ОКТОМВРИЙКИТЕ си правят нови срещи в идващите дни горещи

• 10 125
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
   Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug,изхвърлете лошите мисли от главите си и всичко ще е наред.Човек трябва да мисли позитивно,за да се радва пълноценно на щастието което го заобикаля,да го вижда и най-вече да може да го оцени!

Абсолютно точно си го казала!  Hug и за сестра ти.

# 136
sunny_77, благодаря ти, че ни разказа всичко, на мен лично много неща ми се изясниха и извинявай, че трябваше да се връщаш назад към това неприятно събитие заради нас. Дано никой повече не изживее подобно нещо  Hug

feel_u, стахотни предложения, ще ги сложа всичките на първа страничка Peace
Само кажете дали да махна старите предложения, защото повечето вече не са актуални

# 137
Мимисофия, кибритлия си ти, надушвам аз... Споко, бе жена. Понеже се чувствам виновна, че съм дала линк за помпите, след тая забележка, идвам да се извиня, ако още някой се е подразнил. Peace

Пуканка! Искрено се надявам, че с вас всичко е наред. В моята книга ""Бременността седмица по седмица" (някой я имаше същата) за 21г.с пише, че размера на матката е 21см. Настрой се позитивно и недей да се притесняваш предварително, за останалото- ти знаеш какво е най- добре да се направи... Аз съм оптимист за вас и се надявам, че докторката ти малко нещо се презастрахова. 

# 138
ПуканкаZ ти нали си от моя отбор, от по-пълничките. Та системата с напипването и метърчето нас няма как да ни хване достоверно. Някой ми беше писал тук да со премеря корема и след няколко дена пак и ако растял било ок. Аз го мерих и след 10 дена пак, не беше мръднал и сантиметър. Добре че имах преглед същия ден при д-р Марков иначе и аз щях да се паникьосам. И искам да ти кажа, че мен още не ме рита бебето /или поне не усещам/, добре че са измислили УЗ.

feel_u ама ти си направо за писател Simple Smile Все едни свежи ги измисляш. Аз съм ти фен Simple Smile

[sfkbfk] ама и ти си една докачлива. Изобщо пък не съм визирала теб и линка си е много на място Simple Smile

# 139
Айде, сладурки, аз отивам на рожден ден на свекървата  Laughing Ще се "видим" утре   bouquet

# 140
Мимисофия, с теб сме един вид "адашки" по ник и си ми слабост, затова ти се извинявам, за всеки случай Wink...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225542&photo=27 Ето ме отново в бременния албум... Срам ме е да си вдигам блузата, затова ви слагам тия снимки на самоснимачка от днес  Mr. Green... обаче ще се опитам да си изровя едни от предишната бременност, за да ви убедя, че не винаги съм била кюфтак... 

Ето ги старите Sunglasses:
http://makeyour.net/portal/uploads/gallery/photo_a9167e1dcd.jpg 2006г. 17г.с. доколкото помня
http://makeyour.net/portal/uploads/gallery/photo_a0fa116145.jpg 2006г. 35г.с. (пак доколкото помня)  hahaha от 3тия път бях успяла с везната  Joy!!!

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 18:19 от [sfkbfk]

# 141
  • София
Като гледам параноята ни клати яко. Mr. Green Аз да ви кажа си мислех, че само да минат първите 3 месеца ще ми е страшно спокойно, а то стана точно обратното. Даже понякога си мисля, че само на мен нещо ми има.Не се става лесно майка. Wink

Пуки, аз си мисля, че ако това мерене беше толкова важен показател всички щяха да ни мерят. А това пък с растенето на корема изобщо не съм съгласна да е показател и основание за притеснение. Познавам мами, които в края на бремеността си имаха като моя корем в 3-4 месец а родиха здрави и големи деца. Ако искаш отиди при друг лекар само за твое успокоение, но мисля че всичко е наред. Нали и моето дъно е на нивото на пъпа. Според табличката даже още не трябва да е стигнало до там.

Тия от ЗК трябва да ни отпускат и по едно направление всеки месец от бременността за психоаналитик. Laughing

# 142
Да ви кажа... мен дори не ме мерят със сантиметър, на ръка... не знам как акушерката ще разбере ако за 2 седмици не е пораснала матката и не знам как разбира колко см е... Важно е бебето да расте, тя матката къде ще ходи да не порасне.... Пуканка, изчакай още малко преди да почнеш да се притесняваш  Hug

# 143
  • Варна
ПуканкаZ ти нали си от моя отбор, от по-пълничките. Та системата с напипването и метърчето нас няма как да ни хване достоверно. Някой ми беше писал тук да со премеря корема и след няколко дена пак и ако растял било ок. Аз го мерих и след 10 дена пак, не беше мръднал и сантиметър. Добре че имах преглед същия ден при д-р Марков иначе и аз щях да се паникьосам. И искам да ти кажа, че мен още не ме рита бебето /или поне не усещам/, добре че са измислили УЗ.

Трябва да се подкрепяме по-пълните. Wink Да ти кажа аз направо се чудя на акушерката как ми напипва матката при толкова много сланина отгоре. LaughingЗатова и малко се самоуспокоявам че замерването й миналия път не е било точно. А за ритането ти с каква плацента си-предна или задна? Аз се оказах със задна и въпреки това чак преди около 4 дена усетих бебето вече по-сериозно и сигурно. Досега изобщо не знаех то ли е или червата. Ако ти си със предна, ще го усетиш още по-късно.

Цитат
Тия от ЗК трябва да ни отпускат и по едно направление всеки месец от бременността за психоаналитик.

Добре ще направят.

# 144
Пуканка, знаеш ли Денис като ти види аватара какво ме пита?...  Mr. Green

"Мамо, кое е това куче, което е легнало до Дени?"  Joy Наистина, бебето много прилича на моят младеж като новороден, само че той беше по-беличък.......

Ето:

Последна редакция: вт, 17 юни 2008, 18:57 от feel_u

# 145
ПуканкаZ д-р Марков каза предна плацента и да съм търпелива поне 10 дена още. А матката ми никой не я е търсил до момента Wink И по-добре, че ще се загубят някъде из сланините Simple Smile

feel_u лелеееее ама той много мъничък на тази снимка. Кога си го снимала?

# 146
  • Варна
Цитат
Пуканка, знаеш ли Денис като ти види аватара какво ме пита?... 

"Мамо, кое е това куче, което е легнало до Дени?"   Наистина, бебето много прилича на моят младеж като новороден, само че той беше по-беличък.......

Хехехехе. Ние имаме същото куче, обаче бебето още го чакаме. Като се роди ще направя опит да снимаме в същата стойка. Laughing

# 147
  • Варна
Момичета, не ме касае, но видях инфо и да ви кажа,ако ходите в Майчин дом София на лекциите ,че на 21.06 лекцията е отменена за 9.30 часа.

# 148
Хайде и аз да се отбележа,че като гледам още малко и темата ще свърши.Аз съм същата паника за това ,че бебето не го усещам през цялото време.Като,че ли трябва да рита непрекъснато за да сме спокойни hahaha.С дъщеря ми имах същия проблем бях сам самичка по цял ден нямахме нет и през цялото време се ослушвах дали мърда или не.Като отидохме на преглед веднъж доктора ми каза да си намеря някои приятелки в моето положение(аз си имам ама не бяха бременни и ходеха на бач),защото иначе ще изкукам  с въпроси сега що не мърда или пък сега що мърда много #CrazyСега уж имам с какво да се занимавам(дъщеря ми не ми дава много много да мисля за глупости),но идва момент в който почвам пак да се вайкам,аджеба сега що не ме изрита здраво та да се кротна и аз.
FEEL-U ГОЛЯМ СИ МАЙСТОР НА ТЕМИТЕ ПРИЗНАЛА СЪМ ТЕ!
СЕВ,весело изкарване на рождения ден на свекито,повече да помага ,по-малко да се пречка!
[sfkbfk]-  ти от къде си по принцип,че на снимките ми изглеждаш много позната.
Иаз мисля,че старите темички не са много актуални и трябва да ги сменим с новите ,които е предложила FEEL-U,много ми допадат Peace

# 149
shareez, от София съм, Младост 1. Летните ваканции чат- пат бяхме при баба ми в едно сливенско село... Или ти приличам на някой, или евентуално се знаем от някой ВУЗ... Последните 2 години съм във Флорида... Ако ти изкочи от някоя трънка заека кажи, защото аз от Русе май никой не познавам, пък ми стана любопитно Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт