Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са заглавията, които майките използват за теми във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са заглавията, които майките използват за теми във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват преживяванията по време на бременността, подготовка за раждането, здравословно хранене, избор на лекар и грижи за бебето. Освен това те споделят лични преживявания и предлагат съвети един на друг. Във форума се обсъждат теми като срещи между членовете, бременност, грижи за бебета, използване на козметични продукти, съвети за борба със стрии и забавни ситуации от ежедневието.
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Как да се отървем от съседската котка, която използва терасата?
-
Какви продукти за грижа за кожата използват членовете по време на бременност?
около годежа на зълва ми... Както и да е. Тогава звънях в РИОКОЗ и жената смеейки се (защото аз й казах, че знам, че задавам тъп въпрос) ми каза, че тестват само за опасни болести, не за такива, които не нанасят поражения
Тъй че, Иринка, ако не си карала най-"страшното", което може да ес случи е бебето да се роди с обрив. Най-вероятно е да се роди без никакви следи, а да има имунитет за цял живот. Така че - СПОКО
Само дето аз си мисля, че таз температура не е от това 
Хубаво, че бях с две маминки, та се подпирах на количката на едната, дадоха ми водичка... А тъкмо ставахме от Лучано, където бях пила кафе и сок. Но спирам с кафето вече - за втори или трети път ми премалява след употребата му. После като се прибрах вкъщи го повърнах и всичко си дойде на мястото
Нова струва три пъти повече

На мъжа ми дипломната му е късометражка. Ти пишеш сценарий, намирате един режисьор и ето ви тандема
Между другото - честит петък 13-ти
като имам снимка ще ви я пращам ви е да ми я качвате в албума.
аз на пук на всички фаталисти
обожавам 13 като число, и черните котки!
отива на доктор в Ямбол(там живее) но доктора казва "Не си бременна". Идва пак в София, защото следва поредица от положителни тестове на различни фирми. И докторката вижда не една а две точки!

браво сигурно жената е много щастлива дано има леки и прекрасни 9 месеца