През СЕПТЕМВРИ ще изгреят нашите звездички, чакаме ги с трепет всички

• 9 587
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Уандооооооооо ти пък.За ков да ги делим бе.Те децата сами ще се оправят.Да не мислиш, че някой нас ще пита  hahaha Joy Joy
Иринкааааа smile3533 smile3534

Момичета, големи сте сладурки.Завиждам ви за срещата. Hug
Асе, страхотно стихче.И браво за работата. Hug
Миркааааа  Hug hahaha Joy Joy Пееща е добричка.Спокойно.

# 136
Даа знам че е добричка аз само да си се оплача по завоелирано от моята гадина  #2gunfire #Cussing out

# 137
И аз нали съм самичко и реших да се доредя една вечер до форума  Wink Но докато се натуткам и станало време за лягане  Sleeping
Иринка, голяма битка за момчетата пада  Hug Не стига, че момиченцата са ни кът, ами и останалите мъжки мами не можем ги докопаме  Joy  Joy  Joy
Асенце ако леля ти ще свърши работа, взимам я веднага  Joy Hug Аз вече съм вдигнала ръце  smile3555 Ама какво ти разправям, като сте ми една зодия  Hug А аз като казвам, че рибите са въздушна зодия и все някакъв вятър ги вее, ама няма кой да чуе  Joy
Докато напиша и гледам още една сватба сте вдигнали  Joy hahaha Joy Мирка, Пееща да са ви честити   bouquet Абе дано в срамежливите бебчета да има момиченца, че ще го закъсат нашите малчугани  Joy

# 138
  • жителство на место
първо да поздравя дидка за оформлението, че отдавна пропускам да го направя
за депресиите- чак дотам не стигам, но на моменти ми се струва, че не съм достатъчно щастлива, че може повече ама бързо се изкарвам от това състояние; най- трудните ми дни са като вали и е мрачно времето- тогава нямам никакво настроение и съм тъжна, но те тези дни вече свършиха
виж за разсеяността вече мисля, че съм на максимума- онзи ден даже съм си купила чехли единият е 38 номер, другият е 39- забравям, бъркам.........
за кремовете мисля четох някъде, че алое не се препоръчва за бременни,но въобще не съм сигурна
аз не съм редовна с мазането- един път в седмицата ако се сетя и засега нямам никакви поръжения по кожата; св мас не ми се струва добър вариант, защото запечатва кожата и тя не може да диша
за срещата съм за- да може и на мен някой да ми качи снимчици, че в това отношени  хич ме няма

# 139
Даа знам че е добричка аз само да си се оплача по завоелирано от моята гадина  #2gunfire #Cussing out

Мирка,  hahaha Joy Joy Joy и моята така.Ама поне в къщи не ми се мотае в краката.

# 140
Мирка споко!!! Wink Аз не мога да се оплача от моята много е разбрана жената и е готина и по характер не е със стари разбирания,абе не мога нищо лошо да кажа а и добре си е свършила работата като майка,възпитала е определено мъж на място Peace
Айде стига съм я хвалила да не дърпам дявола за опашката hahaha
Мире ако стана някой ден от онези гадните свекърви аз първа ще си #2gunfire #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy

# 141
Аааа случила си тииии ама кой кат тебе!!!Мойта е за убиване!!Ей така да и извиеш гушата кат на пиле ама с кеф да и я извиеш и да и се хилиш насреща #2gunfire
И аз ще съм добра тъща ще гледам и преписвам от макя ми че тя напрау се разтапя пред мъжо малиииииии глези го като че ли и по-бетер дете

# 142
Мирката, знам че то не е от хубост, ама много ми е смешно за свекито ти  Mr. Green уффффф добре че мойта е във Варна и пак успява да ме издразни. само дето още не знам дали съм права или не като не казвам нищо на мъжа ми, той милия хабер си няма, че ме дразни...ама много понякога, много е зле
и да ви се оплача - тази сутрин като излизах от душ кабината щях да падна, така се подхлъзнах. някак си запазих равновесие, но явно съм си разтегнала нещо много странно - от слабините мускулче, което е надолу от вътрешната страна на бедрото - е кво да го правя? имате ли идея?

# 143
Малееее тя твоята много страшна звучи както я описваш, кой знае какви ги е надробила за да я нареждаш така,а мъжът ти как приема ситуацията подкрепя ли те в смисъл защитава ли те ако тя те напада нещо?Извинявам се ако задавам много лични въпроси може и да не отговаряш все пак това са много лични неща Embarassed

# 144
Мари аз право по гъз се строполих излизайки от пустата му душ кабина дето я сложихме мамка ииииии #Cussing outАма мъж ми не знае ще ме увика че не съм внимавала!!Ма ко да напрая тя е от 2 седмици аз не съм и свикнала и прави конденз и неква вода и аз излизам га пич и свиркам си и тууп по дебелия ми гъз!!Станах отупах се и сега имам синка на дупарта ама нема кой да забележи там не ме гледат  Mr. Green
Пееща кво да разбравям такова ми е лале че направо ако се задави ще изляза от стаята ма нема и помогна!!Не требе да се говори така за никой ма... StopНай-малкото е дето разправяше един вид че мъж ми не ми е направил детето  Laughing Laughingхаххахаха смеееех
Да е била да ми свети бе малко акъл да даде даже

# 145
Ужас не мога да си представя на теб какво ти е било Rolling Eyes
Явно с право си е заслужила всичкия ти гняв Peace

# 146
Мамета, по повод депресийките един линк с едни повдигащи тонуса ирландски ритми. Аз съм като зомбирана от както я чух преди няколко месеца, та още не мога да и се наситя. Та ето го линка: http://www.youtube.com/watch?v=_Nt_TirDyKU&feature=related
Надявам се да разведри депресираните. Между другото и мен ме подгонва от време на време, та се чувствам като някакъв мелез между пубер и стара мома в критическата, а като добавим и непрекъснато растящите обиколки...айде сега  вижте линка.  Hug

# 147
Аз за това ще проверявам повече свекърва и на мойта убавица мъжа и не ма касае Flutter
Моя е бонбон ама с таз макя ooooh!Кво да се прави са ни мож си ги избираме!!
Моята беба и тази вечер е страшно активна!!Мъжо само ме обикаля като петел да се радва как рита!!Викам му фани на майка и се порадвай нема да ти се разсърди  Mr. Green Mr. Green
Бае туй Лорд на денса или както се казваше мноу ма кефят и танците и музиката то ирландско ли е да те питам?

# 148
 Айдееееееееее , нощтната смяна на линия.
Преди бяхме дъртите по нощите.Сега май  newsm78 само аз останах Joy

# 149
Мирка, ама тя верно брутална много. няма да й се даваш и да й позволиш да ти разваля отношенията с мъжа ти. вие няма ли как да се отървете от нея, нали с вас живее или грешно съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт