска.
Аз засега се удържам от покупки за бебо само защото не знаем пола.....обаче скоро съм отново на преглед и ако тогава вече науча какво ще е.... ooooh!

Иринче, щом са имали варицела в градината, значи най-вероятно да е това....Дано Павчо да я изкара леко!

# 237
Мирката ей мъ вна, аз кату видех че нема седенка и докато чакам реших да уползотворя телефона, та един час лаф. Детето и половинката ги пратих преди 2 часа на басейн и сега  newsm78 се чудя къде са се запиляли.
Вчера вечерта се наядох кат попско дете на задушница та днес се бях зарекла да карам само на плодове...тва нема лошо, ама май трябва да са умерени дози..аз като ги подкарах та се докарах пак в същото състояние...сега чакам облак винарки да се яви около мен. И аз като Мирката искам да мога да си плюскам на воля...да си пречждам и да си дишам нормално.

# 238
И аз чакам прословутия оранжев бански. Чудех се дали прозира?
И на мен днес не ми е ден... не заради лошите новини от тук... конкретна причина не мога за определя... друго не знам какво да ви кажа...
ето ви една песничка- дано да ви хареса!  Heart Eyes

# 239
А защо мен не ме пратиш на басейнче аааамм Laughing
Как ми се ходи на басейн море купон дискотека кръчма...по мъже.. Whistling EmbarassedТова не съм го казвала не ме издавайте на мъжо ми!!!

Общи условия

Активация на акаунт