КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ -29

• 20 946
  • 591
  •   1
Отговори
# 105
Деси, нищо бе нищо не ме интересува, просто се майтапех, че Янчето преподава БЕЛ и аз не съм знаела това, ако през годината съм имала нужда от помощ да попитам. В такъв смисъл. Иначе, тая година моя няма да кандидатства, щото по наша вина изпуснахме сроковете. Искаше в математическата гимназия да пробва заради информатиката - това го интересува. Аз иначе му помагам при писането на съчиненията, няма проблем, в училище друга оценка освен шестица по БЕЛ съм нямала. Това ми се отдава. Дори обичам да пиша и стихове, някога може и да се излъжа да ви пратя някое.

# 106
 Embarassed за неразбирането.
излъжи се и прати.  Praynig

# 107
Ама сега ли?

# 108
Когато ти душата поиска.
Става ли?
Когато го почустваш.

# 109
Танита да са ти живи и здрави рождениците.

Момичета аз се прибрах и съм на линия.

Една мравка носи на гръб гъсеница.
Друга я пита какво е това.
Тя отговаря космодиск.

# 110
Деска много благодаря за прегрътките.

# 111
Момичета,
тази вечер аз ще кажа  първа
Лека нощ
Като припикано мушкато съм и отивам да сънувам сладки сънища,които пожелавам и на вас.
От мен   love001

# 112
Е, добре щом е за тебе....написах ти две дори за Лека нощ!

Житейски път                                                        Морско сияние

Погалиха с пръсти земята,                                            Заспива кротко морето,
лъчите на жаркото слънце.                                          наметнало вълните като шал.
Падащия сноп на светлината                                       Танцуват звезди по небето,
дари живот на никнещото зрънце.                              празнуват поредния вечерен бал.
И раждането на деня суетен                             
сътворяваше човешкото начало-                                 Луната щедро светлина раздава,
душа и нерви в кълбо заплетени                                  оглежда в морето свойта красота
в счупеното на живота огледало.                                 и пътека лунна очертава
През път от светлини и сенки безметежно                   с хиляди искри блестящата вода.
довява вятъра надежди празни-
мечти, желания, стремежи -                                          Трептят вълни в златисто видение.
на хората съдбите разни.                                              Щастливо сънува морето.
И се въртяха хаотично на живота в колелото,             Омагъосана пред морското сияние
нощта погълна всичко в тишина и спомен,                   усетих лекия бриз нежно да гали лицето.
а времето изписа нова бръчка по челото -
следа от извървяния житейски път съдбовен.

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:26 от didi***

# 113
  • Кубрат/ Пишурка
 Мони,отново: добре си дошла.Щото другите дружки Зичето и Жабката пешиктисват(както казваме тук).Ееее,то бива меден месец,амааа....!

Диди,ти не беше ли от Ген.Тошево? Щото то ейго де я - един ....,пък ако мериш с този на дядо Тошо и толкоз няма! Ами ще прескачам,бе душа! Само кажи!Говоря за наесен,де!
 Сега прочетох и стиховете.Няма да им правя лит. анализ - чудесни са!
 Второто ми бие малко на Лилиев.

# 114
Да, Янче, от там съм, не сме много далеко една от друга.

Лека и спокойна нощ!

Аз си лягам, че утре ще ставам рано, обещах на приятелката ми да я придружа за ТЕЛК в Добрич.

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:54 от didi***

# 115
       Жаки,Деси,Жабче,Фурия,Яге,Янче,Римар,Моничка- много ви благодаря зя хубавите пожелания- дано да станат истина! Да ви се връща и на вас хубавото, което пожелавате на моите внучета!
         Марси, радвам се за ремонта- отначало е ад, но после е рай- чистичко и новичко и хубавичко!
         Дидиа, и аз съм от бързите- да става, пък както и да е! Дано цицината на Неда бързо-бързо до минава!
         Габи, добре, че си видяла кърлежа и сте го извадили!
         Янче, там бях до тия блокове- знам ги, там е МОЛ-а! Ха де, можело е да се видим с Мел!
Много скъпи и недостъпни магазини! Едни гумени обувки с каишки- 220лв., дамска чанта-кошница- 150лв..........скъпотия! Добре,че в мазата имаше Пикадили, че си напазарувахме за ядене с приятелката ми.
          Благодаря на всички за топлината, за добротата и за обичта, която ми давате!
          Целувам ви от сърце и душа!
          Лека нощ и сладки сънища!

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:59 от Танита60

# 116
  • Кубрат/ Пишурка

Винаги ми е било интересно тези магазини на какво основание формират цените си?!
 Мел е ходила на откриването със свекърва си,а вечерта от терасата слушали концерта и гледали зарята.А преди това към 16ч. ми звъни и с един възторг: $Мамо,колко звезди видях!$ Аз се ошашавих какви звезди посред бял ден.А то били от Айдълите!
 Ох,аз май други звезди ще гледам,че утре пак на работа!
              лЕКА НОЩ НА ВСИчКИ! ДА СПИТЕ В КОШ!       

# 117
Лека вечер и ат мен.

# 118
Абе, къде се натръшкахте всички наведнъж!
Аз докато успея да се включа и вие - хайде лека!
Янче, що мисъл потроших да разшифровам що е БЕЛ и откъде накъде ще го обичат учениците newsm78 Реших че е български език и литература?
Диди , много ме впечатли със твоите творби! Аз не че разбирам много от поезия, но ми харесаха определено! Hug
На легнелите вече - омайни сънища!
На другите - приятна вечер и спокойна нощ! Hug
Ще легна да почета! Мъж ми спи седнал на табуретка пред телевизора в кухнята, ама няма да му преча - тои си мисли че гледа мач. Мъже!
Прегръдки на всички момичета! Hug Hug Hug

# 119
Диди - късмет! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт